|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zamiana dla nudenj fryzury !!!!! Pliz o rady!
No ... i ja mam problem .... wloski mi juz troche urosly, planuje wybrac sie fryzjera .... No .. hmm i nie wiem co sobie zrobic ... chodzi mi glownie o ciecie.... ale rady w sprawie kolorku itp mile widziane
![]() to ja powiem tylko ze kolor to braz w miare ciemny ... grube i geste ... ![]() kolor oczu - piwne .... hmmm ulubione kolory : czarny, roz , turkus ... biel .. ![]() Nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale wrazie czrgo napisalam ![]() I o to fotka ... forka ze taka szara i niewyrazna ... ale coz ... To co mi proponujecie????
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zamiana dla nudenj fryzury !!!!! Pliz o rady!
Coś w tym stylu
![]() A kolor? Taki jaki masz, czyli ciemny brąz jest ok wg mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
Witaj-ja jednak widzialabym Cie w takich frzurkach
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
no ta fryzurka napewno nudna nie jest!! a jak bardzo możesz ściąć włosy??
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No .. yy zapuszczam troszki ... a jakbym szla do fryzjera to chodzilo by mi cos bardziej hmmm jakby zmienienie formy ...a strasznie mi si podobaja fale hmmm... ja juz sama nie wiem .... a podobaja mi sie tez taki hmm jakby to powiedziec wygryzione wloski ... ostre ciecia .. hehehe itp ...
Pozdro
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.