|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pani Grażynko!
Mam pytanie.Bylam u fryzjera wczoraj i mam po bokach włosy scinane brzytwą. Jedna strona jest minimalnie krótsza. Zastanawiam sie co daje scinanie wlosow brzytwa.Dodam ,ze mam krotkie włosy trudno ukladajace sie .Myje je codziennie bo bardzo sie przetluszczaja. Ta fryzjerka u ktorej bylam powiedziala ,ze brzytwa troche niszczy wlosy bo sie je szarpie.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pani Grażynko!
Ja miałam ścinane włosy brzytwą niejednokrotnie. Myślę że to czy będą dobrze się prezentowały zależy jedynie o umiejętności fryzjera. Słyszałam różne opinie, że niszczy, że nie niszczy włosów. Osobiście jednak nie stwierdziłam uszczerbku na zdrowiu moich włosów w skutek stosowania brzytwy.
Odczucia podczas ciącia włosów brzytwą -OKROPNE!! jestem przewrażliwiona na punkcie swoich włosów i gęsią skórkę miałam gdy słyszałam te ogłosy. Teraz już nie ścinam włosów przy jej użyciu, preferuję degażowanie i efekt jest dużo lepszy niż poprzez cięcie brzytwą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za odpowiedz!!!Umylam dzisiaj wlosy i po tej brzytwie ukladaja sie fajnie!!
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja w sumie to mam bzika na punkcie swoich wlosow.Czasem az mnie to denerwuje!
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Moje włosy też nie raz były potraktowane brzytwą, ale nie wydaje mi się, żeby to je niszczyło.. ja sama grzywkę obcianam brzytwą, bo tak jest łatwiej i ładnie się układa.. w końcu fryzjerem nie jestem
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.