|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przepiękny pierścionek! Tylko co dalej?
Drogie Wizażanki!
Zbliża się ten piękny dzień - a co, na mnie też nadszedł czas. Dostałam przepiękny pierścionek zaręczynowy i chciałabym aby był głównym elementem mojego stroju na wesele. ![]() http://impressimo.pl/pierscionki-z-b...klasyczny.html Głównie chodzi mi o jakieś małe dodatki, spinki do włosów lub bransoletkę. Macie jakieś swoje typy? Jeśli tak to prosiłabym o namiary na sklepy czy strony internetowe na których mogłabym znaleźć coś pasującego. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko się udało!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Przepiękny pierścionek! Tylko co dalej?
Łał, piękny!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Tyle już wiemy
![]() Tylko co dalej... To mnie męczy od dłuższego czasu - czy znajdę coś odpowiedniego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja mam tez z kolorowym oczkiem, tylko że fuksjowy rubin
![]() postawilam na ten kolor jako przewodni wesela (zeby nie bylo zbyt mocno to łącze to z innymi odcieniami różu) nie szuakalam biżu ktora ma podobne elementy bo nie chcialam tworzyc "kompletu" za to mam buty fuksjowe i bede miała róż w bukiecie ![]() i WSZYSCY juz wiedza ze wybor koloru przewodniego jest spowodowany pierscionkiem ![]()
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zgadzam się, że można nawiązać do oczka pierścionka kolorem obuwia i bukietu, ewentualnie paznokci, choć osobiście uważam, że kolor ten absolutnie nie przesądza koloru innych dodatków |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po prostu fuksja to "mój" kolor ![]() ![]() głównie mi chodziło o fakt, że raczej nie ide w tworzenie kompletu biżuterii co przemycam kolor w innych miejscach ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Kolczyki z kolorowymi kamieniami ma Novia Blanca, są też dostępne na ebay-u/etsy. Szafir może się też pojawiać w akcentach w bukiecie.
Ale to też nie jest tak, że kolor kamienia musi narzucać całą stylizację. Mam pierścionek z szafirem (ale białe złoto) i u mnie nie narzucał nic kolorystyki biżuterii ( z cyrkonii); bukiet i dodatki - malina, koral, odcienie różu, żółte złoto. Generalnie uważam, że przesyt nie sprzyja udanej ślubnej stylizacji, a kolor oczka pierścionka zaręczynowego naprawdę nie rzuca się bardzo w oczy (chyba, że to ogromny kamień o intensywnej barwie). Można, jak się chce - ale umiar dobra sprawa ![]()
Bogini kuchennego zniszczenia Edytowane przez cornflower_girl Czas edycji: 2015-02-27 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.