|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
,,ma³y'' problem z by³ym
Czesc dziewczyny. Mam pewien problem z którym nie potrafiê ju¿ sobie poradziæ...
Mam ch³opaka od 5 lat. Jednak pó³ roku temu co noc snil mi siê mój by³y, wiêc jakos tak sie zlozylo ze do niego napisalam...mniejsza..Zac zelismy rozmawiac na fb, potem sie spotykac i uczucie znow wrocilo (dodam ze to baardzo stara milosc). jednak ze wzgledu na to ze mialam chlopaka, ktorego jakos nie potrafi³am rzuciæ (jest idea³em z charakteru, a mój by³y æpa³, ale mniejsza...) nie potrafi³am siê zdecydowaæ którego wybraæ. mia³am ci±g³e w±tpliwosci. Jednak zosta³am przy obecnym. Po dwóch miesi±cach nieodzywania siê z moim by³ym napisa³ do mnie, ¿e wci±¿ têskni...(ale zd±rzy³ sobie ju¿ znalezc dziewczyne)... Znowu uleg³am i spotkalismy siê. Jednak na tym spotkaniu uznalismy, ze nie chcemy znowu przez to przechodzic i juz wiecej sie nie spotkamy. Myslalam podswiadomie (i ¿e on te¿) ze to sciema,nie wierzylam w to, bo widze jak na mnie patrzy, a mnie tez do niego ciagnie.... nasze pozegnanie bylo wzruszajace...szczegolnie te ostatnie spojrzenie... Jednak nie odezwa³ siê ju¿, nie odpisuje. A mi znowu cos odbi³o i ci±gle o nim mysle... nie wiem juz co robic...chyba go kocham...ale nie chce psuc zwiazku sobie i jemu... . PS: ta sytuacja jest bardziej skomplikowana niz ja tutaj opisa³am, to wszystko jest w mega wielkim skrócie. Proszê sprobojcie mnie zrozumiec. To nie w moim stylu taki skok w bok, ale przy nim jakos tracê g³owê... Co zrobiæ ¿ebym znowu go zobaczy³a, bo têsknota jest nie-do-wy-trzy-ma-nia...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 656
|
Dot.: ,,ma³y'' problem z by³ym
Szkoda mi Twojego faceta. Sama jeste¶ sobie winna, ¿e jeste¶ w takiej sytuacji. I¶æ za rad± snów
Radzi³abym zakoñczyæ zwi±zek, niech facet znajdzie sobie kobietê, która bêdzie go kochaæ bo Ty tego nie czujesz.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 89
|
A¿ siê cisn± na usta brzydkie s³owa w twoj± stronê
Wiesz, ¿e niedostêpno¶æ dzia³a na ludzi jak najelpszy afrodyzjak (wyzwanie, przygoda itd.) ale ka¿dy normalny cz³owiek wie, ¿e po 5 latach wyzwanie jest mniejsze i je¶lo by¶ kocha³a swojego faceta to by¶ przesz³a nad tym do normalno¶ci a nie prowokowa³a sytuacje z by³ym. Jeste¶ egositk± i zapewne zostaniesz sama, ewentualnie z jakim¶ za¶lepionym przydupasem z którym bêdziesz nieszczê¶liwa. bo normalny facet siê za tak± nie we¼mie
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 897
|
Cytat:
Sama przechodzi³am przez to, ¿e by³y do mnie napisa³, gdy ju¿ z nim nie by³am jakie¶ 5 lat. Kontakt utrzymywali¶my przez jaki¶ czas, ale doszli¶my do wniosku, ¿e nie mo¿emy byæ tylko przyjació³mi i tylko namieszamy sobie nawzajem w ¿yciu. Moim zdaniem powinna¶ przemy¶leæ czy chcesz byæ z obecnym facetem czy z by³ym. A mo¿e z ¿adnym z nich. Nie chcesz byæ z obecnym to go zostaw i nie marnuj mu czasu. Lepiej zerwaæ po 5 latach ni¿ po 10 uznaæ, ¿e nie jest siê szczê¶liwym. My¶lê, ¿e pod¶wiadomie chcesz byæ z by³ym facetem. Wybra³a¶ obecnego, bo jest ,,Idea³em'' ,ale nie jest Ci tak bliski jak by³y. Wcale nie dziwiê siê by³emu facetowi, ¿e znalaz³ sobie dziewczynê. Ty sobie uk³adasz ¿ycie jeste¶ z obecnym a on ma byæ sam dopóki nie zechcesz do niego wróciæ? Widaæ, ¿e chcia³ jeszcze raz spróbowaæ z Tob± byæ, ale sobie odpu¶ci³. Jak zdecydujesz, z którym chcesz naprawdê byæ to dopiero zacznij my¶leæ co zrobiæ ¿eby zobaczyæ by³ego. Krzywdzisz nie tylko siebie, ale i obecnego i by³ego. |
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Seks
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.

. PS: ta sytuacja jest bardziej skomplikowana niz ja tutaj opisa³am, to wszystko jest w mega wielkim skrócie. Proszê sprobojcie mnie zrozumiec. To nie w moim stylu taki skok w bok, ale przy nim jakos tracê g³owê... Co zrobiæ ¿ebym znowu go zobaczy³a, bo têsknota jest nie-do-wy-trzy-ma-nia...

Radzi³abym zakoñczyæ zwi±zek, niech facet znajdzie sobie kobietê, która bêdzie go kochaæ bo Ty tego nie czujesz.
Wiesz, ¿e niedostêpno¶æ dzia³a na ludzi jak najelpszy afrodyzjak (wyzwanie, przygoda itd.) ale ka¿dy normalny cz³owiek wie, ¿e po 5 latach wyzwanie jest mniejsze i je¶lo by¶ kocha³a swojego faceta to by¶ przesz³a nad tym do normalno¶ci a nie prowokowa³a sytuacje z by³ym. Jeste¶ egositk± i zapewne zostaniesz sama, ewentualnie z jakim¶ za¶lepionym przydupasem z którym bêdziesz nieszczê¶liwa. bo normalny facet siê za tak± nie we¼mie