|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Podróż za granicę?
Witajcie!
Gdzie można pojechać za granicę do "ciepłych krajów" tak, aby wypocząć, pozwiedzać, ale nie przepłacić? Możecie mi podać propozycje państw, regionów do których warto pojechać, w których byłyście? Byłam już w Toskanii i to na miesiąc, więc zwiedziłam prawie wszystko... Tak samo na Rodos (trzy tygodnie). Proszę o pomoc! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Podróż za granicę?
a co to znaczy nie przepłacić twoim zdaniem? Moze zrezygnuj z biura podróży jesli tak jeździłaś.
Wysłano przez tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mOLDerator
|
Zajrzyj na fly4free- tam masz codziennie wiele propozycji tanich lotów, noclegów. Mo9żesz też sama śledzić loty na stronach tanich przewoźników (wizzair, ryanair) i sama wynająć apartament (airbnb, booking). Z biurem podróży zazwyczaj wszystko wychodzi drożej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Maroko Ryanairem- ja nie bylam ale kolezanka tak. Tylko, ze z Polski trzeba do UK leciec i tam juz jest bezsposrednie polaczenie do Maroka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Nie wiem, ja nigdy tam nie bylam ale z Ryanair byc moze wyjdzie taniej niz np. czarterem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Kolejny wątek z serii "chciałbym wygrać milion, podajcie mi wytypowane liczby"
Jaka kwota "do ciepłych krajów" jest już dla ciebie wygórowana? W takich azjatyckich państwach, które znane są z tego, że są mekką dla backpakerów i można zjechać je ułamek tego co się wyda w np. Egipcie, ale trzeb chcieć i wiedzieć. Bo można też i tam wydać majątek. Jest pełno stron, gdzie ludzie wrzucają tanie loty, hotele, piszą gdzie i co warto zwiedzić tanim kosztem.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Z całego serca polecam Odessę + okolice do plażowania. Pewnie to, co najbardziej wszystkich interesuje - póki co jest bezpiecznie i nie zapowiada się, by coś miało się od razu w tej kwestii zmieniać. Dojazd w wersji komfortowej - samolot LOTem do Kijowa za ok 300 zł (można taniej) + ok 100 zł Kijów - Odessa UIA (ceny w dwie strony). Na miejscu wydasz kwoty równe połowie tego, co wydałabyś np. w kraju. Pogoda? W lato wymarzona. Nie polecam jechać do Odessy typowo na plażowanie, tylko poszukać czegoś w okolicach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
fly4free - często (poza sezonem) są oferty typu Grecja/Turcja/Egipt/Malta na tydzień za 600zł
a w sezonie loty czarterowe last minute i tanie noclegi (też o nich piszą na fly4free) do 1000zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tez tak slyszalam. To samo jezeli chodzi np. o Indie a tu mozna juz upolowac tansze bilety (byly i po 1200 zl w dwie strony ) z Aeroflotem do New Delhi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.