|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Keratynowe prostowanie wlosow - nasze ZDJĘCIA (bez dyskusji i komentarzy)
Wraz z Wizażankami z wątku Keratynowe prostowanie wlosow cz.IV, który służy jako wątek do dyskusji, prosimy by W TYM WĄTKU w poście znalazły się tylko informacje:
1. Nazwa użytego preparatu. 2. Ilość użytego preparatu (ml) 3. Cena + gdzie kupiono te produkty 4. Krótko opisać jak włosy zachowywały się po myciu, bo to jest najistotniejsza informacja (po prostownicy włosy zazwyczaj są proste i gładkie, cała prawda wychodzi po myciu) 5. Załączone ZDJĘCIA (najlepiej przed/po) _________________________ BEZ DYSKUSJI I KOMENTARZY. Zbędne posty będą natychmiast usuwane przez Moderatorkę. Wiele osób próbuje przebić się przez wątki które mają po prawie 5 tys postów, znajdują Wizażankę, piszą do niej na pw o szczegóły. Zatem tutaj będzie post po poście ze stosowanymi produktami i efektami. Powinno to ułatwić sprawę wielu z nas ![]() Krótkie przypomnienie: * Najczęściej zadawane pytania odnośnie keratynowego prostowania: #1 post w wątkach Keratynowe Prostowanie Włosów *Wątki: I część (25.03.10r-22.01.11r): Keratynowy CUD ![]() II część (22.01.11r-18.03.13r): Keratynowe prostowanie -część II III część (18.03.13r-28.08.14r): Keratynowe prostowanie włosów cz. 3 - czytaj 1 post! IV część (28.08.14r-...): Keratynowe prostowanie wlosow cz.IV DZIĘKUJEMY ŻE TU JESTEŚ I DZIELISZ SIĘ Z NAMI TYMI INFORMACJAMI
![]()
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 03.2018: Pasjonatka Fotografii ![]() FB: ARIKA - Fotografia Edytowane przez Friese Czas edycji: 2015-05-15 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Keratynowe prostowanie wlosow - nasze ZDJĘCIA (bez dyskusji i komentarzy)
Super że powstał ten wątek
![]() Na początek moje najświeższe prostowanie. 1) Qod Silver 2) 100 ml 3) Allegro od użytkownika Morellea, 135 zł 4) Po myciu i wysuszeniu suszarką były proste, jednak mimo wszystko trochę przesuszone i mniej odżywione niż w przypadku encanto. Efekt prostych włosów był tylko po wysuszeniu suszarką, bo schnięciu naturalnym falowały się ![]() 5) Zdjęcia: 1- po wysuszeniu z preparatem 2 i 3 - tuż po prostowaniu 4 i 5 - po pierwszym myciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1) cocochoco
2) 80 ml (ale było na styk, na moją długość powinnam wziąć 100 ml ) 3) allegro chyba od care od you, ale nie pamietam dokładnie, cena lekko ponad 100 zł 4) Włosy były miękkie i odżywione, przez ok. 3 tygodnie nawet po schnięciu naturalnym były proste, później zaczęły się falować i po ok. 2-3 miesiącach po zabiegu nie było śladu. 5) zdjęcia: 1-przed 2 - tuż po zabiegu 3- po pierwszym myciu (niestety nie mam lepszego zdjęcia i wybaczcie tą profesjonalną cenzurę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1) Encanto
2) ok. 75 ml 3) allegro, już nie pamiętam od kogo bo był to mój pierwszy zabieg, cena chyba 90 za 50 ml a brałam 2 zestawy 4) Włosy były super- odżywione, miękkie prościutkie. Właściwe preparat trzymał się na nich aż do obcięcia włosów. Część robiona encanto była cały czas prosta 5) Zdjęcia zdjęcia przed niestety nie mam. 1- tuż po |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
1. Cocochoco
2. 75ml 3. 90zł, allegro vitastore-polska 4. Włosy były miękkie, odżywione, końcówki jednak bardzo suche i do ścięcia. 5. - przed prostowaniem - kilka dni po prostowaniu - 3 miesiące po prostowniu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. Kativa
2. ok. 80-90 ml 3. 46,99 zł allegro Fryz30 4. Końce trochę przesuszone jednak po odpowiedniej pielęgnacji i ścięciu 0, 5 cm włosy na całej długości gładkie i miękkie 1. Zdjęcie przed i zaraz po zabiegu 2. Zdjęcie przed i po ścięciu i ok. 3 myciach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.