| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2015-05-26, 13:14 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-12 
				 |   [Szukam] Wielozadaniowa aplikacja mobilna (dieta+ćwiczenia)

Hej, W tym roku podjęłam już kilka prób wyszukania porządnej aplikacji na androida....bezskutecznie . Szukałam też po różnych forach, ale nikt nie umiał polecić czegoś sensownego. Jestem gotowa zapłacić kilka złotych za aplikację jednak mam swoje wymagania: 
 Punkt 2 i 3 mają się wzajemnie uzupełniać by w rezultacie dać ten sam wynik. Wszyscy wiedzą, że dieta+ćwiczenia=rezultat. Dlaczego więc jeszcze nia ma JEDNEJ aplikacji zawierającej te czynniki? Te które wypróbowałam są słabe, skupiają się np na zbieraniu punktów za wypicie 10szkl. wody dziennie by zdobyć punkty tylko po to by lepiej ubrać swojego awatara. Kurde, szukam narzędzia do kontroli a nie kolejnej gierki lub kilku aplikacji. Idealnie by było gdyby któraś z Was znała aplikację, która ma funckje przeze mnie opisane. Jednak skłonna jestem wypróbować wszystko co zawiera dobrze zaimplementowany moduł dity+ćwiczenia. Jakieś propozycje dziewczyny? | 
|     |   | 
|  2015-05-26, 17:04 | #2 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Dot.: [Szukam] Wielozadaniowa aplikacja mobilna  (dieta+ćwiczenia)

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2015-05-28, 11:02 | #3 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Nie spotkałam się z żadną aplikacją, która sama układa dietę i dobiera ćwiczenia   Sama używam aplikacji :"Dieta i trening"- gdzie można zapisać spożywane posiłki, obliczyć kalorie, zapisać własne dania, dodać ćwiczenia etc. | 
|     |   | 
|  2015-06-03, 10:39 | #4 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2015-02 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Zdecydowanie tez polecam MyFitnessPal, ogromna baza produktow, mozliwosc wprowadzenia wszystkich pomiarow, swietne kalkulatory przeliczajace ile sia zjadlo, ile spalilo na podstawie wprowadzonych danych. Dokladna aplikacja z wieloma przydatnymi opcjami, ktore motywuje do codziennego logowania posilkow, aktywnosci fizycznej i nie tylko. Wiele razy spotkalam sie ze stwierdzeniem, ze "schudnac pomogla mi dieta, cwiczenia i myfitnesspal"    | 
|     |   | 
|  2015-06-21, 11:06 | #5 | 
| Zadomowienie | 

Popieram! Jestem nim zachwycona   chociaż wyliczenie kalorii spalanych podczas treningów biorę z przymróżeniem oka, ale zawsze jest to informacja o moim przybliżonym bilansie dziennym. Polecam. | 
|     |   | 
|  2015-06-22, 11:00 | #6 | |
				 | 

Cytat: 
  ), na razie glownie korzystam z dziennika posilkow, ktory jest dla mnie ogromna pomoca   | |
|     |   | 
|  2015-06-22, 17:45 | #7 | 
| Zadomowienie | 

Mnie trochę zdziwiła różnica pomiędzy spalaniem przy treningu obwodowym, który u mnie wyciska wszystko do ostatniego tchu a rolkami, na których niemal mogę jeździć bez końca,wg MyFitnessPal rolki spalają więcej. W każdym razie świetna opcja, że można też sobie odjąć kalorie, których z nami juz nie ma ;-)

| 
|     |   | 
|  2015-07-13, 10:50 | #8 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2015-06 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

te aplikacje polskie są?

| 
|     |   | 
|  2015-07-13, 11:16 | #9 | 
				 | 

MFP w wersji www nie ma w wersji polskiej, ale w bazie ma polskie produkty. Z tego co pamietam to aplikacja na tel jest juz po polsku. Ostatnio dziewczyny pisza duzo o nowej palikacji Fitatu, jest dostepna na razie tylko na androida i ona jest po polsku. | 
|     |   | 
|  2015-07-14, 16:21 | #10 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2014-10 
				 | 

Fitatu jest spoko   Moim zdaniem baza dużo fajniejsza niż w MFP i nie ma tego, że to niby apka polska, a połowa jest po angielsku. Czekam aż dołączą do niej endomondo, wtedy już w ogóle apka bomba   Edytowane przez jola12345678 Czas edycji: 2015-07-17 o 12:25 | 
|     |   | 
|  2016-05-23, 08:01 | #11 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Hej! Robię badanie do pracy  magisterskiej na temat korzystania z aplikacji pomagających organizować "codzienność". Może znajdzie się tu jakaś dobra dusza, która zechce mi pomóc? Pytanie kieruję głównie do osób mieszkających w  Warszawie. Pozdrawiam!

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.