|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kurs charakteryzacji filmowej
Witam
Jestem mężczyzną, mam 24 lata. Przyszło mi do głowy (ale już dawno o tym myślałem), że chciałbym uczestniczyć w kursie charakteryzacji jako hobby. Nie wiem, czy mam zdolności artystyczne, ale interesuję się kinematografią i chodzę na warsztaty teatralne, ale bardziej terapeutycznie. Chciałbym nauczyć się robić makijaży z horrorów, maski itp. Polećcie, proszę, jakiś kurs, warsztaty tak, żeby na cały semestr, miesięcy. Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- tutaj coś znalazłem, ale czy warto, opinie? Mieszkam w Warszawie. ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ---------- i tutaj Ale to szkoła, nie wiem, czy tam przyjmują "z ulicy" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: kurs charakteryzacji filmowej
Szkoła, która najlepiej przygotowuje pod względem zawodowym to select w warszawie. Robiłam u nich kurs secret lashes i wizaż, wiem, że charakteryzacja też chyba mieli.xxx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-02-11 o 15:41 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: kurs charakteryzacji filmowej
Czy ktoś ukończył 2-letni kurs w Studium Dziewulskich? Co sądzicie o kursie?
(chodzi mi o CHARAKTERYZACJA, WIZAŻ I STYLIZACJA albo CHARAKTERYZACJA, EFEKTY SPECJALNE F/X I PROTETYKA - nie wiem czy wiele się różnią te kursy; drugi ma o 100 godzin mniej) Co sądzicie o Wyższej Szkole Artystycznej w Warszawie, polecacie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.