![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Maj zapachy Estee Lauder,DUNE, Salvador Dali,itd kosmetyki kolorowe lub pielegnacyjne
Witam wszystkich-)
W maju postanowiłam pozbyć się zapachów których nie używam bo leżą i kurz zbierają -) Wszystkie zapachy u mnie posiadają korki i nie były testerami..... zakupione w Sephora, Douglas i Rossmann te tańsze perfumki......bo sorry większość ściemnia, że korek zgubiony..... przyznajcie się, że to jakieś testery kupione taniej na allegro i tyle-) - - Iceberg Effusion 75 ml nowy bez kartonika- - Iceberg Twice 100ml pozostało 85ml - podkład Oriflame The One kolor najjaśniejszy porcelain- nowy - - odsypke pudru kryolan kolor transparentny - odsypke pudru kryolan tego białego matującego - balsamy do ciała perfumowane w pojemnościach 50-100 ml nowe bądź raz użyte E.Arden, Next, Cliniqe, -lakier z nowej kolekcji firmy Pupa kolor koralowy - użyty raz na jeden paznokieć - Cartier perfumy w kremie bardzo trwałe 50ml ubytek ok 5ml więc prawie nowe interesują mnie-) -palety cieni Zoevy - pędzle najlepiej komplety Zoevy, bh cosmetics, real techniques ale mogą też być pojedyncze sztuki - kosmetyki do pielęgnacji twarzy Yves Rocher - naturalne olejki do ciała - palety cieni,rozświetlaczy, róży MUR - kocham róże w kremie -) i w kamieniu też ![]() Jeśli mamy dojść do porozumienia to bądźmy w stosunku do siebie uczciwi tzn - jeśli masz przedmiot używany to nie licz go po cenie nowego - jeśli liczysz sobie wartość rynkową swojego produktu jak z sieci Douglas to mój wyceniaj tak samo - produkty po terminie przydatności są nic nie warte więc mogą być jedynie zachęcającym bonusem To w sumie wszystko pozdrawiam serdecznie i zapraszam jestem elastyczna więc na bank się dogadamy.-) Tutaj obie strony muszą być zadowolone POSIADAM JESZCZE BALSAMY PERFUMOWANE UBYTEK MAX 5% TYLKO TESTOWANE **************** NEXT eLISABETH ARDEN RED DOOR CLINIQUE HAPPY TIME SZCZEGÓŁY NAPISZĘ W RAZIE PYTAN-) Dokładka!!!!!!! ********************** tristano onofri - fiori 50ml pozostało 45ml versace jeans - red jeans 75ml pozostało ok45ml estee lauder - white linen 60ml pozostało 30 ml- za coś extra christian dior dune - 100ml pozostało 45ml- za coś extra leci do nanakov pewnie przekręciłam ale jest jej ona już wie-) gloria vanderbit z łabędziem 100ml pozostało 35-40ml oriflame nomadic her połowa pojemności ale nie ma oznaczenia ile było w butelce- już nie do kupienia normalnie- za coś extra ok 25ml salvadore Dali tzw usta Dali 100ml pozostało 90 ml- za coś extra wszystkie oryginalne w normalnych flakonach ( nie sa to przelewki , odlewki itd-) Dla relaksu dokładam ************************* ** Wojciech Cejrowski "Moja przygoda z Boso przez świat"" pierwsze 10 książeczek w twardej obwolucie w każdej płyta a niej minimum 1 godzina po świcie z Wojtkiem-) stan idealny połowa zafoliowana---oddam tylko jako komplet za każdą płaciłam 24,90 ale dogadamy się ze złota nie są w końcu-) Saga o Ludziach Lodu 31 tomów barwnej opowieści,lekkiej i przyjemnej. stan bardzo dobry i dobry...normalne ślady czytania tzn bez plam, i zagięć-) ----oddam tylko jako komplet zapłaciłam za niego na allego 250pln.....ale wciągnęła mnie historia która czytałam w autobusie w drodze do pracy-) ************************* ******* zapraszam Dokładka!!!!!!!!!!!!!!! Balsam do ciała rozświetla ciało dzięki czemu skóra wygląda zdrowo i promiennie mam go w zapasie więc jedna butelke wstawiam tu-) Oriflame oliwka do masażu dłoni 100ml/60ml zostało Curiosite Shimmer Body Lotion- soft&creamy rise blossom 300ml nowy Edytowane przez evelkamakeup Czas edycji: 2015-07-06 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowa wymianka zapachów i nie tylko za kosmetyki kolorowe lub pielegnacyjne
- Diesel Zero Plus 75ml raz użyte dosłownie raz psiknięte
- Hermes miniatura 10 ml - Cartier perfumy w kremie bardzo trwałe 50ml ubytek ok 5ml więc prawie nowe znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#3 |
Wieczne Kutango
|
Dot.: Majowa wymianka zapachów i nie tylko za kosmetyki kolorowe lub pielegnacyjne
Oba róże są nowe ale niestety nic nie znajdę za nie.
![]() |
![]() |
#5 |
:)
|
Witaj może coś za cerruti ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej szukam "Pieśni Lodu i Ognia" Martina a nie sagi o ludziach lodu
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Interesuje mnie podkład Oriflame, rzeczy, które by wchodziły w grę za niego z tych, co wymieniłaś to: olejek z dzikiej róży, YR werbena ,Yr malina. Jakbyś widziała wymianę? ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Poprosiłabym też o kod/ datę ważności ![]()
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2015-05-31 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zainteresowała mnie ta pozycja: - Cartier perfumy w kremie bardzo trwałe 50ml ubytek ok 5ml więc prawie nowe Czy możesz podać nazwę? Czy masz fotkę? Czy znajdziesz coś w moim wątku?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej interesuje mnie - davidoff cool Water Wave 100 ml nowy bez kartonika
mogę zaproponować : Benefit, 10 rozświetlacz w kuleczkach the body shop cienie dior 3 couleurs smoky smoky garden podkład mineralny anabelle minerals kółko kamuflarzy kryolan fiolet-zieleń-żółć ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ok, chętnie oddam malinę i olej z dzikiej róży
![]() ![]() EDIT: Sprawdziłam olej z dzikiej róży i niestety się zepsuł :/ Wyrzuciłam go właśnie. Więc zamiast oleju proponuję miniatury YR ![]() To jeśli Ci odpowiada odlewka oleju kokosowego, malina i miniatury YR za podkład to zapraszam na priv ![]()
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2015-05-31 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hejka
interesuje mnie davidoff cool Water Wave 100 ml nowy bez kartonika Hermes miniatura 10 ml - Cerutti Image 75ml pozostało 65ml - Iceberg Effusion 75 ml nowy bez kartonika - Iceberg Twice 100ml pozostało 85ml w tejze kolejnosci co wypisalam z twojej wish mam cienie mur kosmetyki do twarzy yves rocher
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
masz może jakieś damskie zapachy? bo podejrzewam, że zarówno Hermes jak i Diesel to wersje dla panów
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
hej w sumie to mi to odpowiada a ile tego oleju kokosowego możesz mi podarować?-) bo miniatury to te 3 kremiki malutkie tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
Hej ponownie zapytam bo nie odpisałaś mi. Czy znajdziesz coś u mnie za cerutti ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Czy mozesz podac nazwę miniatury Hermesa i perfum w kremie Cartiera? Lub fotke jakąs ewentualnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
benefit zużycie może z 10% kod 0Y01 jeśli dobrze czytam, the body shop daje efekt delikatny bezdrobinkowy, jest lekko brzoskwiniowy, kilka razy maźnięty pędzlem, podkład jednak mam Lauress soft yellow, jesli jestes brunetka lub są dni ze masz przemeczona buzie to będzie idealny
![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Natomiast benefit to bardzo delikatny róż rozswietlacz w jasnej tonacji połączony z bronzerem pół na pół ![]() ![]()
Ubrania i kosmetyki Edytowane przez asos_ Czas edycji: 2015-06-01 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Ten zapach Cartier to jednak nie moje klimaty...
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Opis miniatur i zdjęcia są w wątku u mnie. Są nowe. Łącznie mają 30 ml- 3 tubki, każda ma 10 ml. Co do odlewki oleju, to on ma postać stałą, opakowanie całe ma 300 g. Na odlewki kupuję pojemniki w aptece, są oczywiście czyste i nieużywane. Mogę napełnić pojemnik do kreski 60/80 ml, ale nie wiem ile to będzie gram, bo nie mam wagi kuchennej. Na oleju smażę i używam go do włosów, jest bardzo wydajny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hej frezarka nowa z.lekko uszkodzonym opakowaniem ale nowa nie używana wiec nie wiem czy.daje rade
![]() Mam pielęgnacji yves rocher w wątku,planuje na dniach nowy postaram się by było przejrzysciej ![]() Z zapachów na pewno davidoff a.najchętniej wszystkie ![]()
![]() |
#20 |
|
Oczywiście czekam i zapraszam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
czyli Diesel to wersja Feminine? a miniatura Hermesa to który to zapach? i powiedz mi jeszcze jakie balsamy perfumowane posiadasz
![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Niestety Davidoff już poszedł za kolorówkę ale reszta jest i czeka na ciebie-)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
|
- Cerutti Image 75ml pozostało 65ml
O te perfumy mi chodzi. Z Pędzli mam tylko to co w wątku. Z kolorówki mam róż wypiekany Lovely praktycznie nie używany, panie ty pędzelkiem 2-3 razy i rozświetlacz lovely wypiekany tak samo użyty ze 2 -3 razy. Mogłabym to wszystko oddać gdybyś chciała. Mam też 10 ml olejku arganowy go ubytek 2-3 kropelki nie widać nawet. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
najbardziej zależy mi na tych zapachach które wymieniłam poprzednio, ale chętnie przygarnęłabym jeszcze coś z poniższych:
- Cerutti Image 75ml pozostało 65ml - Iceberg Effusion 75 ml nowy bez kartonika - Iceberg Twice 100ml pozostało 85ml - balsam Velvet Night - balsam Clinique może coś z kolorówki lub pielęgnacji wpadło Ci w oko?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Hej mam nowy wątek
![]() Mi zależy na zapachach w podanej kolejności: #Davidoff wave #iceberg effusion #cerrutti image #iceberg twice Miniatura Hermes
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Odżywki nie wymienię niestety bo chciałam za.nią coś do domu. Róże wolne ale teraz jestem w.pracy i nie wiem o który róż.pytasz
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, znajdziesz coś za Iceberg Effusion? Ceruti Image też mi się podoba i balsam Red Door
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hej kochana, widzę, że szukasz róży, mam dwie palety testerów pełnowymiarowych róży z inglota, są spore, brakuje chyba 3 kolorow, reszta są wszystkie, mogę wymienić pojedynczo lub hurtowo (są połączone na palecie), mi się podobają perfumy
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Załącznik 5992738najmocniej przepraszam ze sa delikatnie przykurzone ale zapomnialam zamknac kuferka
![]() ![]()
Ubrania i kosmetyki Edytowane przez asos_ Czas edycji: 2015-06-06 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
oba zapachy i puder brązujący chętnie oddałabym za Diesla, Cerutti i Hermesa
![]() puder mam też w negocjacjach z inną dziewczyną, jeśli znalazłabyś coś innego zamiast niego byłoby super, jeśli nie, propozycja jaką podałam wyżej też mi się podoba, daj znać ![]()
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2015-06-06 o 00:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.