|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Rola promotora
Witajcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rola promotora
Miło byłoby gdyby promotor czytał wytwory seminarzystów, ale najwidoczniej trafiłaś na takiego, któremu się nie chce. To niestety dość częsty typ, zwłaszcza tam, gdzie grupy na seminarium są duże, i raczej nic już z tym nie zrobisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Niestety z promotorami to już tak właśnie jest. Powiem Ci szczerze, że lepsze to, że Ci się nie wcina w pracę niż że nie ma z nimi jakiegokolwiek kontaktu - najgorszy rodzaj.
Pamiętaj, że promotor podpisuje się pod Twoją pracą, a raczej zależy mu na tym, by to, gdzie się podpisał miało jakąś wartość. Pisz, nie przejmuj się, będzie 5. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Moja grupa to jakieś 10 osób, więc szczególnie zarobiony nie jest xD No nic, mam nadzieję, że jednak to czyta...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
sraty taty, recenzentem jest zazwyczaj kolega, na dodatek promotor jest pewnie recenzentem prac tego kolegi, więc im dokładnie wisi. Przecież i tak na 99% nikt oprócz nich tej pracy nie będzie czytał, więc po co się wysilać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
No to tym bardziej chyba nie ma się co stresować, co? Skoro od recenzenta zależy czy zaliczy Ci pracę. A zakładam, że autorka głupia nie jest i nie plagiatuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Mam to szczęście, że mój promotor prace czyta, ale masz rację, nie ma się czym tak stresować. Magisterka to w zasadzie formalność, trzeba się bardzo postarać żeby jej nie zaliczyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Też niestety trafiłam na kiepskiego promotora, który w ogóle nie czyta prac. Mimo tego, że regularnie oddaję fragmenty, to nadal nie wiem czy w ogóle mam dobry tok rozumowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.