|
Notka |
|
Forum Recenzentek Therm Line 50 Recenzentek testuje preparat Therm Line Fast. Zapraszamy do wspólnej dyskusji na temat preparatów Therm Line. Klub Therm Line |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Therm Line fast - test
Witam, właśnie dostałam paczkę
![]() Cieszę się ogromnie. Brałam kiedyś (parę lat temu) Therm line II i efekty były bardzo dobre. Mam nadzieje że i teraz się uda. Walkę z kg czas zacząć ![]()
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Therm Line fast - test
19 lutego 2015
waga - 96 kg ![]() Pól godziny przed śniadaniem zażyłam 1 tabletkę. Początek przygody z TLf motywuje mnie też do tego, by zacząć ćwiczyć i mniej jeść. Wtedy wiem że będą lepsze efekty. Ok jedziem z tym śledziem.
#3 |
Zakorzenienie
|
4 tabletki już poszły
![]() Poczułam przypływ energii już po użyciu pierwszej. Co mnie jednak bardziej zszokowało to ------- nie podjadałem nic miedzy posiłkami głownymi, a przedtem a to popkorn, a to czipsy a to serek jakiś czy kotlet z obiadu. Szook. Czuję się świetnie. Na wagę wejdę w czwartek. Co jeszcze? aa - zaczęłam ćwiczyć tak pół godzinki dziennie , do tego spacery minimum godzina. Pogoda sprzyja ![]()
#4 |
Zakorzenienie
|
nie wytrzymałaaaam
![]() Nie wiem hehe " wody odeszły" czy co? ale - 2 kg ![]()
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej Tak mam "pałera" kopa. Dziś mija tydzień, zleciało szybko - 2,6 kg Zauważyłam też zmniejszony podbródeeeek aż stoje przed lustrem z małym lusterkiem w reku i sobie patrze, hehe. Wiadomo same tabletki za wiele nie pomogą - dieta i ruch musiii być. Co do diety to jem to co zawsze ale mniejsze ilości no i zero fast fudow czy gazowanych słodkich napoi - KONIEC!!!! Zaczynam 2 tydzień testu.
#7 |
Przyczajenie
|
Właśnie też zastanawiam się nad zakupem tego specyfiku, chociaż waham się między zwykłym Therm Linem a wersją Fast z uwagi na to, ze już kiedyś zażywałam tzw spalacze tłuszczu po których źle się czułam, miewałam zawroty głowy itd skłaniałabym się ku zwykłemu, teoretycznie słabszemu, zobaczymy jakie będą efekty
![]() ![]() Pozdro i powodzenia życzę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
U mnie waga się zatrzymała, ale nie dobija mnie to, bo właśnie cm się zmniejszają.
Ja mam niskie ciśnienie, może dlatego po tych tabletkach czuję się dobrze.
#9 |
Przyczajenie
|
A ja jednak zakupiłam Therm Line Forte
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Od tygodnia nie mogę patrzeć na kawę a piłam ja codziennie. Waga? trochę w dół poszło. Energii kupa haha, lece cos porobić zatem.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.