|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() przedłużanie grzywki
witam
chciałabym sobie przedłużyc grzywke [mam prostą, dł.10cm] a całe włosy koloru czarnego. i jestem ciekawa, czy takie cos jest w ogóle wykonalne i czy potem te włosy będa w miare możliwie wyglądac, czy te złączenia bęa bardzo widoczne? z góry dzieki za odpowiedz pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: przedłużanie grzywki
ooo... tez sie chetnie dowiem.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
chciałam się dowiedzieć czy jest to możliwe
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem sie da..ale byloby to chyba widac... bo w koncu pama bylyby pdopiete bod grzywke... nie wiem..najlepiej popytac w salonie fryzjerskim
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
wiecie ile będzie kosztować przedłużenie tylko grzywki?
bardzo mi zalezy na odpowiedzi ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
podbijam... bardzo chcę wiedzieć
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Podbijam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Daaa sie . Kosztuje to mniej niz przedluzanie wlosow z dlugosci i oczywiscie jest to wykoalne tak jak predluzanie reszty wlosow !!
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Można przedłużyć grzywkę ale im krótsza i rzadsza tym łączenia mogą być bardziej widoczne. sama mam zamiar przedłużyć bo moja jest dość krótka, półokrągła, na środku ok 2 cm nad brwiami a po bokach dotyka brwi. mam jej już dość, zwłaszcza gdy wieje wiatr i każdy włos jest w inną stronę... zastanawiam się czy przedłużyć ją tak aby zrobić z niej dłuższą grzywkę na oczy, czy zrobić przedziałek z boku głowy i podoczepiać pasemka ok 2 cm od przedziałka po bokach głowy? w pierwszym przypadku pewnie nie będzie widać łączeń bo będą pod moją grzywką, ale będzie to nadal grzywka tylko długa, może zebrana na bok. w drugim przypadku od razu pozbędę się grzywki ale nie wiem czy to estetycznie będzie wyglądać. pomóżcie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczyny
ja sobie przedluzylam grzywke. mialam dosc krotka, zaczesywana na bok (w najkrotszym miejscu do polowy czola). Do nowej fryzury wogole nie pasowala (a'la agyness deyn), wiec zachowujac jej forme troche przedluzylam(do polowy ucha, ale troche scieta ukoscnie, zeby za bardzo nie bylo widac, ze sztuczna). Mam ciemne wlosy,w iec mniej widac. Wyglada ladnie, napewno o niebo lepiej, niz z 'moja' dlugosia. ALe tez nie jest tak, ze moich wlosow, a raczej ich dlugosci nie widac. NIe moglam przedluzyc na calej linii grzywki, bo bylo by to widac. Zaplacilam 70zl za przedluzanie met. zaplatania(jak warkoczykow). Ale naprawde jestem zadowolona. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Ja z kolei mam przedłużoną grzywkę na keratynę. Łączeń nie widać mimo tego, że swoje włosy w momencie zakładania miałam naprawdę krótkie - z irokeza ok 4cm dało się zrobić victorię beckham
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
PODBIJAM
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Ja znalazłam panią, która przedłuży grzywke za 120zł włosami słowiańskimi lub za 75zł włosami indyjskimi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.