|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Abo z dużą ilością minut i pakietem danych
Szukam abonamentu na komórkę. Mam obecnie nr w Play, ale jeżeli znajdę w innej sieci, to jestem w stanie się przenieść. Nie zależy mi aż tak bardzo na telefonie, bardziej na dużej ilości minut oraz pakiecie danych. Smsów raczej mało piszę. Prośba o pomoc w znalezieniu czegoś dobrego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Abo z dużą ilością minut i pakietem danych
Jeśli się przeniesiesz masz szanse na lepsza ofertę.Zwykle sieci komórkowe dają o wiele lepsze pakiety właśnie dla tych, którzy się do nich przenoszą.
Obecnie orange ma dobry abonament. 50 zł ale masz tam wszystko darmowe. NO i dostajesz telefon.Jeśli nie chcesz to możesz go sprzedać i masz już kilkaset złotych na samym początku dla siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
A jak dokładnie nazywa się ten abonament... W ostateczności mogłabym być w Orange, tyle tylko, że ten Karolak ehh. Nie lubię tego aktora ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
http://comperia.pl/szczegoly-gsm,sma...n-multi-ii,680 - tu masz szczegóły. Generalnie opłacalna sprawa ale wady rownież ma jak na przykład:
simlock ( możesz sobie zdjąć zawsze) oraz pin - tutaj jest problem ale ja juz się do tego przyzwyczaiłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Rzeczywiście, oferta ciekawa. Mają w zasadzie wszystko to co by mnie interesowało.
A czy nie jest przypadkiem tak, że operatorzy mają obowiązek sprzedać telefon bez simlocka? A i czy taką samą ofertę dostanę w salonie czy tylko przy zamówieniu internetowym? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
O tego simlocka to nie musisz się martwić. Z tego co wiem, to są nawet przepisy które to regulują. Nawet jeżeli jakiś telefon będzie miał simlocka, to operator będzie miał obowiązek bezpłatnego zdjęcia.
Zwykle abo wykupuje przez neta, bo jest wygodniej. Powiem Ci szczerze, że nie wiem czy taką samą ofertę otrzymasz w salonie. Musisz to już sama sprawdzić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kolega proponuje bardzo słabą ofertę. Teraz na rynku lepsze niż abonamenty są oferty na kartę. Virgin mobile, konto ważne rok po każdym doładowaniu, pakiet 29zł zawiera nielimitowane rozmowy na komórki i na stacjonarne, nolimit sms i 2GB netu z lejkiem. Dodatkowa korzyśc to, że znajomi co są w Play mają do ciebie za darmo, bo rozmowy Play->Virgin mobile sa traktowane jak rozmowy wewnątrz Play. Edytowane przez bibi1234 Czas edycji: 2015-06-04 o 22:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.