|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Tabata z majowego Shape , kto chętny na wyzwanie :)
Witam, czy która z Was ma może płytkę z majowego Shape ? Ja zakupiłam właśnie i zaczęłam robić. Robiłam 2 razy co drugi dzień i wypada że jutro będzie 3 raz. Ciekawa jestem jak na mnie zadziała i kiedy mogę spodziewać się efektów. Dodam że robię też inne treningi od kilku miesięcy, a po tabacie mam dosyć spore zakwasy.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tabata z majowego Shape , kto chętny na wyzwanie :)
mysle ze tabata jest tylko dodatkiem do treningu na pobudzenie miesni
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Tabata z majowego Shape , kto chętny na wyzwanie :)
Nie wiem jak wygląda tabata z Shape ale jeśli tak, jak większość tabat na youtube, to nie ma to pewnie wiele wspólnego z prawdziwą tabatą. Przede wszystkim: jeden rodzaj ćwiczenia - pompki, przysiady, podskoki, bieg w miejscu itd. Nie żadne tam 8 różnych ćwiczeń w 4 minutowej serii.
Druga sprawa: to nie jest tylko dodatek na pobudzenie mięśni ale realny sposób na zwiększenie wydolności aerobowej i anaerobowej wykorzystywany przez olimpijczyków. Jednak jest to sposób niezwykle ciężki i nie dla każdego. Trzeba mieć przygotowanie kondycyjne i motywację. Tutaj macie linki do prawdziwej tabaty ![]() <Nieopłacona reklama> Edytowane przez AnnaVanDort Czas edycji: 2015-09-20 o 01:22 Powód: Nieopłacona reklama |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.