| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-11-04, 16:17 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 |   2 Raz Pomocy!!!

Jaka fryzurka do mnie pasuje? Mam wlosy za ramiona, ciemny szatyn (kolorku na pewno nie chce zmieniac, ewentualnie kilka cieniutenkich pasemek, ale chodzi mi glownie o fryzurke a nie o kolor), bardzo latwo sie ukladaja wiec w sumie wszystko moge z nimi zrobic  Nie pokazuja jaka mam teraz fryzurke zeby to nie mialo wplywu na Wasze propozuje POMOCY - sama sobie pomoc nie potrafie;( 
				__________________ Paznokciowe konto na Instagramie @lynieczka. Zapraszam!   | 
|     |   | 
|  2005-11-04, 16:19 | #2 | 
				 | 

Dot.: 2 Raz Pomocy!!!

zapomnialam o fotece   
|     |   | 
|  2005-11-04, 16:19 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

bez zdjecia ciezko sobie wyobrazić niestety..

__________________ Już Pani Licencjat 5-ty rok na Wizażu    teraz sie MaGistRuje                                                                            DUKAM   | 
|     |   | 
|  2005-11-04, 16:41 | #4 | 
| Moderator Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Bayern/DE 
				 | 

[QUOTE=kiciulka1985]zapomnialam o fotece  [/QU , moze takie fryzurki  ale wczesniej widzialam Twoje zdjecie to mialas bardzo ladna fryzurke i twarzowo w niej wygladasz     
mikroREKLAMA
 Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) | 
|     |   | 
|  2005-11-04, 22:13 | #5 | |
				 | 

[QUOTE=kaska222] Cytat: 
  Nie takiem eleganckim moze jak christiny bardziej jak kiery  Luzno zebrane koczek wloski i kilka wystajacych kosmykow  Bardzo mi ise to podoba  ale cale zycie w koczku chodzic nie bede  z Twoich propozyjci bardzo mi sie sppdobala 1 fryzurka... moze dlatego ze to lindsay     ona zawsze pieknie wyglda   
				__________________ Paznokciowe konto na Instagramie @lynieczka. Zapraszam!   | |
|     |   | 
|  2005-11-04, 22:23 | #6 | 
				 | 

Ktos jeszcze moze sie wypowie, poradzi??  Jestem otwarta na wszelkie propozycje   
|     |   | 
|  2005-11-04, 23:20 | #7 | 
| Raczkowanie |  Dot.: 2 Raz Pomocy!!! 

może takie coś...?     a tak w ogóle to śliczna dziewczyna jesteś    
				__________________ ...Prawdziwie kochasz tylko wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...   | 
|     |   | 
|  2005-11-04, 23:31 | #8 | |
				 | 

Cytat: 
  zludzenie optyczne;D Chyba sie przerzuce na fryurke lidsay - olsen  ale jeszcze pewnosci nie mam   
				__________________ Paznokciowe konto na Instagramie @lynieczka. Zapraszam!   | |
|     |   | 
|  2005-11-05, 00:15 | #9 | 
				 | 

Tyle osob odwiedza ten watek a malo kto sie wypowiada;(

|     |   | 
|  2005-11-05, 07:33 | #10 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

nie wiem czy grzywka taka cala na czoło byłabym dobrym rozwiazaniem... wydaje mi sie ze masz delikatne rysy twarzy i bedzie pasowac do nich taka łagodna grzywa na bok  a kolorek włosów mas zjakis brazowy, bo nie widac spod tego recznika  jak tak? to zostaw ten kolor   
				__________________ Już Pani Licencjat 5-ty rok na Wizażu    teraz sie MaGistRuje                                                                            DUKAM   | 
|     |   | 
|  2005-11-05, 11:01 | #11 | 
				 | 

Kolorek to na bank zostanie (najwyzej kilka pasemeczek cienutenkich blond)    
|     |   | 
|  2005-11-05, 13:15 | #12 | 
				 | 

a jest to taki nijaki kolorek... jak dla mnie to ciemny szatyn   
|     |   | 
|  2005-11-06, 11:14 | #13 | |
				 |  Dot.: 2 Raz Pomocy!!! Cytat: 
  Dziewczyny czekam na wasze pomysly! 
|     |   | 
|  2005-11-06, 23:27 | #14 | 
| Moderator Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Bayern/DE 
				 | 

tak jak na tym zdjeciu do gory zklamra lub wsuwkami mozesz  Mozesz jeszcze dodac spinki z kwiatkami zeby fajniej wygladalo,ale kazdy ma swoj styl nie   Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2005-11-07 o 02:08   
mikroREKLAMA
 Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) | 
|     |   | 
|  2005-11-07, 13:45 | #15 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Śląsk :) 
				 | 

oto moje propozycje

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2005-11-07, 15:31 | #16 | 
				 | 

ma-li-na !! jejq ta fotka lindsay ktora zalaczylas.. bosh ja to mam na tapecie i czekam az mi grzywka podrosnie do takiej dlugosci jak na fotce   w ogole wszystko mi sie u lindsay na tym zdjeciu podoba   
|     |   | 
|  2005-11-08, 08:29 | #17 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Śląsk :) 
				 | 

Cytat: 
  no i super sama znalazłas juz sobie fryzurke  napewno cie bedzie bardzo ładnie pozdrawiam | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.