|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Prosze O Rade !!!
Witam wszystkie wizazanki ,
mam prosbe....juz od dluzszego czasu korci mnie zeby maxymalnie zmienic kolorek wlosow,strasznie podobaja mi sie rozne odcienie brązu,najbardziej jakis gleboki nie za ciemny czekoladowy kolorek,jednak boje sie ze braz najzwyczajniej w swiecie moze mi nie pasowac (cale zycie mam jasne blond wloski)...boje sie rowniez ze juz w razie jakbym sie zdecydowala na koloryzacje, to farba moze mi nie pokryc tak jasnych wloskow,lub tez szybko sie wyplucze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prosze O Rade !!!
ja wlasnie niedawno dokonalam takiej zmiany
![]() ![]() ![]() ![]() mysla ,ze ladnie bedzie Ci w brazie nie za ciemnym i jesli moge doradzic to proponuje dla Ciebie prosta grzywka i wlosy skrocic ciut za ramiona ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Wdg mnie w blondzie wyglądasz bardzo bardzo dobrze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja tez bym Ci proponnowała zostac przy blondzie bo Ci bardziej pasuje niz jakis braz ale tak jak pisze NeskaCaffe_ zmienic odcien blondu poza tym masz długie ładne włosy warto je niszczyc farbami? no a potem dochodzi jescze walka z odrostami ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja tez uwazam ze ladnie Ci w blondzie, tylko zmienilam bym odcien, na jakis chlodny ale kilka tonow ciemniejszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
tzn jakis ciemny blondzik?...nie chcialabym zadnego miodowego bo wygladaja troszeczke zotlo(pomaranczowo)....a co do grzywki to mialam i juz nigdy w zyciu nie chce do niej wracac ......moje wloski po prostu sie nie nadaja ,sa za puszyste i za geste....a codziene prostowanie na dobre by im nie wyszlo....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Zrób sobie sloneczny blondzik...taki świetlisty (nie zołty) zołte wloski wychodza zawyczaj po rozjaniaczu:/ Ja Cie widze w takim wlasnie zlotym blondzie i w delikatnych lokach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
szczerze mówiąc to masz karnacje idealna na blondzik
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
aha- ale ja pozostałabym przy blondzie
![]()
![]() |
#10 |
Moderator
|
moze z jasnych brazow farba moim zdaniem najlepsze sa z Loreala np:taki jak zalaczam pod spodem,bo ciemne kolory niewyobrazam sobie, Ciebie masz za jasna karnacje
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
ehh chyba macie racje.....ten kolorek na drugim zdjeciu baaaaaardzo mi sie podoba...ale to chyba balejaz ( ????) jaka farbe kupic zeby wyszedl wlasnie taki kolorek ????
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
wiesz co z tego co widze to tam sa chyba 3 kolorki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
hehe oczywiscie ze pomalowane........oj chcialabym miec takie naturalne bardzio bym chciala
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.