| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-11-13, 11:18 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Bydgoszcz 
				 | Prosze O Rade !!!

Witam wszystkie wizazanki , mam prosbe....juz od dluzszego czasu korci mnie zeby maxymalnie zmienic kolorek wlosow,strasznie podobaja mi sie rozne odcienie brązu,najbardziej jakis gleboki nie za ciemny czekoladowy kolorek,jednak boje sie ze braz najzwyczajniej w swiecie moze mi nie pasowac (cale zycie mam jasne blond wloski)...boje sie rowniez ze juz w razie jakbym sie zdecydowala na koloryzacje, to farba moze mi nie pokryc tak jasnych wloskow,lub tez szybko sie wyplucze  .....Prosba do wizazanek z brazowymi wloskami!! Jakie farby sa w miare trwale i jakie polecilybyscie kolorki...bardzo prosze o pomoc...zeby bylo latwiej wklejam zdjecie z gory wielkie dzieki | 
|     |   | 
|  2005-11-13, 12:10 | #2 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

Dot.: Prosze O Rade !!!

ja wlasnie niedawno dokonalam takiej zmiany   z blondu na braz,wybralam naturalny braz Polly Brillance,kolor bardzo ladny nie za ciemny ,nie za jasny  ,na pewno sie bedzie wyplukiwal ,bo mlam juz wlosy od farbowania i woda byla zabarwiona,ale coz ..wszystkie farby polozone po raz pierwszy na rozjasnione wlosy maj to do siebie,ze sie wyplukuja  oza tym moge polecic ta farbe bo jest super a odzywka dalaczona do niej rewelacyjna  mysla ,ze ladnie bedzie Ci w brazie nie za ciemnym i jesli moge doradzic to proponuje dla Ciebie prosta grzywka i wlosy skrocic ciut za ramiona  pozdrawiam | 
|     |   | 
|  2005-11-13, 12:28 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Wdg mnie w blondzie wyglądasz bardzo bardzo dobrze  jedynie co to to np zmieniłabym odcięn blondu...na jakis złoto miodowy(ciemnjeszy niz masz) i zorbiła jasne pasemka gdzienigdzie..no i podcieła wloski  ale oczywiscie skoro chcesz brązik to polecam farby retical preference(wdg mnie sa to nalepsze farby z tych dostepnych w sklpeach)Odcieniów brazu z tej seri farb jest sporo wiec jest w czym wybierac   | 
|     |   | 
|  2005-11-13, 12:51 | #4 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Ja tez bym Ci proponnowała zostac przy blondzie bo Ci bardziej pasuje niz jakis braz ale tak jak pisze NeskaCaffe_ zmienic odcien blondu poza tym masz długie ładne włosy warto je niszczyc farbami? no a potem dochodzi jescze walka z odrostami ...    | 
|     |   | 
|  2005-11-13, 13:48 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

Ja tez uwazam ze ladnie Ci w blondzie, tylko zmienilam bym odcien, na jakis chlodny ale kilka tonow ciemniejszy    | 
|     |   | 
|  2005-11-13, 14:09 | #6 | 
				 | 

tzn jakis ciemny blondzik?...nie chcialabym zadnego miodowego bo wygladaja troszeczke zotlo(pomaranczowo)....a co do grzywki to mialam i juz nigdy w zyciu nie chce do niej wracac ......moje wloski po prostu sie nie nadaja ,sa za puszyste i za geste....a codziene prostowanie na dobre by im nie wyszlo....

| 
|     |   | 
|  2005-11-13, 14:14 | #7 | 
				 | 

Zrób sobie sloneczny blondzik...taki świetlisty (nie zołty) zołte wloski wychodza zawyczaj po rozjaniaczu:/ Ja Cie widze w takim wlasnie zlotym blondzie i w delikatnych lokach     jesli masz grube włoski to moze sproboj zorbic delikatna trwala (lekka trwala tak to sie chyba nazywa) wdg mnie byloby Ci w takich falach bardzo korzystnie   | 
|     |   | 
|  2005-11-13, 15:32 | #8 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: uk 
				 | 

szczerze mówiąc to masz karnacje idealna na blondzik   ja sobie Ciebie nie wyobrażam inaczej patrząc na te zdjęcia, ale jak znam zycie, jak tak bardzo kusi, to się prędzej czy później robi zmianę  ja sama miałam wszystkie odcienie na głowie, choc zawsze byłam naturalna blondynką, jak widac powróciłam . Może kolor mokka ? jest w safirze  coś takiego jak na zdjęciu? a najlepiej wklej jakies zdjęcia jaki kolorek Ci się marzy   
				__________________ http://fotoforum.gazeta.pl/5,2,ila_4.html | 
|     |   | 
|  2005-11-13, 15:34 | #9 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: uk 
				 | 

aha- ale ja pozostałabym przy blondzie    
				__________________ http://fotoforum.gazeta.pl/5,2,ila_4.html | 
|     |   | 
|  2005-11-13, 17:10 | #10 | 
| Moderator Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Bayern/DE 
				 | 

moze z jasnych brazow farba moim zdaniem najlepsze sa z Loreala np:taki jak zalaczam pod spodem,bo ciemne kolory niewyobrazam sobie, Ciebie masz za jasna karnacje     
mikroREKLAMA
 Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) | 
|     |   | 
|  2005-11-14, 09:46 | #11 | 
				 | 

ehh chyba macie racje.....ten kolorek na drugim zdjeciu baaaaaardzo mi sie podoba...ale to chyba balejaz ( ????) jaka farbe kupic zeby wyszedl wlasnie taki kolorek ????

| 
|     |   | 
|  2005-11-14, 11:44 | #12 | 
				 | 

wiesz co z tego co widze to tam sa chyba 3 kolorki  ciemny i dwa jasne w podobnych odcieniach  Fajny balejarz, sliczny  ale o takie cos to chyba juz do fryzjiera trzeba sie udac  Ale te ciemne refleksy (pasemka) w tym baleyagu dobrze by sie komponowaly z twoimi oczkami i rzesami kotre malujesz chyba na ciemno?(czy to naturalnie?)   | 
|     |   | 
|  2005-11-14, 19:45 | #13 | 
				 | 

hehe oczywiscie ze pomalowane........oj chcialabym miec takie naturalne  bardzio bym chciala    chyba sie jednak do fryzjera bede musiala wybrac bo sama nic ciekawego nie stworze na tej glowie  dzieki za pomoc sciskam mocno     | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.