|
|||||||
| Notka |
|
| Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
ma zielone pojęcie
|
Informowanie o nowych podforach
Dzisiaj, całkiem przypadkiem, dowiedziałam się, że zostało otwarte nowe podforum „zdrowie ogólne”, do którego, jak widzę, przenoszonych jest wiele wątków. W tym te, w których się udzielam.
Niestety, nie znalazłam żadnego wątku, w którym podawane byłyby informacje o nowo powstających podforach, a użytkowniczka-moderatorka dorotti66 powiedziała mi, że informacja o nowych podforach pojawia się jedynie w Back Offisie (nie da się tego lepiej odmienić), a więc nie jest dostępna dla miażdżącej większości użytkowników tego forum. W związku z tym postuluję, by został utworzony wątek, np. na technicznym, w którym wszyscy użytkownicy byliby informowani między innymi o nowych podforach. Na pewno zwiększyłoby to popularność owych podforów, a użytkownikom pozwoliłoby trafniej wybierać kategorię, w której chcą umieścić własny wątek. Jeśli istnieje już wątek, w którym pojawiają się informację o takich zmianach, proszę o skierowanie mnie do niego
|
|
#2 | |
|
Administrator
|
Dot.: Informowanie o nowych podforach
Cytat:
Witaj ![]() Dziękuję za pomysł. Pomysł z sama informacją jest bardzo dobry Nowe forum powstaje bardzo rzadko ( na stałe na forum) , nie ma sensu tworzyć specjalnego wątku na technicznym o powstawaniu nowych for, ponieważ dłużej zajęło by szukanie wątku niż napisanie informacji a i tak niewiele osób go przeczyta ![]() aniolek |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ma zielone pojęcie
|
Dot.: Informowanie o nowych podforach
Dziękuję za informację i przychylenie się do mojej propozycji
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.