|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
w LUTYM! Wszystkowątek: kosmetyki, ubrania, buty, dodatki. Mnóstwo nowości!
ZAPRASZAM
Wysyłamy listem poleconym ekonomicznym lub priorytetowym -ty odpisujesz w moim wątku, ja w twoim -informujemy się o wadach -jeśli rezygnujesz - napisz -lubię linki, ale opisy też mogą być -mam negatywa i osobom ze sporą ilością przekupek mogę wysłać pierwsza, ale nowym nie. Szukam:
-ładny kuferek na biżuterię -prostownica - buty r. 36 - koszule XS/S - wszelkie akcesoria i książki barmańskie, książki z przepisami drinków, specjalne alkohole - pędzle z naturalnego włosia - jasny podkład - czarny nowy tusz do rzęs - plecak - torba na siłownie -ubrania XS na siłownie - walizki - rurki XS/S - portfel -Lolita lempicka - pościel, koce -torebka shopper/łódka
Edytowane przez ImpudentDolly Czas edycji: 2015-02-13 o 16:07 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: w LUTYM! Wszystkowątek: kosmetyki, ubrania, buty, dodatki. Mnóstwo nowości!
1. 50szt. nici dentystycznych Mam dwa nowe opakowania
2. Avon, Planet Spa, Heavenly Hydration, Facial Oil (Nawilżający olejek do twarzy) 3. Avon, Clearskin, Blemish Clearing, 3 in 1 Cleanser, Mask and Scrub (Żel myjący, peeling i maseczka 3 w 1) jest go pól cm pod literką C (zainteresowanym wyślę dokładne foto ile go jest 4. Essence, baza rozświetlająca, użyta kilka razy w małych ilościach, pojemność 20 ml (opakowanie z pompką) 5. -Konturówka do ust, kolor fuksja NOWA - Srebrna kredka Lovely, wypróbowana - Srebrna kredka Naomi, wypróbowana - Srebrna kredka 6. Pędzelki do makijażu z tego co pamiętam wszystkie nowe 7. Plastry dodepilacji, niestety bez pudełka 8. Nowy biały lakier do końcówek Oriflame 9. Zielony, fioletowy i brokatowy lakier H&M nowe albo tylko wypróbowane
Edytowane przez ImpudentDolly Czas edycji: 2015-03-18 o 10:50 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: w LUTYM! Wszystkowątek: kosmetyki, ubrania, buty, dodatki. Mnóstwo nowości!
dokładka
1,2. NOWE case do iphona 5/5s bra czarnego 3. Ceramiczna miseczka najchetniej za większą 4. Książka 5. Mogę zrobić odlewkę maski Kallos silk 6. Etui na telefon 7. Gąbka do masażu rossman 8. Peruka blond 9. Akcesoria 10. Różowa koszula XS/S
Edytowane przez ImpudentDolly Czas edycji: 2015-04-15 o 11:12 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
1. Nowa mała biała torebeczka
2. Nowa zielona mała torebeczka 3,4. Torebka Mohito bezowa jak widać z wewnętrznej strony trochę popękala i skóra troszkę się przybrudziła, przy noszeniu nie jest to widoczne
Edytowane przez ImpudentDolly Czas edycji: 2015-03-31 o 13:42 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
1,2. 4, 5. Pudrowa torebeczka, nie posiada już tej kokardki i na kółkach jakby zeszła farba, ale nie rzuca się to w oczy
3,4. USB konwertor 5,6. Nowy skórzany pasek 7. Nowe silikonowe zaparzacze w kształcie truskawek 8. Wisiorek zegarek koń, trzeba wymienić baterie 9. Wisiorek sowa 10. Kolczyki
Edytowane przez ImpudentDolly Czas edycji: 2015-03-31 o 13:42 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
1,2,3,4. Kolczyki
5,6,7. Granatowy biustonosz z push-upem
Edytowane przez ImpudentDolly Czas edycji: 2015-03-29 o 07:13 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
1,2. Czarne koturny CCC r. 36 nadgryziony pasek przez królika, za drobiazg
3,4. Skórzane trapery, botki, idealne buty w góry i na jesien/zime r. 36 5,6. Botki z futerkiem r. 36
Edytowane przez ImpudentDolly Czas edycji: 2015-03-21 o 07:31 |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
1. Zielona letnia XS/S
2. Marynarska House XS 3. Bluzka z jakiejś sieciówki oversize, dół jest do wyprasowania, nie jest taka podwinięta 4,5. Brązowa bluzka dobra na XS/S/M 6. Koszulka Tally Weijl r. XS 7. Czarna, świetna do leginsów r. XS/S dobrze by było ją ogolić 8. Bluzka w stylu BOHO XS/S 9. NOWA bluzka baskinka r. XS/S
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
1. Nowa bluzka Reserved r. XS/S
2. Bluzka Top Secret, można by ją ogolić po bokach r. XS/S 3. Malinowa bluzka rozmiar uniwersalny 4. Oversize z meki S H&M 5. Beżowa bluzka mgiełka S/M 6. Bluzka z żabotem XS/S 7. Tunika S/M 8. Bluzka kolor taki ciemnobrązowy r. XS/S 9. Fioletowa bluzka House r. XS/S 10. Bluzka r. uniwersalny granatowa
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
1. Koszula w krate r. XS/S
2. Morski sweterek XS/S 3. Czarowny sweterek S/M 4. Wełniany mega ciepły sweterek r. S/M na XS tez będzię oekj. Kupiony w górach noszony tylko przez kilka dni, sporo kosztował. 5. Skórzane bolerko Orsay XS ale pasuje na XS/S/M 6. Bolerko XS/S 7. Kamizelka za coś fajnego XS/S
Edytowane przez ImpudentDolly Czas edycji: 2015-04-15 o 11:16 |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
1. Blezer płaszczykowy Zara, świetnie podkreśla kształty,stan idealny r. XS/S. Wart sporo, oddam tylko za coś o podobnej wartości bo jest extra, idealny na jesień
2. Płaszczyk czarny na jesien/zimę r. S 3. Panterkowa sukienka XS/S/M 4. Sukienka pudrowy róż XS/S 5. Leginsy na dziewczynkę lub XXS 6. Błękitne rurki XS/S
Edytowane przez ImpudentDolly Czas edycji: 2015-03-21 o 15:47 |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
1. Jeansy rurki r. 26
2. Białe jeansy rurki r. 26 na niską
Edytowane przez ImpudentDolly Czas edycji: 2015-03-18 o 10:59 |
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Te rzeczy posiadam w rodzinnym domu, jestem tam ok raz na miesiąc
Case do iphone 5 Podwiązka Biżuteria Buty r. 36
Edytowane przez ImpudentDolly Czas edycji: 2015-02-13 o 16:05 |
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
brak 2
Edytowane przez ImpudentDolly Czas edycji: 2015-02-25 o 07:18 |
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
ZAPRASZAM
Edytowane przez ImpudentDolly Czas edycji: 2015-02-13 o 16:06 |
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1423837324
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1423838546 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1423837092 cos za
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, cos u mnie za podkład loreal i lakiery pupa?
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Majtki z rozm od s do l. Zależy które konkretnie, a skarpetki rozm. 37-39.
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
Podkład mam w mieszkaniu studenckim, a aktualnie mam ferie, dlatego mogłabym wysłać dopiero około 23-24 lutego
|
|
|
|
#26 |
|
Felicita
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
za paseczek jednak podziękuje, może coś jeszcze widzisz bo teraz dojrzałam u Ciebie ten płaszczyk https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1423838389
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam ale nocowałam u faceta w weekend i nie miałam dostępu do ciuchów . pomierzę wkrótce
![]()
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.