|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomysł na kolorowe włosy
hej
![]() od dawna moim marzeniem jest mieć kolorowe włosy ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agnieszka1447 Czas edycji: 2015-03-23 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomysł na kolorowe włosy
https://www.google.com/search?q=kolo...ed=0CAYQ_AUoAQ po wpisaniu w google grafika 'kolorowe ombre' pomysłów tysiące
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Turkus jest piękny
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Tak czy siak włosy będziesz musiała potraktować rozjaśniaczem. Na brązie może Ci wyjść jedynie ciemny fiolet bądź ciemna czerwień. Gdy już się odpowiednio zainspirujesz to polecam Ci pianki koloryzujące Venity. Na włosach jasny brąz chwyci Ci na pewno czerwień i fiolet. Na rudych róż, a na bardzo bardzo jasnych błękit i zieleń
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Tak jak ktoś wcześniej napisał, turkusowy jak dla mnie to rewelacyjny kolor, tym bardziej w zestawieniu z ciemnobrazowymi włosami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja jestem wieelką fanką tych https://www.pinterest.com/pin/406238828864458962/. Nie mam pojęcia jak uzyskać taki efekt, ale według mnie są genialne. Jest w nich coś jednocześnie delikatnego i drapieżnego, stonowanego i szalonego... No i są twarzowe!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Kombinacja super. Jednak pracy, by to uzyskać- sporo!
![]() Wysłane poprzez Sony Xperia Z2.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Jeśli chcesz intensywny, nie schodzący niebieski to polecam to co zrobiłam kilka lat temu przypadkiem. Rozjaśnione do platyny pofarbowałam farbą "granatowa czerń". Czerni nie było wcale, a "policyjny" niebieski nie zmywał się wcale. Dopiero później zafarbowałam granat kruczoczarną farbą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.