|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Worki próżniowe a bagaż podręczny
Hej kochane. Niebawem przenoszę się za granicę i w związku z tym muszę zabrać wiele rzeczy ze sobą. Postanowiłam zakupić worki próżniowe aby zaoszczędzić miejsce w walizce jak i w bagażu podręcznym. Tylko nie wiem czy obsługa lotniska nie będzie miała nic przeciwko jeśli w ten sposób zapakuje ubrania? Podróżowałyście tak?
Dodatkowo chciałabym się dowiedzieć jak to jest z przewozem leków? Biorę tabletki anty i jest jakiś limit ile mogę zabrać? Mam zamiar spakować 6 pudełek w bagaż rejestrowany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Worki próżniowe a bagaż podręczny
Cytat:
![]() 2) ja zawsze brałam dużo leków jak już zaczęłam mieszkać za granicą,nikt mi nigdy nic nie powiedział, ale nie wiem jak jest oficjalnie.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Podpowie mi ktoś jak duże muszę kupić worki próżniowe jeśli chcę w nich przechowywać pościel? 60x80 starczą czy raczej szukać większych? jakie Wy macie? dzięki za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja bym nie ryzykowała umieszczania leków (zwłaszcza antykonceptów) w luku bagażowym. Tam mogą być skrajne temperatury.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
tabletki 6 opakowan to ok ilosc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.