![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Zazdrosna(?) siostra TŻ.
Cześć Dziewczyny, wszystkie mnie znacie, znacie moje odwieczne problemy więc do kogo mam przyjść jak nie do Was?
![]() Tym razem chodzi o siostrę mojego faceta. Panna ma lat 25, jest starsza 11 miesiecy od mojego lubego i...zachowuje się okropnie. Nie wiem o co chodzi tej dziewusze,ale miewa ''ataki'' zgryźliwości/zazdrości kiedy tylko pojawię się w pobliżu. Zazwyczaj bywają to teksty typu ''W. , kiedy się wyprowadzasz do Smerfetki?''<ironiczny rechot>. Wczoraj zdecydowanie ''przegła'' pałę. Ledwo pojawiłam sie na horyzoncie (tj. weszłam z W. do jego domu) , jego niezawodna siostrzyczka ruszyła ku nam z pytaniem ''W. , słyszałam,że dzisiaj w Twoim łóżku nocowała(tu imię byłej lubego)'' <złośliwa mina w moim kierunku>. W. zdążył tylko ją zapytać czy ją do reszty powaliło. Na jej nieszczęście usłyszał to ich ojciec. Zwymyślał pannicę a k..uwy latały niczym dorodne muchy. Konkretniej powiedział jej ''M. czy ty jesteś k..wa po****dolona?Zostaw Smerfetkę w spokoju, zazdrościsz dziewczynie urody czy tego,że W. z nią jest?''. Mam to szczęście,że cała jego rodzina trzyma stronę mnie i W (młodszy brat M i W cieszy się jak głupi kiedy tylko przyjdę, takowoż rodzice). Nawet od babci, która z nimi mieszka usłyszałam,żebym olewała Pannę M i jej głupie zachowania. Jest jeden problem. Mnie to straszliwie boli. Odszczeknąć się pannie czy być równie wredna jak i ona? ![]()
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrosna(?) siostra TŻ.
Cytat:
Proste? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Napisalam jej na fb szczerze co o tym myślę. Panna udaje durną i ''a kim ty jesteś,żeby do mnie pisać co mam robić?!KIM K*UWA?!'' i twierdzi,że ma ważniejsze sprawy niż rozwalanie tego co jest między mną a lubym. Jej zachowanie wskazuje na coś innego. Pocieszające jest to,że dostała hurtową z☠☠☠ke od rodziny i poszła do swojego pokoju z rykiem. Może się opamięta. Tydzień temu była normalniejsza.
![]()
#4 |
Zakorzenienie
|
Trudno uwierzyć, by dziewczyna tak miała sama z siebie. Zastanów się, czy nie było żadnej scysji.
Jesli nie, to olej. I unikaj kontaktu. W sumie jad, z jakim o niej piszesz, jest przerażający. Edytowane przez Mileva_ Czas edycji: 2015-05-18 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
'Lubię to za mało - po prostu Cię kocham! Bo w Tobie wszystko jest idealne Chce walczyć o Ciebie i się nie poddam Moje uczucia są niezniszczalne...'' instagram.com/nemesisgotenhafen Edytowane przez SmerfetkaGdynia Czas edycji: 2015-05-18 o 10:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sluchaj albo pokazesz ze masz charakter albo ta dziwna laska bedzie po tobie jezdzic bo znalazla sobie w tobie ofiare. Tak to wyglada. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Czekaj, bo ci uwierzę. Ty taka dobra, piękna, lubiana przez całą rodzinę, a ona zgryźliwa i zazdrosna o twoją urodę i o to, że jej brat jest z tobą. Już nam nie wciskaj, że ona się w nim zakochała.
Już widzę, jak ich ojciec w pierwszych słowach zarzuca jej zazdrość o twoją urodę. Nie koloryzuj, nie wyolbrzymiaj, nie przeżywaj jak stonka wykopki. Niech twój chłopak zajmie się tą sytuacją. 24-latek może chyba ogarnąć sytuację, ewentualnie się wyprowadzić. Patologia straszna, ja od takich ludzi zawsze trzymam się z daleka. Jeszcze zrozumiem, że nie macie do siebie na wzajem szacunku i przeklinacie na każdym kroku. Ale jak masz pisać w ten sposób posty, to nie pisz wcale. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Porozmawiaj z nią bez świadków. Zapytaj, co się stało, czy jakoś ją obraziłaś - spróbuj sytuację wyjaśnić.
Jeśli nie będzie chciała "współpracować", dogadać się jakoś minimalnie - po prostu ją zlewaj, cześć - cześć i tyle (albo i nie). Na awantury z takimi ludźmi szkoda czasu, zresztą nie wiem, co miałabyś nią osiągnąć, skoro ona pewnie i tak dalej robiłaby swoje. |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Panna raz ma dobry humor a raz odpiernicza cyrki. ![]()
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wciskam. Jego rodzina (prócz tej cholery) mnie na 100% lubi. ![]() Widzę to po prostu. Nie musisz mi wierzyć,ale tak szanowny pan ojciec wczoraj powiedział ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Serio, gdybym usłyszała takie rynsztokowe odzywki w domu, to by mnie poważnie zaniepokoiły. Bo później jest "on był zawsze wspaniały i zmienił się nie wiadomo czemu". Zmienił się, bo zmienił mu się humor i obrał nowy cel. Skoro wolisz to zignorować... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Powiedz, żeby zachowywała się jak dorosła i tyle, olać ją. W ogóle dziwna rodzina, wszyscy tak bardzo cię lubią mimo że widzieli cię raptem kilak razy? Do tego wyzywanie dziecka, doprowadzanie do ryku..
Nie wiem po co pytasz czy jest zazdrosna o brata, w ogóle to brat powinien z nią rozmawiać, a twoje zachowanie kojarzy się raczej z gimnazjum niż z dorosłą osobą.
#14 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Masz strasznie irytujący sposób pisania. Sprawiasz wrażenie mimozy bez skazy. Skromna, dobra, zlego slowa siostrze nie powie, cala rodzina "lubego" zachwycona bo taka dobra dziewczyna. I grzeczna. I mila. Pomijając, że siostra jest stuknieta to tez bym cie nie lubila.
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
No bo jestem spokojna, a całe wku...wienie duszę w sobie. Chętnie bym ryknęła na pannę,ale się powstrzymuję.
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama wyżej napisałaś, że bywasz 2-3 razy w miesiącu, zresztą kto normalny aż tak się chwali, że cała rodzina Lubego tak uwielbia jego wybrankę? No i nie wiem jak po sporadycznych rozmowach można stwierdzić, że ktoś mnie aż tak lubi, może są zwyczajnie mili ![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Lekka patologia jak dla mnie, kiedy ojciec wyzywa córkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
No to wez raz nie badz laleczka co beszty z usmiechem przyjmuje bo jest taka ohhh. Najgorszy sort człowieka z ciebie - wprost nie powie, usmiech, sielaneczka, a w środku się gotujesz z jadu
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Luby widział mnie raz w stanie absolutnego wk...wienia i powiada,że to ciekawy widok nie jest. ![]()
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Oj przestan. Na pewno ja kochaja. Taka ładna, mila ojojoj
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Po prostu mówi co myśli. Mój ojciec zachowuje się identycznie kiedy go ktoś wâââ☠âââ☠âââ☠ââ â☠i, i wcale bym nie powiedziała,że jest patologiczny. Do panny , ktora twierdzi,że rodzina udaje polubienie mnie..eh kobieto. Widzą,że syn sie zaangażował i świata poza mną nie widzi , widzą jaki mam charakter...a i przypomnialam sobie o co ostatnio wielmożna siostra była zazdrosna. siedziałam z lubym na huśtawce ogrodowej, a między nas wskoczyła Pika - labradorka lubego. Przytuliła się do mnie, położyła mi łeb na kolanach a panna M zrobiła minę jakbym co najmniej psa chciala ukraść mimo,że mam własnego. Zapowietrzyła się wręcz.
'Lubię to za mało - po prostu Cię kocham! Bo w Tobie wszystko jest idealne Chce walczyć o Ciebie i się nie poddam Moje uczucia są niezniszczalne...'' instagram.com/nemesisgotenhafen Edytowane przez SmerfetkaGdynia Czas edycji: 2015-05-18 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
[1=bceb01c221ea3319abad6ab 25f068feed7228d52_657f8c4 7e3c47;51439355]Jak dla mnie też.
Ale co tam, ważne że siostra rzuca krzywe spojrzenia, a nie że "luby" pochodzi z domu gdzie przemoc werbalna jest na porządku dziennym. ![]() Spoiler alert. Nie jest na porządku dziennym. Po prostu panna M przegięła i to mocno. ![]()
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I to wyzywający w zasadzie z mało istotnego powodu? I przy gościu, i niemal obcej osobie, jaką ty jesteś? To nie jest normalne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
[1=bceb01c221ea3319abad6ab 25f068feed7228d52_657f8c4 7e3c47;51439441]Ojciec wyzywający córkę od wiadomo kogo to jest "drobny zgrzyt"?
I to wyzywający w zasadzie z mało istotnego powodu? I przy gościu, i niemal obcej osobie, jaką ty jesteś? To nie jest normalne.[/QUOTE] Próbę namieszania w związku nazywasz niczym istotnym? Poza tym nie nazwał jej panią lekkich obyczajow, co najwyżej uzył tego słowa jako przecinka. Uh-oh. Całe szczęście,że w tym tygodniu wypada kolej Lubego na odwiedzenie mnie. Obgadam sobie to wszystko z nim jeszcze raz na spokojnie.
#27 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak, dla mnie taka głupia odzywka nie jest powodem żeby robić dziecku awanturę przy obcej osobie, zwyzywać je i doprowadzić do płaczu. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
[1=bceb01c221ea3319abad6ab 25f068feed7228d52_657f8c4 7e3c47;51439441]Ojciec wyzywający córkę od wiadomo kogo to jest "drobny zgrzyt"?
I to wyzywający w zasadzie z mało istotnego powodu? I przy gościu, i niemal obcej osobie, jaką ty jesteś? To nie jest normalne.[/QUOTE] Ale to jest mówienie co myśli, u autorki też się tak robi ![]() Serio głupi docinek to próba namieszania w związku? Dla mnie to jest absurdalne wyolbrzymienie sytuacji. Czy ktoś w to uwierzył? Czy ktoś wziął to na serio? Nie. Zatem o jakim rozbijaniu związku tu mówimy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
[1=bceb01c221ea3319abad6ab 25f068feed7228d52_657f8c4 7e3c47;51439562]A tobie jakiś durny tekst "o, twoja była dziś u ciebie spała", będący ewidentną prowokacją jest w stanie namieszać w związku?
Tak, dla mnie taka głupia odzywka nie jest powodem żeby robić dziecku awanturę przy obcej osobie, zwyzywać je i doprowadzić do płaczu.[/QUOTE] Dziecku?! Dziecku?! 25 letnia baba, to dziecko ? ![]() Dobre sobie. Ma na co zasłużyła.. Małpa jedna wie jak bardzo kocham jej brata i skutki widzimy. Lepiej by sobie kogoś znalazła,ale kto by ją zechciał z takim piekielnym charakterkiem ?! ![]()
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoje mentalne onanizowanie się tym, że udali z grzeczności, że biorą twoją stronę, jest obrzydliwe. Zresztą nie wiesz, czy naprawdę miała taką awanturę, przecież nie jesteś z nimi non stop. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.