|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Cartier le Baiser du Dragon 95 ml EDP - Marzec
NIEAKTUALNE
WITAM ![]() ![]() ![]() ![]() Jak w tytule - wymienię Smoka - dla mnie jednak za intensywny. Dostałam właśnie EDT i przy tej wersji zostanę. Wersja testerowa z korkiem. oraz: DKNY Be Delicious Skin - EDT 100 ml tester bez korka - szare pudełko - NIE ma (Pollinaa) Interesują mnie lżejsze perfumy na wiosna/lato. Wysyłka tylko paczką Poczty Polskiej - odpowiednio zabezpieczona. Nie szukam ubrań, butów etc... Proszę o konkretne propozycje Edytowane przez Mellamina Czas edycji: 2015-04-30 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Cartier le Baiser du Dragon 95 ml EDP - Marzec
na lekkich perfumach to ja się średnio znam, ale oczywiście chciałabym coś trwałego. Jestem również chętna na odlewki - chętnie rozmienię Smoka na drobne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Może Etro Etra45/100,Chopard Mira Bai50-55/100, Versace Versens35/50,Perles Lalique40/50,Desnuda10,Moschino Femme40/75 ? Tak w przybliżeniu pojemności
Edytowane przez Iryska75 Czas edycji: 2015-03-25 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mojego wątku może się dogadamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Coś za smoka? Mam z zapachów min Givenchy ange ou demon.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś za DKNY?
![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Hmm podoba mi się ta opcja ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Ok ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Nie spytałam - gdzie kupiłaś jabłuszko? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
No jeśli taki malutki ubytek to jestem na tak
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Ok ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Zafoliowany jest Moment de Bonheur, a ta 50tka Comme une Evidence jest raz psiknięta 2 tygodnie temu i nie ma folijki ![]() A co proponujesz tańszego? ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- No to może Boucherona poproszę ![]() Te dwie 50tki mogę dzisiaj już wysłać ![]() O 100tkę Evidence upomina się moja mama na urodziny, będę ją chyba musiała wycofać z wymianki;/ ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Ok to za: - Woda perfumowana Yves Rocher Comme une Evidence 50 ml bez folii, jeden psik - Woda perfumowana Yves Rocher Moment de Bonheur 50 ml zafoliowana P407 DKNY i odlewka? ![]() Czekam na dane do wysyłki ![]() Edytowane przez Pollinaa Czas edycji: 2015-03-26 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
Potwierdzam wymianę 30ml Hypnotic Poison EDT oraz Dune 50ml za Smoczydło.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Nie było? Mialam fiolke te podłużną 10 ml i druga buteleczkę kupilam -tez 10 ml
![]() Tylko przyznam sie,ze strzykawkami nie mierzyłam pojemnosci/nie sprawdzałam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Guerlain nie mam już dawno z kolei Si i Lancome razem również nie oddam chyba że za jakiś mega wish na te chwile parcia na smoka nie mam aż takiego już po sezonie a mam jeszcze kilka sampli i odlewke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.