![]() |
#1 |
BAN stały
|
jeśli partner nie zaspokaja was oralnie
Jak w temacie. Czy przeszkadzałoby to wam?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jeśli partner nie zaspokaja was oralnie
Jak coś rodzi frustracje to logiczne że przeszkadza. A długotrwała frustracja która się pogłębia jest bezsensu, co nie zmienia faktu że poglądy się zmieniają.
Dziewczyna która nie wyobraża sobie życia bez minetki, trafia na partnera który jest za☠☠☠isty w łóżku nie robiąc minetki i jest zadowolona. Jeżeli jej tego nie brakuje to nawet frustracji nie odczuje. To samo w drugą stronę. Pomijając już kwestie dlaczego tego nie robi, i idiotyczne komentarze że bycie razem to nie tylko seks. Tyle opinii ile osób, tylko żadna nie ma sensu bo zależy to od ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Zgadzam się z Rhapsody1
![]() Jeśli nie chce robić minetki, ale nadrabia palcami czy pełnym stosunkiem to w czym problem? Gorzej jeśli podczas pełnego stosunku idzie mu średnio albo kobieta nie jest w stanie osiągnąć w ten sposób orgazmu, a on nie chce jej pomóc ani palcem, ani oralnie, ani nic... Wtedy oczywiście frustracja mogłaby wziąć górę.
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
No a dlaczego Ci odmawia, mówił Ci?
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Wszystko zależy od podejścia. Osobiście nienawidzę minetki choć mam przy niej orgazm. Mój Tż nie lubi jej robić, idea podważania jego dominacji. A w moich oczach mało męskie, trochę podważana jego pozycja Pana. Sex mamy wspaniały i tak zawsze dochodzę, orgazm pochwowy w czasie stosunku lub palcówki. Zatem u nas jest tylko oralny dla mojego Tż co robię z wielką chęcią. Dobrani
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
zapytaj go, powinien szczerze odpowiedzieć. Gdybym bez minetki nie wyobrażała sobie życia to nie byłabym z partnerem który byłby na NIE. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
W ogóle tekst jak wyżej, że przy robieniu minetki pozycja " pana " jest zachwiana, kojarzy mi się z facetami z jakimś problemem męskości w stylu: - nie kupię dziewczynie podpasek bo wstyd, jestem facet - nie ubiorę jakieś części garderoby, nie wiem jasno różowej koszuli, mimo że fajnie w niej wyglądam i pasuje do stroju partnerki Tak mi się w pierwszym odczuciu skojarzyło. Co do autorki. Rozwiązanie już znasz, rozmowa i tyle. Ja tam robię i to lubię, pytanie co jemu siedzi w głowie, a tutaj nikt ci na to pytanie nie odpowie. Moja też na początku jakieś udziwnienia miała, tyle że chyba nigdy tego nie robiła. Pogadałem, sprawę zostawiłem dając jakiś tam nie wyznaczony okres czasu, bo moja frustracja się nasilała. Przyszedł dzień że spróbowała i robi do dziś. Nie wiem czy jest fanką, czy jej to sprawia przyjemność. Ja widzę że się raczej nie zmusza, a te kilka lodzików w miesiącu chyba nie są jakimś mega wyzwaniem jeśli nie ma się z tym problemów, a chce się sprawdzić przyjemność partnerowi. W odwrotną sprawę to działa podobnie, ja osobiście nie rozumiem faceta który tego nie lubi. Bo jeżeli jest się z dziewczyną atrakcyjną fizycznie, bo chyba taką sobie wybrał dla siebie. Po miałby być z kobietą która mu się nie podoba. Dodatkowo dziewczyna dba o higienę, to jak to się mówi " cipka " smakuje i pachnie fajnie, i porównanie nastolatków do pewnych stworzeń pływających są nieadekwatne i albo ich partnerki się nie myją albo mają jakieś problemy z infekcjami. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Tak gosiaczku, dlatego pisałam Pan. Mój Tż jest moim Panem a ja jego uległą oczywiście w łóżku.
A jeśli kobiecie brakuje minetki to tak jak mówi Rhapsody1 (Szczera rozmowa to podstawa) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
I to jak,u mnie koleś byłby do odstrzału.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Do Autorki, porozmawiaj z nim, ma prawo do niechęci do tej czynności, ma prawo do tego, żeby mu nie pasował smak/zapach. Tak samo jak kobieta w odwrotnej sytuacji. Nie ma sensu zmuszanie się na siłę, ale powinien Ci szczerze powiedzieć co jest nie tak. I powinien znaleźć inny skuteczny sposób jak Cię zaspokoić. A odpowiadając na pytanie z pierwszego posta, mi to nie robi naprawdę żadnej różnicy.
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Mi by przeszkadzało, szczególnie gdybym tylko w taki sposób miała orgazm. Pewnie zostawiłabym faceta, bo rozumiem, że to wasze początki? ( na początku łatwiej kogoś rzucić )
Rozmawiałaś z nim na ten temat? Tak mi przyszło do głowy, zawsze dbasz o higienę przed seksem? Może chłopak kiedyś się zraził?
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Nie byłabym z kimś z kim nie jest spełniona seksualnie. Wcześniej czy później takie związki się rozpadają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
BAN stały
|
Tak-raz, że nie umie; raz, że nie przepada i musi być zakochany
---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Nie i nie jesteśmy razem, uprzedzając kolejne pytania. ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- tak |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
No to może napisałabyś o tym od początku? Bo według mnie to trochę zmienia postać rzeczy...
![]() |
![]() |
#20 |
plum plum
|
jak nie jesteście razem i seks z nim nie sprawia Ci przyjemności, to po co to robisz?
![]() odpowiadając na pytanie głównie: tak, mi osobiście by bardzo przeszkadzało, bo lubię i też w ten sposób tylko mam orgazm.
![]() |
![]() |
#21 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- brak przyjemności a brak orgazmu to jednak co innego |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
plum plum
|
Cytat:
Co do niego - to on wie najlepiej, ciężko coś powiedzieć. Mi nigdy żaden partner nie powiedział, że nie, nie lubi albo coś, raczej wręcz przeciwnie, nawet jak nie umieli, to i tak chcieli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
.
|
powiem tak - jeśli z kimś nie jestem w związku, a mamy spotykać się na seks to musimy być zgrani łóżkowo. jak pakowałam się w taki układ to facet bardzo lubił zaspokajać w ten sposób. szczerze mówiąc nie ciągnęłabym relacji, która mnie nie satysfakcjonuje, a chyba o to wam chodziło?
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Nie lubię minety (wolę palcówkę), ale dobre chęci zawsze doceniam, więc gdyby facet nie chciał i nie lubił robić, to prawdopodobnie zaczęłabym się zastanawiać, czy nie brzydzi się moich miejsc intymnych.
A gdyby tak było, to nie byłabym z takim facetem (mimo że nie lubię minetki, to jednak miło mi, gdy facet schodzi niżej), bo dla mnie takie rzeczy jak obrzydzenie nie istnieją (chodzi o "normalne" sprawy, nie krew czy kloca) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Nie przepadam za tym, więc nie.
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
mi by baardzo przeszkadzało. Uwielbiam tą formę pieszczot, jest dla mnie tak samo ważna jak zwykły seks i wiem, że byłabym sfrustrowana jego brakiem, podejrzewam, że prędzej czy później związek by na tym ucierpiał.
I pewnie niektórym osobom wyda się to płytkie albo przedmiotowe ale moim zdaniem satysfakcjonujący seks to ważny element dobrego związku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Daję nieograniczony, jakiś tam czas. Mówię że byłoby miło i czekam. Okazji jest wiele, czasu na oswojenie też to nie tydzień a może nawet 3 miesiące, wszystko zależy od podłoża problemu. Jeżeli dostałbym od dziewczyny informację że nie robi bo nie lubi to mówię nara. Jeżeli dostałbym od dziewczyny informację że nie robi bo " nie wiem czemu nie robię, nie moge się przełamać, nigdy tego nie robiłam " to sprawa jest zupełnie inna i właśnie ten drugi przypadek rozpatrywałem. A jeżeli by się nie zdecydowała przez jakiś tam okres czasu, nawet nie próbując to po co mi taka dziewczyna? Spróbować nie chce, ja się frustruję, i decyduję ze nie ma sensu więc się żegnam i po kłopocie. W ogóle to że nie jesteście razem to też ma duże znaczenie. I to chyba o to tutaj chodzi. On nie może nie traktować cię jako przyszłą partnerkę bo możesz być zwyczajnie dla niego mało atrakcyjna, a wystarczająco atrakcyjna by robić za laskę do ruchania. Jak to się mówią niektórzy, " może nie jakaś super, ale zruchałby " ![]() Ale ściemę ci walnął z tym zakochaniem. Już widzę super laskę, mega zadbaną, 10/10 hot 19 z super figurą i jeszcze lepszą muszelką i mówi że nie zrobi minetki na pierwszej randce bo nie jest zakochany. Może są takie przypadki ale zejdźmy na ziemię ![]() Edytowane przez Rhapsody1 Czas edycji: 2015-04-14 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użyszkodnik
|
Odpowiadając na pytanie: nie, mnie by to absolutnie nie przeszkadzało, bo bardziej mnie to łaskocze niż podnieca i nie przepadam za taką formą aktywności.
Ale gdybym miała być z kimś w relacji czysto seksualnej, a ten ktoś nie lubiłby jakiejś jedynej czynności, która przynosi mi spełnienie - to hmm, szybko bym z niej wyszła. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Dla mnie podstawa jest taka, że nie lubię minetki, jeśli mój Tż lubiłby ją no to dawałbym mu zrobić. Aby było mu miło. Podważanie dominacji? W sensie, że dla mnie to mało męskie, głowa faceta między kobiecymi nogami. Bym czuła, że to ja mam nad nim władzę. Takie jest też odczucie Tż. Myślę, że tego nie idzie wytłumaczyć bo to jest odczucie psychiczne Pogląd może dziwić, przerażać ale ważne, że się dobraliśmy w takim szczególe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.