| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-11-06, 15:28 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: Kraków 
				 |   Co zrobic z wlosami??? pomozcie:)

Cześć dziewczyny!!! Nie będę oryginalna, ba nawet chyba będę nudna,  ale proszę o pomoc w doborze fryzury i koloru. Myślałam o jakimś chlodnym ale nie za ciemnym brązie i wycieniowanych wlosach. Niestety sa one cienkie i wywijaja sie we wszystkie strony, a juz na wilgoci to cos strasznego. Prosze doradzcie cos!!! Bo juz nie moge tych swoich dlugasnych wlosiskow  Z gory dziekuję za poradę.Zaraz wkleje zdjecie: 1 -to ja  a 2 to fryzura o jakiej myslalam (albo odwrotnie) -w kazdym razie jestem rasy bialej  Macie inne pomysly??? | 
|     |   | 
|  2005-11-06, 15:42 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-10 
				 | 

Dot.: Co zrobic z wlosami??? pomozcie:)

Według mnie bardzo dobrze Ci będzie w takiej fryzurce i kolorze  Myślę,że śmiało możesz iść do fryzjera   | 
|     |   | 
|  2005-11-06, 16:19 | #3 | 
| Moderator Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Bayern/DE 
				 | 

Moim zdaniem fryzurka przez Ciebie dodana napewno bedzie pasowac ,a co do kolorku to nie zmieniaj masz bardzo ladny i naturalny   dodaje kilka propozycij     
mikroREKLAMA
 Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) | 
|     |   | 
|  2005-11-06, 17:04 | #4 | 
				 | 

Dzieki dziewczyny za odpowiedz  Mysle o zmianie koloru bo mialam robione pasemka i juz mam odrosty ok 3-4 cm. Poza tym chcialabym miec braz bo juz mi sie blond znudzil.. Ale troche sie boje co wyjdzie -no i tego ze kolor bedzie nierowny i ze sie nie zmyje (chcialam sprobowac pomalowac szamponem). | 
|     |   | 
|  2005-11-06, 17:37 | #5 | 
| Moderator Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Bayern/DE 
				 | 

to moze takie kolory     
mikroREKLAMA
 Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) | 
|     |   | 
|  2005-11-06, 17:43 | #6 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-10 
				 | 

możesz zmienić kolor ale radze mniej wycieniować włosy niż na załączonym zdjęciu skoro jak twierdzisz wywijają sei na wsyzstkie strony...mniej wycieniować przy twarzy bo to jej wcale nie wyszczupli..

| 
|     |   | 
|  2005-11-06, 17:45 | #7 | 
				 | 

ja uwazam ze ta fryzurka pasowała by Ci ale jezeli chodzi o kolor to zrób sobie właśnie ciepły odcien brązu

__________________ odchudzanie pełna para | 
|     |   | 
|  2005-11-06, 18:42 | #8 | 
| Raczkowanie | 

Witam Was   Wiem ze troszki nie na temat bedzie moje pytanko  ale chcialabym sie dowiedziec co to za kolor wloskow ma ta pani  bo bardzo mi sie spodobal i tez chcialabym miec taki  pomozecie?? 
				__________________ Do Tych należy jutrzejszy dzień, Co nowych łakną zdobyczy: Kto się usuwa w ciszę i cień, Ten się do żywych nie liczy.   | 
|     |   | 
|  2005-11-06, 18:54 | #9 | 
				 | 

.

| 
|     |   | 
|  2005-11-06, 18:54 | #10 | 
				 | 

Myslisz ze cieply odcien by mi pasowal??? ale boje sie ze wyjdzie rudosc, bo kiedys probowalam na pasemku wlosow pewna farbe (orzechowy braz to byl  ) ale wyszlo rudo i wygladalo okropnie. cieszylam sie ze na calej glowie tak nie zrobilam hehe  ale bym wygladala..Poza tym ja tak w ogole mam jasna karnacje wiec wg mnie chyba lepszy bylby jednak chlodny kolor   Ale dziekuje Wam bardzo za podpowiedzi, chyba jutro pojde sie ciachnac bo dluzej nie wytrzymam  a nad kolorkiem jeszcze pomysle | 
|     |   | 
|  2005-11-06, 19:07 | #11 | 
				 | 

aha jeszcze bardzo mi sie podobaja te fryzurka, ale na moich wlosach pewnie tak by nie wyszly  na tym pierwszym zdjeciu to ta z prawej -ciemne wlosy | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2005-11-06, 21:34 | #12 | 
				 | 

wiesz co ja mam bardzo jasna karnacje (nigdy nie moge sie opalic- opalic sie to dla mnie marzenie) i mam kolor włosów taki brąz ciepły prawie do rudawego podchodzi i własnie mi tak ociepla koloryt twarzy, a moze któras z dziewczyn ma programik specjalny do "przymierzania" kolorów i spróbowałaby czy cos wyjdzie??!!

__________________ odchudzanie pełna para | 
|     |   | 
|  2005-11-07, 12:45 | #13 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Śląsk :) 
				 | 

Niewiem dlaczego ale widze ciebie w jasnym blondzie lub niezbyt ciemnych włoskach

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.