2015-03-04, 11:11
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Couleur Caramel czy Ktoś zna?
Cytat:
Napisane przez Helka12
Panie, czy używałyście kiedyś kosmetyków Couleur Caramel? Miałam maskarę i nawet była niezła, ale zastanawiam się czy warto kupować inne produkty, bo cena nie jest mała. Plusem dla mnie jest to że są to kosmetyki bio i eco więc może warto zainwestować 
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------
Przepraszam, jestem nowa i poruszam się trochę po omacku. I chyba ten temat nie powinien się znaleźć w tej części 
|
Cześć, Helka12 właśnie znalazłam Twój post ;-) Couleur Caramel mogę polecić w 100 %. Używam tych kosmetyków i są są narawdę świetne ;-) .Uzywam bazy pod makijaż Avant Premiere- jest genialna ; cera jest wygładzona i zmatowiona, Podkład jaki stosuję to Hydracton natural, jestem z niego bardzo zadowolna. Nie mogę też nie pochwalić korektora, który zakrywa sińce pod oczami. Podsumowując jestem z nich bardzo zadowolona- bo są ekologiczne;naturalne co bardzo ważne dla mojej skórki nie zatykają porów.Wydaje mi się że warto zainwestować w kosmetyki tej firmy. Polecam ;-))) i pozdrawiam ;-)
|
|
|