|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Szpital na Karowej- endokrynologia gin
Cześć,
Czy byla ktoras z was jakos niedawno w szpitalu na Karowej 2? Jak to teraz wygląda z zapisami ? Z jakim wyprzedzeniem są robione? Jak długo trzeba czekać? Da się tam dodzwonić? Próbuję od 3 dni i nic... Dostałam skierowanie od ginekologa na Karową 2 z podejrzeniem PCOS i zastanawiam się jak długo jest ważne? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szpital na Karowej- endokrynologia gin
Hej. Ewelcia, udało ci się dodzwonić? Mam ten sam problem. Dostałam skierowanie, a w ogóle nie mogę się nawet dodzwonić. Na tym wątku przeczytałam, ze dziewczyny jak już uda im sie dodzwonić to i się dowiadują, ze nie ma miejsc i muszą próbować co miesiąc:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=591612&page=9 ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Aha, Ewelcia, przeczytałam jeszcze raz Twój post. Więc tak: na wizytę do lekarza faktycznie tez trudno sie dodzwonić, ale w końcu mi się udało i zapisali mnie na termin za trzy miesiące (w styczniu terminu kwietniowe, więc teraz pewnie lipcowe). Próbuj do skutku, najlepiej o 8.00 rano. Jesli nie możesz się dodzwonić, to pójdź na Karową 2 i tam przy wejściu jest rejestracja - mozna sie zapisać osobiście. Od razu weź skierowanie, bo trzeba je tam zostawić. Jakbyś zapisała się telefonicznie, to i tak w ciagu 2 tygodni musisz przyjść do rejestracji i zostawić skierownie. Ja doczekałam sie w koncu wizyty u lekarza i lekarka zleciła mi badania hormonalne ze skierowniem do szpitala. I właśnie na te badania nie moge się dodzownić, a na te juz nie zapisują w rejestracji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szpital na Karowej- endokrynologia gin
hej, odświeżam wątek, bo może komuś przydadzą się świeże informacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.