![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Luty. Koszula jeansowa, neony, mgiełki, biżuteria, szpilki, skóra naturalna, zaprasza
Dziewczyny, w tym tyg wysyłałam UWAGA 9 przesyłek i wszystkie wysłałam, jeżeli ktoś chce np. nadania, to proszę napisać na pw, nazwisko, to będę szukać w potwierdzeniach
![]() Zapraszam ;* Ubrania mogą mieć wycięte metki- te z boku- ponieważ zawsze je wycinam, bo są widoczne np. w koszulach mgiełkach. Kochane, na wymianę mam: Szary oznacza wymienione ![]() Szpilki nude ze skóry naturalnej. Robione na zamówienie u szewca. Szpilki są idealnie wyprofilowane, obiecuję, że będzie się w nich chodziło jak boso! Raz ubrane na wesele. Rozm. 38 Bardzo porządna koszula jeansowa American Eagle. Koszula jest gruba, z prawdziwego jeansu. Rozm XS. Ale raczej na S. Piękna malinowa mgiełka Camaieu. Kolekcja zimowa. Nigdy nie ubrałam, jednak nie mój kolor. Rozm S. Ale jest to mgiełka oversized, więc może być nawet na XS lub M ![]() T-shirt Zara- super jakość, z organicznej bawełny. Klasyczny pod marynarkę. Rozm XS, może być na S. Edytowane przez LadyJagoda Czas edycji: 2015-02-26 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty. Koszula jeansowa, neony, mgiełki, biżuteria, szpilki, skóra naturalna, za
ORIENTALNE kolczyki H&M
Różowa bokserka Bershka. Rozm M. ![]() ![]() NEONOWA mgiełka Bershka. Rozm M. Na zdjęciu wygląda jak pastelowa, ale jest neonowa ![]() ![]() ZDJĘCIE NIE ODDAJE UROKU. Neonowa mgiełka Bershka. Złoty zamek. Rozm M. przepraszam, że wygnieciona. Nie noszona nigdy ![]() Nowa kolia z H&M. z metką, oryginalnie zapakowana. Może być na prezent, z ceną 59zł Orientalna kolia, pasuje idealnie do jeansów i szarego t-shirtu. Ponieważ ''robi'' cały strój ![]() Zestaw kolczyki i łańcuszek. Dostałam pod choinkę, nie wiem co to jest, chyba pozłacane. Edytowane przez LadyJagoda Czas edycji: 2015-02-26 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty. Koszula jeansowa, neony, mgiełki, biżuteria, szpilki, skóra naturalna, za
Boskie body Marc&Spener 80C- na rozm ok 38
Kolor nude, pięknie zdobione, wykonanie pierwsza klasa, super do spódniczek z wysokim stanem Śliczny bralet Triumph ![]() Super wykonanie, koronka rozm uniwer według mnie, od S do M , z tyłu regulacja ![]() Raz ubrana biała mgiełka Cameieu ![]() rozm 36- ale to mgiełka, więc może być na XS i na M też Różowa nenowa koszula mgiełka Bershka ![]() rozm M- ale pasuje też na S Nowa szminka matte NYX, druga tylko testowana. czyli dwie sztuki ![]() Nowa czarna kopertówka ze złotymi elementami Cubus ![]() ![]() Edytowane przez LadyJagoda Czas edycji: 2015-02-26 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za komplet naszyjnik z kolczykami i kopertówka zara??
![]()
![]() |
#7 |
:)
|
ZDJĘCIE NIE ODDAJE UROKU. Neonowa mgiełka Bershka. Złoty zamek. Rozm M. przepraszam, że wygnieciona. Nie noszona nigdy 
I komplet kolczyki i lancuszek Cos u mnie? ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Bardzo chetnie podaj tylko mi dlugosc bluzeczki od ramienia i szerokosc pod pachami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
coś w moich wątkach za koszulę i neonową żółtą bluzke ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
:)
|
Super mi by chyba pasowala.
jestem chetna na taka wymiane. a powiedz masz moze jakas narzutke poza watkiem do oddania? W zamian moglabym zrobic Ci kilka odlewek perfum z limitowanych zapachow YSL |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
oleje jaśminowe jeden nowy , drugiego jest ok . 40%,
szamponu batiste zostało na kilka użyc TBS jest 60% ![]() chodzi Ci o vatikę migdałową ?;D |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za jeansową koszulę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1424694533 ?
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
ok
![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- mogę oddac oleje jasminowe, vatikę migdałową , batiste , TBS |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
hej, tym razem niestety nic
![]() PS. ale Ty jesteś zgrabna!! jaka talia... ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
cos za torebke z zary u mnie?
![]() |
#19 |
Rozeznanie
Przekupka: 34 pkt / 100% pozyt.
|
Ooo w takim razie czy byłabyś zainteresowana czymś u mnie ?
Zobacz proszę w obu wątkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Coś w moich watkach za:
Bardzo porządna koszula jeansowa American Eagle. Koszula jest gruba, z prawdziwego jeansu. Rozm XS. Ale raczej na S. T-shirt Zara- super jakość, z organicznej bawełny. Klasyczny pod marynarkę. Rozm XS, może być na S. i kopertówke z Zary? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
hej, znajdziesz coś u mnie? podoba mi się m. in. kopertówka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
a co byś chciala za samą mgiełkę ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
to może za samą mgiełkę bo rare gold mam w negocjacjach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Lady, to może wypisz które kosmetyki chciałabyś ode mnie za wybrane przeze mnie 3 rzeczy i zobaczymy czy uda nam się dogadać, hm? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za kopertówkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1424700700 ?
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1424700700
oddam duzo
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam , podoba mi się koszula, bluzka,
![]() ps. już wymieniona koszula jeansowa? ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.