|
Notka |
|
Galeria zwierząt Galeria zwierząt Wizażanek, tu możesz pokazać nam zdjęcia swoich kotków, piesków, koni, chomików, szczurów, królików, żółwi, fretek, świnek morskich i innych zwierząt. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Elwirka-Elmirka :D
|
Mini (?) ZOO Nimfy :)
Witam. Mam trochę wolnego czasu, więc założę wątek o moim mini ZOO
![]() PSY: Majlo -imię dostał po psie z filmu "Maska'- bo był inteligentny ![]() ![]() ![]() ![]() Melman - imię po żyrafie z 'Madagaskaru' - taka kochana ciapa z niego ![]() ![]() Był cały biały z czarnymi uszami. W wieku ok. 3-4 tyg. zaczęły mu wychodzic plamy- cecha dalmatów, ale mama z dalmatem na pewno nic ten tego ten, bo za niska ![]() ![]() Psiak bardzo żywiołowy, kocha ludzi i bieganie. W tym roku kończy 10 lat. Oba psiska lubią inne zwierzęta. KOTY: Cham: urodzony podobno w Światowy Dzień Kota, 17 lutego 2009 r. Do mnie trafił 6 maja. Cały biały, po kotce perskiej. Najwięcej z niego kłaków. Wybredny co do jedzenia, ale bardzo czuły ![]() ![]() ![]() Persilla: wzięty dla Chama. Jasne. Kocur perski, wzięty jak się później okazało z pseudohodowli ( w 1 pokoju 30 kotów naliczyłam) . W pakiecie koci katar m.in. Ale jest ok. Przytulas niesamowity i ma (chyba) typowa cechę dla persów i brytyjczyków: klepie łapą po ludziach, by zwrócić na siebie ich uwagę ![]() Figiel: kociak dokarmiany na ogródku od ok. listopada 2013 r. U mnie od kwietnia 2014. Spryciarz, przytulas, taki 'typowy' kot ![]() KRÓLIK HODOWLANY: Rudy, duży ( jakiś gigant musi być, bo ludzie w szoku , nawet zdjęcia robią. Ma dużą klatkę i wybieg. Czasami siedzi w wolierze dla papug razem z nimi. Hultaj ma na imię ![]() PAPUGI: 23 sztuki. 12 nimf, 7 falek, 2 aleksy obrożne, 2 konury słoneczne. Oprócz konur wszystkie siedzą razem. Konury są osobno , bo były agresywne do aleks. W wolierze ogrodowej jest spokój.
Majlo 13.03.2013 r. Melman Pers Cham Figiel-z zepsutą łapką Papugi 23 Króliki Maksiu 20.11.2010 MałeKróliki Edytowane przez Nimfa20 Czas edycji: 2015-06-04 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
Dot.: Mini (?) ZOO Nimfy :)
Papugi
![]()
![]() |
#3 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Konury to te pomarańczowe czy białe? Nie widziałam nigdy takich
![]() Woliera fajna, duże to ptasie stadko, i jeszcze królik do tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
nie mogę się napatrzeć na te Twoje falki
![]() Łap filmik z moim papugiem https://www.youtube.com/watch?v=i296ts7fsOU ciekawa jestem czy wyłapiesz co mówi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
|
Piękne, cudne, śliczne
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.