![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Januszowanie
Oglądałam fotki na fejsie i zauważyłam że jeden pan młody miał... koszulę z krótkim rękawkiem
Wchodzisz do kogoś do domu z powodu eleganckiej okazji, bądź jesteś lekarzem z wizytą domową a tam, każą ci ściągnąć obuwie i dają klapki. Idziesz do kina na dramat oparty na faktach a ludzie ciamkają naczosami jak przy american pie Idziesz do lokalu a tam ktoś ze swoim piciem które wyjąl z torebki? xD co dla was jest wiochą i januszowaniem a co mieści się w waszych granicach normy? ja np lekkiego szału dostaję gdy zapraszam kogoś a on przychodzi... ze zwierzętami a to niestety powszechne olaboga plus pan młody z krótkim rękawkiem zrobił mi dzień. w ogóle ktokolwiek na weselu z krótkim rękawkiem. w ogóle koszule z krótkim rękawkiem są tak samo nietwarzowe jak rybaczki i powinny spłonąć xD |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Januszowanie
jesssu
zawsze wychodzę na chama, prostaka, a jednocześnie księżniczkę, bo kapci nie zakładam ja rozumiem, że ktoś chce dobrze i mi raz! zaproponuje, ale układanie ich przy moich stopach po 5 minutach sporu o nie jest już januszowaniem |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
apropo kapci to ja zakładam a potem zrzucam gdy usiądę na krześlę __-_--
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
krótki rękaw to moja schiza.
bałam się że goście tak przyjdą na mój ślub :< ale nie przyjdą, bo ślub w zimie heheszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Koc na kanapie, żeby się nie brudziła.
Nie zdjęta fabryczna folia ochronna z jakiegokolwiek urządzenia czy mebla. Żeby się nie niszczyło. |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
tak bardzo cię rozumiem
i zdejmowanie marynarki rozpinanie koszuli by pokazać włochy na klacie i koszulkę żonobijkę ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- żonobijka 4eva http://www.wykop.pl/wpis/9722076/heh...-zonobijka-xd/ |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
rajstopy do sandałków
http://mowao.pl/images/articles/112/...%C4%87%202.JPG |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Dzizaz, moja mama kładzie na każdą kanapę koce i na meble jakieś szmaty, a jak atakowalam komode spryem do mebli to wywołałam awanturę.. WOLNO TYLKO WODA WYCIERAC! ZNISZCZYSZ DREWNO! Janusz jak nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
-- Dla mnie januszowanie to przejadanie sie az do mdlosci bo zaplacone na ol inkluzif i jesc trzeba. Uwazanie sie za szefa mafii bo sie pije whisky, a podejrzewam ze najatnsze kupi sie w cenie w miare dobrej wodki
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Dla mnie januszowanie nieodmiennie kojarzy sie ze zbyt glosnym rubasznym zachowaniem okraszonym glosnym rechotem. Oczywiscie w miejscu publicznym czy na oficjalnej imprezie-bo co tam janusz robi u siebie w domu na imieninach mnie nie interesuje.
Calowanie kobiet w reke - fujka nad fujka. Zwracanie sie do kogos w formie ''wiesz pan, ze....'', ''zadzwonisz pan'' itp. No kurna, albo per pan albo per ty. Z rzeczy ubraniowych meski garnitur niezmienny od 20 lat. To ze panu sie wymiary nie zmienily to nie znaczy, ze na slub wlasnej corki moze zalozyc garnitur z jej chrztu. |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
jak mozna to robic wlasnej córce xd http://r-scale-ec.dcs.redcdn.pl/scal...360&quality=85
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- calowanie w reke - akceptowalne tylko przez mezczyzn 50+ którzy są eleganckimi panami a nie wąsatymi pijanymi wujasami xd |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
zawsze mam racje
|
stupid-girl: lepiej jak ktos kupuje nowy garnitur, ale wygladajacy jak sprzed 20 lat
![]()
#13 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
ej naprawdę. jak myślę o tych krótkich rękawach. serio mnie to tak strasznie stresowało, że tak do mnie ludzie przyjdą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
A'propos garniturow: dlugosc spodni a'la ''woda mi podeszla do piwnicy a po kartofle żech szeł alech żech galot nie zmoczył''
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mnie irytuje jak ludzie lansuja sie epapierosem w restauracjach. Je obiad i w trakcie puszcza dymka, eh ________ Wysłane z tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
jestę wieszczę
|
kretyńskie żarciki z kelnerkami/sprzedawczyniami.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
pilot do tv w woreczku
(to co napiszę to nie januszowanie, ale mnie rozwala:lalka w wielkiej kiecy na środku wersalki) |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
lise-kotta
|
Palenie fajek w czyimś mieszkaniu bez pytania
Wywalanie gir na stolik niezależnie od tego co by na nim nie było (jak ktoś do mnie przychodzi to zazwyczaj stoi na nim jedzenie) Cmokanie i publiczne komentowanie (najcześciej w stosunku do kobiet) Całowanie w rękę i ordynarne spoufalanie się (np. w sklepie) I oczywiście januszowanie na ol inkluziw połączone zawsze z narzekaniem na kraj do którego sie przyjechało, lokalne jedzenie i tubylców. |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Naczelna Nastolatka
|
Januszowanie to uprawia mój osobisty ojciec na imprezach rodzinnych. Kokietuje wszelkie młode kobiety, które nie są z nim spokrewnione. O bosze, rzyg totalny.
![]()
#24 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Naczelna Nastolatka
|
No niestety. Nienawidzę tego, pomimo tego, że jestem bardzo dorosła to czuję takie zażenowanie za niego i przez niego, że masakra.
#26 |
Konto usunięte
|
''Skorzany'' futeral na komore na pasku pod brzuchem
Znam goscia, ktory na wesele przyszedl co prawda w gajerze i koszuli z dlugim rekawem, ale za to na kolorowej smyczy mial na szyi komórrę zawieszona |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
jestę wieszczę
|
mój osobisty hit:
wykupienie wczasów w super pokoju z łazienką, bo "czeba mieć konfort na wczasach", i zwożenie sobie z domu mrożonych pierogów i maszynki na prąd, która generuje ogromne koszty, dlatego używa się jej w tajemnicy przed gospodarzem i smaży się na niej jajca,żeby przyoszczędzić ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
nie wiem czy januszowanie, ale mi pod to podpada
Egipt, tygodniowe zwiedzanie statkiem, płyną nowożeńcy. Ani razu nie zeszli ze statku, bo "oni przyjechali odpocząć, a nie biegać po ruinach" ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- na wycieczkach, zwiedzaniu z przewodnikiem: panowie 40+ przerywający stale przewodnikowi swoimi żarcikami lub panowie wiedzący lepiej niż przewodnik i utrudniający mu pracę |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
w ogóle wakacje ol inklusiw kierunek egipt/turcja = _-_
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.