|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
"Chaos" Donna Karan
Jak wszystkie wiemy nasza Smoczyca (z pomocą Hybris) upolowała "Chaos " Donny Karan.
Ola - jak on pachnie???? Pozwoliłam osbie założyć osobny wątek, bo LEGENDA jaką jest "Chaos" na to zasługuje. (Dlatego mnie tu wyszukiwarką nie szczuć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: "Chaos" Donna Karan - Ola opowiadaj!!!
Beliczku, ciężko by było Cię szczuć wyszukiwarką, bo u nas jeszcze nikt poza Olą Chaosu nie ma
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja ise dołaczam do oczekujących - z tej niecierpliwości to sie zamienię w maratończyka w miejscu, bo taki dreptam i dreptam
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Jako zem raczkujaca i postow za leb brac nie umiem, a i nie wiem, czy moge, pozwolilam sobie swojego, co w watku o wanilii rezydowal, tu tez przekopiowac
![]() ![]() Cytat:
Hej Hybris, znalazlas Chaos? Napisz cos wiecej, jak pachnie? A masz moze fotke? Bo uparcie wydaje mi sie, ze mialam kiedys probke tej wody. Ale ciagle nie moge sie zmobilizowac, zeby przepatrzec dokladnie wszystkie zakamarki, czy sie gdzies nie zachowala. Pamietam, ze byl to bardzo mocny, cieply i trwaly, wszechogarniajacy zapach, cos jak Angel. Kojarza mi sie jakies owoce typu wisniowo-sliwkowego, odrobine podobnie jak w Asji czy Egoiste. Mimo ze bylam wtedy ciagle na etapie lekkich swiezych i kwiatowych zapachow, dosyc mi sie podobal i chetnie go nosilam, chociaz nie byl moj (teraz kto wie, czy bym sie nie zakochala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, nie mam jeszcze Chaosa, dziś jeszcze nie doszedł - ja dopiero godzinkę temu z pracy wróciłam, ale kazałam siostrze dziś czatować na pana poczmistrza. Może jutro już będzie? Ja też się nie mogę doczekać
![]() Hybrisku, oczywiście, że fiolki mam, suszą się właśnie - zużywam maniakalnie próbki ostatnio, mam już sporo, obiecałam tez próbki Joasi, i to mnie zdopingowało do zużywania - wyślę Ci wsio hurtem, razem z innymi gadżetami, jak tylko Chaos dotrze... no bo wierzę, że dotrze, poprosiłam o przesyłkę ubezpieczoną i wiem, że już wysłana ![]()
Edytowane przez Smoczyca Czas edycji: 2005-11-04 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Fantastyczny zbieg okoliczności, godna pozazdroszczenia czujność (a może szósty zmysł?) Hybris
![]() Smoczyco, ja także ciekawa jestem tego zapachu (jak i wielu innych zresztą ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Oj ja też czekam z niecierpliwością na wieści. Jestem niesłychanie ciekawa tego zapachu. Chyba głównie dlatego, że nikt go tak naprawdę nie zna. Taka zbiorowa ciekawość.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Smoczyco ,jak dostaniesz Chaos to zrób wstępna medytacje zapachową,
wyniuchaj składniki i podziel się wrażeniami,bo My tu też czekamy jak na szpilkach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Jam nie Hybris wprawdzie, ale ponieważ stronkę ze składnikami Chaosu miałam już dawno sprawdzoną, przeto dzielę się z innymi
![]() http://www.basenotes.net/ID10211218.html A teraz pozostaje uruchomić wyobraźnię, uzbroić w cierpliwość i zdać się na relację Smoczycy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Skład jest po prostu boski.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Mam Chaos. Przyszedł wczoraj porą popołudniową. To najbardziej wyczekiwana przeze mnie paczka. Ręce mi się trzęsły jak diabli! No jest już. Wczoraj spędziłam bitą godzinę oglądając kartnik, butelkę. Próbując ją rozkręcić, bo oczywiście podejrzewałam że moze ktoś coś tam dolał... wieczorem dokonano ekspertyzy - ja, Elve i nasz wspólny przyjaciel i wielki autorytet zarazem
![]() Ufff... no to spełniłam już wszystkie swoje zapachowe marzenia... wiem już jak pachnie Chaos!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak bez gonienia następnych króliczków... to nudno ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Olka, błagam przynieś "Chaos" na środową kawkę... Chociaz korek chcę powąchać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Hm,hm, znaczy dobrze mi sie odrobinke z Asja kojarzyl? Gdzie ja te probke podzialam..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
CHAOS - Donna Karan
Hej dziewczyny
![]() ![]() A więc moja mama dawno temu dostała od cioci ze Stanów perfumy CHAOS - Donna Karan to jest 100ml, nie używała jej, ale pudełko wyrzuciła. Perfumy dostały się mi ![]() ![]() Teraz pytanie co z tymi perfumami zrobić, bo ja perfum maam pod dostatkiem. Hmm sprzedać? A może ma któraś z Was? Podziellcie się opiniami zee mną ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez DorotkaPsotka Czas edycji: 2009-06-16 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: CHAOS - Donna Karan
Cytat:
jesli nie podobają Ci się te perfumy, to sprzedaj, szkoda trzymać żeby się zestarzały....
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
No w sumie masz racje. Tylko nie wiem już sama czy za taką cene to ktoś kupi
![]()
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jeejku dziewczyny ![]() no właśnie, szkoda żeby perfuma się marnowała, bo jej używać nie będę. a na allegro np. to wiecie jak to jest, wątpie że pójdzie. A na ebayu dużo jest teżż. eszzz ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
To chcesz wymienić?
![]() |
#21 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mozesz mi podarować ![]() ![]() za 1000 zł. na pewno nie pojdzie..owszem są wystawiane za tą cenę ale nie widziałam żeby sie sprzedawaly. Spróbuj sprzedać na aukcji i tyle
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-06-16 o 16:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-06-16 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
no sprzedam. wystawię na allegro najwyżej, wymienić się nie chcę ^^
hehe za 900 może ? ![]() kurczę, no i chciałabym sprzedać a pewności czy kupi ktoś to nie mam. No ale żeby wiedziec to muszee spróbować hmm ![]() znacie jakiś maniaków? XD ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- AaaAa przez wątek wymiankowy próbowałam, ale wiecie dziewczyny, nigdy nie było tak żeby mi się podobało tyle rzeczy żeby sie wymienić, a na siłe tez nie chce
![]() ![]()
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Na Allegro za 900zł. nikt go nie kupi. Tego nowego też coś nikt nie chce, chociaż jest za 300zł.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
ale mam problem
![]() ![]() oczywiscie że chciałbym sprzedać za jak najwięcej, no ale dobra. może 800? 700? chociaż też wątpie. a na ebayu pójdzie ? ![]() dziewczyny ratujcie. oo! a może tak dam na licytacje i zobaczymyy ![]()
![]() |
#27 | ||
Zakorzenienie
|
nie ma jak Cię uratować,po prostu wystaw na aukcje i zobaczysz,chyba nic innego nie można Ci doradzić......na ebayu też nie pójdzie za taką kwotę.......ale skoro ich nie chcesz to lepiej zarobić na nich mniej niż wcale i żeby stały na półce.
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
maacie rację
![]() no zobaczymy, ale mam negatywne myśli, że nie sprzedam ![]()
![]() |
#29 |
Szef ds. Wymianek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.