KWA i kiepskie moderowanie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne…

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-11-13, 09:46   #1
awia
Zakorzenienie

Dot.: w sprawie podpisu

zlosiu- a czym molly lamie regulamin? to mnie interesuje, bo po czesci sie z nia zgadzam.
wycieczkami osobistymi? na kazdym forum sie zdarzaja, i nikt nikogo nie banuje za to!
a Wy rozdajecia bany za wszytsko, co mozna podciagnac pod lamanie regulaminu
a regulamin ulozony jest tak, by mozna bylo rozmawiac o pogodzie, albo kazdy pisal wlasny post bez patrzenia na to co pisali poprzednicy, by bron boze nie odnisc sie do czyjej wsypowiedzi. negatywnie zreszta.
kazdy wie, kim jest troll, ale na wizazu powoli KAZDY kto odmienne zdanie, i stara sie go bronic lamie regulamin, a jesli na dodatek jest nowym uzytkownikiem moze licyc na bana.
mnie to przeraza,
gdyz na zadnym innym forum sie z czyms takim nie spotkalam. i nikt nie dostal bana nawet jak naprawde bylo goraco.na "naszym" forum stosuje sie wylacznie:

7. Nie zastosowanie się do regulaminu spowodowuje usunięcie postów, tematów, czy też zamknięcie całego wątku przez administratorów i moderatorów forum V****, a także represje ze strony pozostałych forumowiczów.

i nikt nikomu banow nie rozdaje.
dlatego przestaje sie dziwic tym, ktorych ostatnie slowa na wizazu mowia o kolku wzajemnej adoracji.
awia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 09:52   #2
Jelonek
Zakorzenienie

O, cóż za przypadek, że mOlly łączy się z nami z tego samego numeru IP co zbanowana już użytkowniczka, która zabierała głos w tym nieszczęsnym wątku. Doprawdy, nie wiem co o tym myśleć
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 09:57   #3
awia
Zakorzenienie

ale ja sie nie łacze. nie mam nic wspolnego ze zadna ze zbanowanych uzytkownikow, choc obawiam sie ze jeszcze pare razy osmiele sie wyrazic wlasne poglady i dezaprobate i dolacze do ich grona.....
Stary 2005-11-13, 09:58   #4
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez awia
zlosiu- a czym molly lamie regulamin? to mnie interesuje, bo po czesci sie z nia zgadzam.
wycieczkami osobistymi? na kazdym forum sie zdarzaja, i nikt nikogo nie banuje za to!
a Wy rozdajecia bany za wszytsko, co mozna podciagnac pod lamanie regulaminu
a regulamin ulozony jest tak, by mozna bylo rozmawiac o pogodzie, albo kazdy pisal wlasny post bez patrzenia na to co pisali poprzednicy, by bron boze nie odnisc sie do czyjej wsypowiedzi. negatywnie zreszta.
kazdy wie, kim jest troll, ale na wizazu powoli KAZDY kto odmienne zdanie, i stara sie go bronic lamie regulamin, a jesli na dodatek jest nowym uzytkownikiem moze licyc na bana.
mnie to przeraza,
gdyz na zadnym innym forum sie z czyms takim nie spotkalam. i nikt nie dostal bana nawet jak naprawde bylo goraco.na "naszym" forum stosuje sie wylacznie:

7. Nie zastosowanie się do regulaminu spowodowuje usunięcie postów, tematów, czy też zamknięcie całego wątku przez administratorów i moderatorów forum V****, a także represje ze strony pozostałych forumowiczów.

dlatego przestaje sie dziwic tym, ktorych ostatnie slowa na wizazu mowia o kolku wzajemnej adoracji.
Owszem, wycieczkami pod adresem innych osób. Owszem, zdarza się to, choć sobie tego nie życzymy - co też wyraźnie zapisaliśmy w regulaminie.

Co do KWA - piszesz tutaj, więc uważaj, bo będziesz posądzona o przynależność do tej podgrupy społecznej
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-13, 09:59   #5
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez awia
ale ja sie nie łacze. nie mam nic wspolnego ze zadna ze zbanowanych uzytkownikow, choc obawiam sie ze jeszcze pare razy osmiele sie wyrazic wlasne poglady i dezaprobate i dolacze do ich grona.....
Przesadzasz
Stary 2005-11-13, 10:01   #6
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Jelonek
Zło, czyżby również dręczył Cię kompleks mniejszości, czy problemy z inteligencją jak u mnie? Przecież regulamin nie powstał wcale po to, żeby użytkownicy go przestrzegali. Cóż za nonsens
Sam nie wiem, Jelonku... Kopernik nie żyje, Mickiewicz w grobie i ja się jakoś cienko czuję
Stary 2005-11-13, 10:12   #7
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez awia
Sama nie wiem- może tym, że to zbanowana już użytkowniczka, która zarejestrowała się tutaj kilka dni temu, żeby powiedzieć wizażankom jakie są głupie itp.?
Cytat:
Nie wiem czy patrzymy w tej chwili na ten sam profil użytkowniczki, bo ten do którego ja mam teraz wgląd, nie jest zbanowany. Zbyt wysokie ciśnienie?
Cytat:
a Wy rozdajecia bany za wszytsko, co mozna podciagnac pod lamanie regulaminu.
W takim razie Zło zbanuje mnie, a później sam siebie. O bezwstydnicy my, łamać regulamin w taki sposób.
Za wszystko mówisz? A ja żyłam w przekonaniu, że za łamanie regulaminu. Może teraz wycieczka odnośnie mojej inteligencji do mnie dotrze. Głupia ja...
Cytat:
Widzisz, mylisz pojęcia. Osobiste wycieczki, to niestety nie to samo, co odwoływanie się do postów innego użytkownika.
Cytat:
Tak? Myślałam, że na bana może liczyć rajstopkowy fan, który rejestruje się żeby zrobić sobie darmową reklamę i tracić swój wolny, niczym nie zapełniony czas.
Podrzucisz profile, tych "każdych" czy pozostawisz admina i mnie z domysłami, o co Ci mogło chodzić?
Cytat:
mnie to przeraza,
gdyz na zadnym innym forum sie z czyms takim nie spotkalam. i nikt nie dostal bana nawet jak naprawde bylo goraco.
Może dlatego, że inne fora (ciekawa jestem bardzo, na jakie się powołujesz) nawet jeśli już mają regulamin (hip hip hurray, niesamowite!) to nikt go nie przestrzega, a modów brak, bo i po co.
Żyjemy w kraju, gdzie przestrzeganie praw jest bardzo często utopią. Może stąd te przyzwyczajenia. Tak samo jest z prawami obywatela do bezpłatnego korzystania ze służby zdrowia (czekaj 3 lata na badanie, aż umrzesz), emerytury (jak tyrasz całe życie, to przechodząc na upragnioną emeryturę umierasz z radości i niczego_nie_robienia, tj. nie tyrania, a ZUS zaciera ręce ze szczęścia, że jeden "darmozjad" [bo płacenie składek przez całe życie się nie liczy ] gryzie kwiatki i mają kolejny powód do zrobienia wielkiej imprezy w pałacu z tej okazji).

Cytat:
na "naszym" forum stosuje sie wylacznie:
To straszne, ktoś pilnuje przestrzegania regulaminu. Zapewne wszyscy są tym zniesmaczeni.

Cytat:
O nie! Zapomniałam podbić wątek o KWA, a przecież tak bardzo nam wszystkim zależy, żeby w ten pochmurny niedzielny poranek, osłodzić sobie nasze nędzne życie wazelinką

Jestem bardzo zdziwiona, że zabrałaś głos kiedy ktoś zrobił sobie prywatną wycieczkę w moją stronę. Doprawdy, nie wiem co o tym sądzić Przecież nigdy nie miałaś żadnych "ale" odnośnie mojej osoby
Stary 2005-11-13, 10:16   #8
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec
Sam nie wiem, Jelonku... Kopernik nie żyje, Mickiewicz w grobie i ja się jakoś cienko czuję
Przyznajmy się w końcu i zburzmy idealny obraz Jelonka i Zło. Powiedzmy wszystkim, że nie wiedzie nam się ani w życiu zawodowym, a tym bardziej prywatnym (kto by wytrzymał z osobami, które mają kompleks mniejszości, a i z inteligencją bardzo cienko ). Jakoś sobie trzeba odbijać te wszystkie niepowodzenia
Stary 2005-11-13, 10:18   #9
awia
Zakorzenienie

KWA- bleh, okropnie politycznie sie mi kojarzy.jako odglos wydawane przez pewne zwierze...
a poza tym- thanks god, nikt mnie do nich nie zaliczy, chocby ze zwgledu na ilosc postow

a na serio serio, to zalozenie, by wizaz byl miejscem gdzie wszyscy sa rowni, a administratorzy i moderatorzy dbaja o ład, porzadek i wzajemny szacunek to nie dosc ze jest to wizja utopijna, o jeszcze kojarzy sie z minionym ustrojem...(ktorego de facto nigdy w Polsce nie bylo)

ile ludzi tyle pogladow, a tym bardziej gdy jest to sprawa w jakis sposob "goraca", wywolujaca emocje...
to forum jest po prostu za duze. za duzo podforów , za duza "grupa trzymajaca wladze" i samych bab tez jest za duzo.

a przy tak duzej ilosci wszystkiego, rozwiazania sa 2- albo anarchia, albo totalitaryzm(jak historia pokazala)
oj, znowu zaglebilam sie w polityke.
ale dla mnie forum to nie chat, i tu nie powinno sie za kazde przewinienie dostawac po tylku. na stale.

ps. Jelonku- sama robisz wycieczki osobiste pod swoim adresem, i wtykasz swoja slowa w "klawiatury" innych. podstawowy blad moderatora-nie wchodzic z uzytkownikami w rozmowy na swoj temat.a Ty mam wrazenie ze sama prowokujesz.
a poza ty,:
zaczelam pisac pierwszego posta do molly znim TY wzielas udzial.
Stary 2005-11-13, 10:26   #10
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez awia
KWA- bleh, okropnie politycznie sie mi kojarzy.jako odglos wydawane przez pewne zwierze...
a poza tym- thanks god, nikt mnie do nich nie zaliczy, chocby ze zwgledu na ilosc postow

a na serio serio, to zalozenie, by wizaz byl miejscem gdzie wszyscy sa rowni, a administratorzy i moderatorzy dbaja o ład, porzadek i wzajemny szacunek to nie dosc ze jest to wizja utopijna, o jeszcze kojarzy sie z minionym ustrojem...(ktorego de facto nigdy w Polsce nie bylo)

ile ludzi tyle pogladow, a tym bardziej gdy jest to sprawa w jakis sposob "goraca", wywolujaca emocje...
to forum jest po prostu za duze. za duzo podforów , za duza "grupa trzymajaca wladze" i samych bab tez jest za duzo.

a przy tak duzej ilosci wszystkiego, rozwiazania sa 2- albo anarchia, albo totalitaryzm(jak historia pokazala)
ale dla mnie forum to nie chat, i tu nie powinno sie za kazde przewinienie dostawac po tylku. na stale.

ps. Jelonku- sama robisz wycieczki osobiste pod swoim adresem, i wtykasz swoja slowa w "klawiatury" innych. podstawowy blad moderatora-nie wchodzic z uzytkownikami w rozmowy na swoj temat.a Ty mam wrazenie ze sama prowokujesz.
a poza ty,:
Owszem, KWA istnieje! Do tej pory zaprzeczałem, tak samo jak zaprzeczał KWAczyński, że on Leppera do ciupy wyśle Ale nie ma sensu zaprzeczać, bo niniejszym utwierdzam innych, że zaprzeczam tak gorąco, że coś w tym zaprzeczaniu być musi.

Dlatego potwierdzam - przekonałaś mnie - KWA istnieje, czuje się dobrze (zapewne), spotyka się po cichu i spiskuje przeciw wolnomularzom tego forum. Pewien jestem, że każda z was ma już laleczkę, którą członkinie KWA dziurkują nienawistnie igłami, co zresztą widać na forum.

A teraz co do wycieczek - piszesz o adminach, modach... piszesz więc o zamkniętej grupie osób. Zarzucając nam, że (Dżizas!) stosujemy się do regulaminu uświadomiłaś nam, jak bardzo jesteśmy zakłamani i totalitarni Dlatego otrzymałaś taką a nie inną odpowiedź od Jelonka

KWA rządzi, KWA żyje! :haha:
Stary 2005-11-13, 10:27   #11
awia
Zakorzenienie

[QUOTE=Jelonek]

Może dlatego, że inne fora (ciekawa jestem bardzo, na jakie się powołujesz)

[/Jelonek]

prosze cie bardzo:
http://www.voltahorse.pl/forum/index.php

co prawda zaledwie 1650 uzytkownikow,i tylko 2 modertorow i jeden admin(o zgrozo)
a forum istniej od 8 lat i mialo (jak sie doliczylismy) 5 wresji. wiec uzytkownikow w sumie bylo z 5 razy tyle.osob zbanowyanych przez te wszytskie lata mozna policzyc na plcach jednej reki.
rozmowy naprawde gorace( konie na rzez, patenty, wymianiac nie bede bo laik niewiele zrozumie)
a trolle pojawiaja sie srednio 4 razy w roku.
dodam ze w konskim polswiatku ten portal jest najwiekszym i najbardziej znanym.i nie robie reklamy bo koniarzom go reklamowac nie trzeba a zwyklym smiertelnikom nie jest on potrzebny.ani konkurencyjny.
Stary 2005-11-13, 10:28   #12
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez awia
A kto niby do tej grupy trzymającej władzę należy? Myślałam, że władzę trzyma tu admin, a my jesteśmy pomocnikami, tak jak elfy i renifery Świętego Mikołaja Ja z racji bycia jelonem, mogę zostać Rudolfem, choć czerwonego nosa nie posiadam (gdybym miała, koleżanki z "pytań do kosmetyczki" zajęłyby się moimi kruchymi naczynkami krwionośnymi na nim ).

Cytat:
W ogóle znieśmy bany, co za głupi pomysł z nimi był. Zlikwidujmy też więzienia i poprawczaki, to z pewnością nie będzie utopia.

Cytat:
Nie słyszałam jeszcze o przypadku, kiedy osoba zdrowa, którą jestem, robiłaby wycieczki pod swoim własnym adresem.
Cieszę się, że uświadamiasz mi i innym modom, jakie są podstawowe błędy moderatora. Myślę, że obok regulaminu moglibyśmy utrwalić dla potomnych "księgę zasług i błędów moderatorskich" z przewagą tych drugich rzecz jasna.

Cytat:
a poza ty,:
Naprawdę? Nie wiem jak się u Ciebie wyświetla ten wątek, ale u mnie Twoja wypowiedź jest za moją
Stary 2005-11-13, 10:30   #13
awia
Zakorzenienie

zlosiu- wyobraz sobie, ze na nasyz forum regulamin tez jest przestrzegany. ja sie regulaminu nie czepiam( sama tamten stworzylam)
ja sie czepiam banowania za rzekome lamanie go
bo1/3 wszytskich wypowiedzi mozna na sile podciagnac pod lamanie regulaminu. a to jest jedna z czesci ustroju totalitarnego.

ps. ciekawa jestem kiedy mi ktos napisze, ze jak mnie sie nie podoba to moge sie stad wyniesc...
Stary 2005-11-13, 10:33   #14
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez awia
Cytat:
Napisane przez Jelonek

Może dlatego, że inne fora (ciekawa jestem bardzo, na jakie się powołujesz)
prosze cie bardzo:

co prawda zaledwie 1650 uzytkownikow,i tylko 2 modertorow i jeden admin(o zgrozo)
a forum istniej od 8 lat i mialo (jak sie doliczylismy) 5 wresji. wiec uzytkownikow w sumie bylo z 5 razy tyle.osob zbanowyanych przez te wszytskie lata mozna policzyc na plcach jednej reki.
rozmowy naprawde gorace( konie na rzez, patenty, wymianiac nie bede bo laik niewiele zrozumie)
dodam ze w konskim polswiatku ten portal jest najwiekszym i najbardziej znanym.i nie robie reklamy bo koniarzom go reklamowac nie trzeba a zwyklym smiertelnikom nie jest on potrzebny.ani konkurencyjny.
Wizaz.pl ma 20x więcej użytkowników forum.
Czyli:
- 40 modów, dwóch super modów i jednego admina.
- tematyka dość szeroka, choć trolli mamy ok. 40-tu, nasz problem z nimi to fakt, że się klonują i pojawiają pod innymi nickami. Mogę więc spokojnie stwierdzić, że udziałowo mamy 2x mniej trolli od końskiego forum
- zabanowanych mamy na serio ok. 100 nicków. Spośród nich część z nich to spamerzy namawiający do kupna czegoś tam, co jak rozumiem na forum końskim nie występuje (kup pan konia? ).

Wiem, że małe jest piękne
Stary 2005-11-13, 10:33   #15
awia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jelonek

Naprawdę? Nie wiem jak się u Ciebie wyświetla ten wątek, ale u mnie Twoja wypowiedź jest za moją
czytanie ze zrozumieniem. ZACZELAM pisac, co nie znaczy ze go wyslalam przed Toba. widocznie pisalysmy w tym samym czasie, a Ty wyslalas go wczeniej.
szybciej piszesz po prostu.

ps.(ktorys z kolei) ta, glupia idelistka ze mnie, myslalam ze mozna przeprowadzac z 'gora" rozmowy bez atakowania i wytykania. widac niekoniecznie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-11-13, 10:37   #16
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez awia
prosze cie bardzo:

Fakt, to że mamy 50,000 użytkowników nie ma tutaj żadnego znaczenia, bo kto by się przejmował takimi bezsensownymi porównaniami. Dodatkowo forum o koniach jest tak bardzo narażone na najazdy trolli, że aż się wierzyć nie chce w tylko tylu zbanowanych użytkowników. Te reklamy siodeł i w ogóle, szok Jak oni to robią?
Kto by się przejmował tym, że będąc najpopularniejszym (polskim) portalem o urodzie i na poziomie, jesteśmy atakowani przez "myślących inaczej" i takich, którzy nie mają co począć z czasem.

Cytat:
Z góry założenie, że wszyscy tutaj obecni konia widzieli na obrazku w encyklopedii, gdzie Polskę przedstawia się wizją furmanki pędzącej po polach z ziemniakami i poczciwej babinki w chustce, na tej furmance siedzącej. Laicy jedni, ale jakoś ten fakt mnie nie smuci
4 razy w roku? Cykliczność jak w "Chłopach" Reymonta
Stary 2005-11-13, 10:38   #17
awia
Zakorzenienie

Cytat:
Wizaz.pl ma 20x więcej użytkowników forum.
Czyli:
- 40 modów, dwóch super modów i jednego admina.
- tematyka dość szeroka, choć trolli mamy ok. 40-tu, nasz problem z nimi to fakt, że się klonują i pojawiają pod innymi nickami. Mogę więc spokojnie stwierdzić, że udziałowo mamy 2x mniej trolli od końskiego forum
- zabanowanych mamy na serio ok. 100 nicków. Spośród nich część z nich to spamerzy namawiający do kupna czegoś tam, co jak rozumiem na forum końskim nie występuje (kup pan konia? ).

zlosiu- oczywiscie, watki pt.sprzedam konia, siodlo, frak czy tez ochraniacze pjawiaja sie codziennie. ale od tego mamy watek pt OGLOSZENIA konskie, i nie konskie.
umieszczana na forum sa po prostu przesuwane.

nasze trolle nie wracaja.glownie dlategon ze nr IP jest widoczny dla kazdego.
choc raz mielismy "wtrojcyjedyna" ktora prowadzila rozmowe ze soba z 3 roznych kont.
Stary 2005-11-13, 10:42   #18
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Spośród nich część z nich to spamerzy namawiający do kupna czegoś tam, co jak rozumiem na forum końskim nie występuje (kup pan konia? ).
No właśnie jak to jest, że na forum o koniach pojawiać się będą typowo końskie propozycje Kup pan konia i furmankę (z babcią obierającą ziemniaki ), a na wizażu reklamują męskie rajstopy na przykład? Zawsze mnie to intrygowało

Cytat:
Uważaj, bo użytkowniczki A (i poniżej) podbijają wątek o KWA i wypisują posty pochwalne na Twoją cześć
Stary 2005-11-13, 10:43   #19
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Awio Moja Droga
Zastanawiam się, czy naprawdę chciałabyś, aby wizaz.pl był tak zarządzany... Przy takiej polityce KWC byłoby stekiem marketingowych bzdur panienek z agencji PR-owych, porady na forach miałyby szczelinę na 5 zł opłaty za poradę, a opinie o produktach/usługach byłyby... co najmniej niemiarodajne.
Tak samo niemiarodajne, jak porównywanie rynku kosmetycznego do rynku siodeł skórzanych

Miłego dnia życzę i przykro mi, że znowu zeszliśmy z tematu.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-11-13, 10:48   #20
awia
Zakorzenienie

złosiu- pokaz mi gdzie wspomnialam o kWC?
dla mnie KWC to katalog wszechczasow i pokazywany jest wszytskim za wzor cnot i mestwa

mowie o forum, ale zapomnialam ze

1. ADMIN/MOD NA WIZAZ.PL MA ZAWSZE RACJE.
2. JAK NIE MA RACJI, PATRZ PUNKT PIERWSZY

Stary 2005-11-13, 10:48   #21
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Wydzieliłem do innego wątku naszą wymianę zdań z Awią
Stary 2005-11-13, 10:48   #22
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez awia
czytanie ze zrozumieniem. ZACZELAM pisac, co nie znaczy ze go wyslalam przed Toba. widocznie pisalysmy w tym samym czasie, a Ty wyslalas go wczeniej.
szybciej piszesz po prostu.
Fakt, zapomniałam, że nie licząc problemów z inteligencją, posiadam jeszcze problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Niestety tu Cię rozczaruję, bo nie możesz sprawdzić kiedy ja zaczęłam pisać wypowiedź (z pewnych przyczyn). Niemniej Twoja teoria o tym, że to Ty zaczęłaś wcześniej, bardzo mnie interesuje. Chciałabym zagłębić jej tajniki.

Cytat:
ps.(ktorys z kolei) ta, glupia idelistka ze mnie, myslalam ze mozna przeprowadzac z 'gora" rozmowy bez atakowania i wytykania. widac niekoniecznie.
Atakowana? Dosyć, że bana jeszcze nie dostałaś
Stary 2005-11-13, 10:50   #23
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Jelo! Jak to jeszcze nie dostała? Przecież jasno mówiłem - kto zaczyna z nami, capo di tutti forum... Inaczej nie będziemy pasować do teorii młotków rządzących wizaz.pl i jeszcze zrobimy komuś przykrość
Stary 2005-11-13, 10:52   #24
awia
Zakorzenienie

jelonku- a taki maly szczegolik typu "database chwilowo niedostepna"
i prosze. masz przyczyne swojego przestoju.

Cytat:
Napisane przez Jelonek
osyć, że bana jeszcze nie dostałaś
no. i z mojej strony to wszytsko w tym temacie.
Stary 2005-11-13, 10:55   #25
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez awia
złosiu- pokaz mi gdzie wspomnialam o kWC?
dla mnie KWC to katalog wszechczasow i pokazywany jest wszytskim za wzor cnot i mestwa
Wspominać nie musiałaś, bo gdyby wizaż był miejscem gdzie spamerów nie czeka ban, katalog kosmetyków nie byłby taki, jaki jest teraz. Konsultantki poszczególnych firm oceniałyby "swoje" kosmetyki na 5*, a same recenzje wyglądałyby jak wzdychania z kiepskiego blue movie, do producenta tegoż cudeńka.

Cytat:
mowie o forum, ale zapomnialam ze

1. ADMIN/MOD NA WIZAZ.PL MA ZAWSZE RACJE.
2. JAK NIE MA RACJI, PATRZ PUNKT PIERWSZY

Cóż za zaskoczenie, nigdy w życiu nie słyszeliśmy czegoś takiego.
Stary 2005-11-13, 10:59   #26
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez awia
jelonku- a taki maly szczegolik typu "database chwilowo niedostepna"
i prosze. masz przyczyne swojego przestoju.
To świetnie, że jako przedstawicielka młodzieży, która kiedyś będzie zarabiała na moją emeryturę, znasz języki
Niestety nie sprawdziłabyś kiedy moją wypowiedź zaczęłam pisać, ponieważ nikt oprócz moderatorów i adminów nie widzi mnie ani na spisie userów on line (szkolimy się ze Złem w angielskim ) ani tych, którzy przeglądają wątek.

Cytat:
no. i z mojej strony to wszytsko w tym temacie.
Szkoda, bo oboje z adminem takie biedne te liczniki postów mamy w porównaniu do innych użytkowników.
Stary 2005-11-13, 11:04   #27
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Jelo! Jak to jeszcze nie dostała? Przecież jasno mówiłem - kto zaczyna z nami, capo di tutti forum... Inaczej nie będziemy pasować do teorii młotków rządzących wizaz.pl i jeszcze zrobimy komuś przykrość
Jak tam Twoja siekierka? Bo ja poprawiłam ostrość swojej ucinając łeb kolejnemu wcieleniu Blondwampa i zażynając kilka motylków. W międzyczasie rajstopkowy spamer też wlazł pod ostrze, więc bach go za jednym zamachem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-11-13, 11:04   #28
awia
Zakorzenienie

wiesz co jelonku? to nawet juz nie jest zlośliwe z twojej strony.
to sa marne prowokacje, na ktore nijak nie moge odpowiedziec bo mimo wszytsko nie chce bana dostac.
Stary 2005-11-13, 11:07   #29
Jelonek
Zakorzenienie

Nie dość, że w moderowaniu, to i w prowokacjach wychodzę marnie. Życie
Myślę, że można zakończyć to przedstawienie. Miło było, ale obowiązki czekają
Stary 2005-11-13, 11:10   #30
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez awia
wiesz co jelonku? to nawet juz nie jest zlośliwe z twojej strony.
to sa marne prowokacje, na ktore nijak nie moge odpowiedziec bo mimo wszytsko nie chce bana dostac.
Awia
Mam tylko jedną uwagę co do samego wątku dyskusji, pozwól, że ją nieco spersonifikuję. Gdybym ja chciał zacząć dyskusję z adminem/modem jakiegoś tam forum, nieco inaczej sformułowałbym swojego posta
Wszyscy, którzy mnie znają wiedzą, że w gorącej wodzie kąpany admin jestem i mam zbyt empatyczne podejście do mojej tutaj pracy, żeby spokojnie i rzeczowo odpowiedzieć na tak sformułowane pytanie

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Techniczne forum

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości