![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nike+ Running
Temat dla milosniczek oraz milosnikow aplikacji dla biegaczy Nike+ Running. Tutaj zadajemy i odpowiadamy na pytania, szukamy przyjaciol do wspolnego biegania oraz chwalimy sie wynikami.
Zapraszam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nike+ Running
dołączam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A gdzie te odznaki się wyświetlają?
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
W kilku miejscach:
- w aplikacji w zakladce naszego profilu, na koncu pod "trophies"; - na stronie po zalogowaniu na swoje konto w zakladce "profile"; - bezposrednio po eksporcie biegu za ktory sie ktoras zdobylo pojawia sie komunikat, a pozniej mozna je jeszcze znalezc w szczegolach biegu, w prawym gornym rogu mapki, po kliknieciu na kwadracik z cyferka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Kilka obrazkow by przyblizyc niezorientowanym jak aplikacja wyglada oraz niektore z jej opcji...
Ekran glowny: Rejestrowanie biegu: Podsumowanie zakonczonego biegu: Informacja o naszych osiagnieciach: Programy treningowe: I wiele innych. ![]() Edytowane przez Rugla Czas edycji: 2015-03-21 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Rugla te programy są płatne?
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Kurcze miałam wczoraj testować i mi telefon siadł. Czy ona jest az tak bateriożerna? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do baterii to nie odnotowalam jakiegos wielkiego zuzycia, nawet przy dluzszych biegach albo kiedy czesto sprawdzam swoj dystans czy czas. Nigdy jeszcze nie padla mi w czasie biegu. Kurcze, Nike powinno mi juz chyba placic za reklame i zdobywanie nowych uzytkownikow. Jesli ktos od nich to czyta, to chetnie porozmawiam o wspolpracy... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Hahaha
![]() ![]() To jutro jeszcze raz spróbuję chociaż szkoda mi trochę treningów już zapisanych w runtastic ale może eksport jak mi się udałoby zrobić? Hm dobra najpierw przetestuję. A Wy na jakich dystansach biegacie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Swoje poprzednie biegi mozesz sobie sama dodac do aplikacji manualnie. Albo wyslij im maila z datami i czasami to Ci to zrobia. Bardzo mili ludzie pracuja w ich pomocy technicznej. Ja biegam zazwyczaj trzy razy w tygodniu tak miedzy 7 a 10 km, zaleznie od nastroju i kondycji danego dnia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Ja też mam ten programik w telefonie. Pobrałam go, ponieważ wszędzie o nim pisali same dobre rzeczy. Sama mam mieszane uczucia. Być może za krótko użytkuje. Poza tym to jestem ciekawa: czy da się ustawić np. km lub czas po którego upłynięciu/ przebiegnięciu odpowiedniej długość program powie mi stop? U mnie w zakładce "home" są same "0" nie wiem czemu?
Przegrzebałam już w nim wszystko, co znalazłam, ale może jeszcze czegoś nie wiem ![]() Właśnie sobie uruchomiłam jeden trening na 5 km dla początkujących. Zaczyna się od poniedziałku i też nie mogę przestawić. Biegam, co drugi dzień, w poniedziałek akurat mam wolne. Co do baterii to też się bałam, że mi zaraz padnie telefon, ale mało co pobiera energii - to oczywiście na wielki plus. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;50750402]Poza tym to jestem ciekawa: czy da się ustawić np. km lub czas po którego upłynięciu/ przebiegnięciu odpowiedniej długość program powie mi stop? U mnie w zakładce "home" są same "0" nie wiem czemu?[/QUOTE]
Jesli wejdziesz w ustawienia to tam sa "audio feedback settings" gdzie mozesz ustawic sobie glosowe powiadomienia podczas biegu o przebiegnietym dystansie, czasie i tempie, a takze jak czesto masz byc informowana (feedback frequency), czyli np. co 1 km. Czyli powiedzmy, ze chcesz sie zatrzymac po pokonaniu 5 km, wtedy mozesz sobie feedback frequency ustawic na ten wlasnie dystans i po jego przebiegnieciu mily pan lub pani Cie o tym poinformuja. ![]() Co do tych zer to biegi masz jakies zapisane w activity? Moze nic nie jest zarejestrowane albo zaimportowane z serwera. [1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;50750402]Właśnie sobie uruchomiłam jeden trening na 5 km dla początkujących. Zaczyna się od poniedziałku i też nie mogę przestawić. Biegam, co drugi dzień, w poniedziałek akurat mam wolne.[/QUOTE] Kurcze, ze wzgledu na kiepski telefon ja mam starsza wersje aplikacji jeszcze sprzed coacha. W tym programie jest napisane konkretnie "poniedzialek"? Bo ja w necie widze screeny z "week 1/day1", itp. Wtedy zaczynasz sobie po prostu pierwszy dzien kiedy chcesz. Aha, no i musisz uwazac, bo te treningi chyba nie zawsze co drugi dzien wypadaja, czasem przerwy moga tez byc dluzsze po bardziej wyczerpujacych biegach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
No to teraz to ma sens
![]() ![]() ![]() Zalogowałam się na stronie, włączyłam wifi w telefonie i udało się ![]() Nie widziałam, że za to trzeba się tak zabrać ![]() Dziękuje za pomoc ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak któras chętna do motywowania sie nawzajem to odnajdzmy sie na apce. Jak cos to PW
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Ja biegam sporo i zawsze z endomondo ale w tym tygodniu pobrałam nike + running i być może jutro wybiorę się na pierwszy bieg ta aplikacją.
Szczerze mówiąc to do tej pory najbardziej zniechęca mnie to ,że jest ona w języku angielskim ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem rozżalona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Celebrinfea, jak to nie zapisala? Nigdy mi sie cos takiego nie przydarzylo. Mozesz podac wiecej szczegolow?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Skończyłam trening pododawałam uśmieszki trasę buty... Przez chwilę widziałam te punkty. A jak weszłam za jakas godzine to mam zero aktywności. Nie mam pojęcia co nie tak zrobiłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Czy widzisz ten bieg jesli zalogujesz sie na stronie?
Czy masz wlaczony internet w telefonie? Czy na pewno jestes zalogowana do swojego konta w aplikacji? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Mi też się dzisiaj bieg nie zapisał, bo w trakcie zadzwonił mi telefon i nie wiem, czy przez to czy zdążyłam coś paluchem narobić (nigdy nie przywyknę do dotyków).
I choć chciałam już tę aplikację w diabły wyrzucić to się już do niej zdążyłam przyzwyczaić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Niekoniecznie kiedy biegniesz, ale pozniej powinno sie wyeksportowac bieg do swojego profilu internetowego. Jesli wlaczysz internet i wejdziesz w "activity" to na dole pojawi sie przycisk "sync runs" albo w opcjach tez jest taka mozliwosc. No i oczywiscie musisz pamietac by w aplikacji byc zalogowana na swoj profil.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Może uda mi się to jakoś ogarnąć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Biegałąm dziś i trening...nie został zapisany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
A mialas wlaczony internet przy eksportowaniu biegu? One sie zapisuja, tylko trzeba je dodac online pozniej do ogolnej statystyki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem mi sie tam wszystkie zapisuja :p
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
A na koniec biegu przeciągnęłaś tą flagę "slide to end run" z lewej do prawej, bo wtedy mi zapisuje bieg. Gorzej jak ktoś zadzwoni, wtedy to kaplica. Ale jak przeglądałam ustawienia to było coś odnośnie rozmów w trakcie biegu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
W ustawieniach jest opcja "pause run for calls", wtedy aplikacja sama zatrzyma licznik na czas rozmowy.
Asiu, cos musisz chyba nie tak robic, bo to bardzo dziwne, ze az dwa biegi pod rzad sie nie zapisaly. Ja mam juz prawie 90 na koncie i nigdy mi sie to nie przytrafilo. A na stronie widzisz jakies swoje biegi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Chwale sie, dzis mi stuknal rok odkad biegam z aplikacja, wiec za dzisiejszy trening dostalam specjalne trofeum.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.