|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dzikie jeziora
Chciałabym razem z rodziną wybrać się nad jezioro, ale z dala od dużej ilości ludzi i gwaru tak jak jest to nad morzem lub na Krupówkach. Czy możecie coś polecić? Czy takie miejsca w Polsce w ogóle istnieją? Nie potrzebujemy super wygód, ważna jest dzika przyroda i jak najmniejsza ilość ludzi. Dziękuję za pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mOLDerator
|
Dot.: Dzikie jeziora
Ale jaki region Polski?
Na Mazurach jest wiele jezior, na Kaszubach. Byliśmy kiedyś w Swornychgaciach, masz tam spokój i czyste jezioro, z którego my niestety tylko raz czy dwa skorzystaliśmy, bo cały tydzień w sierpniu padało. Polska pogoda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Myślałam o Mazurach lub Kaszubach. Wiem że jest tam mnóstwo jezior jednak wiekszość z nich jest oblężona przez turystów. Przykładowo "szlak wielkich jezior mazurskich" w sierpniu jest cały zanieczyszczony, m.in. przez żeglarzy którzy załatwiają swoje potrzeby na brzegach. Oprócz tego jest tam tłum turystów a ja szukam cichego i spokojnego miejsca gdzie można poleżeć, popatrzeć na przyrodę i posłuchać ciszy.
Kasia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Powiem Ci, że na lubelszczyźnie jest też dużo ciekawych jezior. Konkretnie na pojezierzu łęczyńsko-włodawskim. Mają tam rozwiniętą bazę noclegową. Znaleźć można noclegi za 40 zł za noc i za 120 zł za noc. Zapytaj na http://nocowo.pl/szukam_noclegu.html#form
Napisz czego szukasz i jaki masz budżet. Oni Ci coś dobiorą optymalnego, wyślą na maila kilka propozycji. Jest z czego wybierać. To mój taki sprawdzony patent. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.