|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
Dziewczyny mam pewną sprawę i sam tego nie ogarnę. Bylem z kobietą 3 lata były zdrady rozstania i powroty częste kłótnie ale też były dobre chwile. Zostawiła mnie dla innego i znalazła jeszcze innego wygląda jak pedal co chodzi w rurkach. Obiecałem jej że kiedyś jej coś kupie i właśnie tu wkraczacie wy dziewczyny musze mieć waszą opinnie. Chce jej kupić 200roz na dzień kobiet ale nie jestem pewien czy kupować jej to bo zapomniała o mnie w jedną noc i już pół roku nie jesteśmy razem nie gadamy ze sobą i nie spotykamy. Nie wiem kiedy jej dać i czy wogule kupić te róże bo kurier nie jeździ w niedziele a w poniedziałek ona ma szkołę. Kiedy mam jej to dać podczas szkoły czy w domu i czy wogule kupić te róże
|
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: hej dziewczyny
Ile kosztuje 200 róż?
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Nie ważne ile kosztują cena nie gra roli. Piszecie żeby nie kupować ale bardzo chce to zrobić. Musze też jakoś odzyskać zaufanie żeby mi ufała ale nie wiem jak i idę do wojska i chce jeździć na misję żeby dostać kulkę w głowę bo juz nie mam celu w życiu i dlatego chcę jej to kupić:-/
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale się wygłupiasz :P Pewnie, wydaj na kobietę, która cię zdradziła, 2 tys. zł, czy ile tam będzie kosztować te 200 róż
Skoro już wiesz, że to zrobisz, to o co się w ogóle nas pytasz?
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Nigdy nie dbałem o swoje życie tylko martwiłem się o nią bo jeszcze ma problemy z sercem. Także mi to obojętnie kiedy umrę
|
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
Wydaj tą kasę na gumowy młotek. I tak porządnie w czółko na otrzeźwienie.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
Nie kupuj. Niech się inny martwi o jej problemy zdrowotne.
|
|
|
|
|
#11 |
|
and cigarettes
|
Masz jakąś pocztę kwiatową na myśli, konkretną?
Bo sprawdziłam dwie, w obu dostarczają 8. marca, ale w obu nie da się zamówić 200 róż (maksymalnie 100). Zmyślasz trochę, Marcinku. |
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Jest niedaleko mnie kwiaciarnia i nie mają strony internetowej i nie dostarczają kwiatów ale moja była mieszka też niedaleko kwiaciarni i zgodzili się zawieść
Edytowane przez marcino312 Czas edycji: 2015-03-02 o 17:29 |
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Na twoim miejscu bym odpuscila, nie szkoda ci ciężko zarobionych pieniędzy na dziewczynę, której nie zależy? Jeśli to nie żart, to się zastanów jeszcze, czy to ma sens. A co do bycia żołnierzem i wyjazdu na misję, to nie wierzę, że z takim podejściem i motywacją zostałbys dopuszczony (badania, psycholog)
))
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Nie szkoda mi pieniędzy zawsze na nią wydawałem każdy grosz. Zobaczy się w wojsku jak będzie ale i tak liczę na to co napisałem
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
I dlatego nasza armia wygląda, jak wygląda
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
Aaa, ty dopiero się wybierasz do wojska
) to trochę tłumaczy twoje poglądy, weź pod uwagę fakt, że na naszej planecie jest więcej niż 1 dziewczyna i są również takie, które wierne, nie musisz się katować myśleniem o niej. A wracając juz do ewentualnego prezentu, widzę, że chciałbyś jej zaimponować, ale żeby to zrobić nie musi to być koniecznie 200 róż
|
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
Tak idę dopiero do wojska i nigdy nie dbałem o siebie więc obojętnie mi kiedy np umrę na misji bo w Polsce nic takiego nie ma. Nie chce jej zaimponować poprostu obiecałem jej to podczas naszego związku te róże i chciała wielki bukiet z tych róż a co z nimi zrobi to już mnie nie interesuje
|
|
|
|
|
#18 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze,ze tak napisałaś.........inaczej chyba by mi nerwy puściły.Autor nadrukował a sam tego nie "przeanalizował", co z tej jego bajki wynika.. oby sie nie obudził z ręką w nocniku. ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
Gościu a czy Ty jesteś trzeźwo myślący ?? Nie wydaje mi się...
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
Nie mam innej i nie chce dziewczyny i mam nadzieje ze będzie tak do końca życia. Ja się nie boję umrzeć tam ale wolałbym umrzeć w jej obronie juz jako nieznajomy
|
|
|
|
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
Jeżeli to wszystko prawda, mam tylko jedną radę - niezwłoczna wizyta u specjalisty.
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Spakować Ci plecak na misję, czy co? Kanapeczki zrobić? Chcesz, to jedź, po co w kółko powtarzasz? Słuchać się rad nie słuchasz, to jedź, może trafisz jakąś kozę, czy coś.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
Spotkaj się z jakimś kumplem/ przyjacielem, wygadaj się, jeśli masz możliwość, to może poszukaj pomocy u psychologa, bo ze skłonnościami jakie przejawiasz, nie uda ci się przejść przez testy psychologiczne
|
|
|
|
|
#23 |
|
Konto usunięte
|
Kup sobie za tą kasę wczasy na Kanarach
|
|
|
|
|
#24 |
|
plum plum
|
polecam kasę, którą chcesz wydać na te kwiaty, wydać na jakąś fajną wycieczkę. Przynajmniej życia zaznasz
|
|
|
#25 |
|
BAN stały
|
Odwaliłem kiedyś taki numer. Pamiętam że wzbudzałem sympatię wszystkich ludzi którzy mnie widzieli. Tak więc wyglądać to będzie tak, że usłyszysz porządne spadaj i ci przejdzie. Polecam, skuteczniejsze od wycieczków i wojsków.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-03-03 o 00:20 Powód: Słownictwo. |
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sie oplulam.
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
Mam jedno pytanie. PO CO?
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poważnie, to głupota. I nie, nie jest to romantyczne, raczej będzie dla niej kłopotliwe.
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
a nie pachnie to trochę trolem? :x
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Daleko mieszkacie od siebie? Moze zamiast kuriera pofatyguj się sam. Oczywiście w tym czasie kiedy ona na pewno będzie w domu, ale wydaje mi się, że jeżeli ta dziewczyna zdradzała i wracała byłeś tylko na przetrzymanie.Przeanalizu j dokładnie Wasz związek. Czy wspominała coś o wspólnym planowaniu przyszłości ? Czy nie zdarzało się, że nagle odwoływała spotkania, albo nie odzywała się?
Piszesz, że zostawiła Cię dla pedałka w rurkach. Wygląd zewnętrzny ma bardzo duże znaczenie, choć większość dziewczyn zaprzeczy, ale żadna z nas by nie chciała, by w domu "bylo czuć mężczyznę" zwłaszcza smród nie wypranych skarpet i nieumytych pach. Spójrz na tych "pedałow" przyciągają tyle kobiet, bo zawsze są zadbani, dobrze uczesani, ubrani i pięknie pachną. Może powinieneś choć trochę popracować nad wyglądem? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.

Skoro już wiesz, że to zrobisz, to o co się w ogóle nas pytasz?

))

Sie oplulam.