![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część VII :)![]() SIERPNIOWE MAMUSIE 2015! CZĘŚĆ VII Witamy serdecznie w VII części wątku wszystkie mamusie, które spodziewają się dzidziusia w sierpniu 2015 roku! Jeśli masz ochotę do nas dołączyć - zapraszamy! Czekamy na: 18 dziewczynek 21 chłopczyków ![]() Aktywne przyszłe mamusie: belleza_ines - TP 30 lipca - DZIEWCZYNKA MsLullaby - TP 31 lipca - (syn Bartek - 2013 rok ) - CHŁOPCZYK fiona27 - TP 31 lipca - (syn - 2010 rok) - DZIEWCZYNKA kasperka - TP 1 sierpnia -CHŁOPCZYK mms_22 - TP 2 sierpnia - CHŁOPCZYK Mirabelka_90 - TP 3 sierpnia - CHŁOPCZYK beatrix28 - TP 8 sierpnia - (syn Remigiusz - 2010 rok) - DZIEWCZYNKA Jess922 - TP 9 sierpnia - CHŁOPCZYK martulka0991 - TP 9 sierpnia - CHŁOPCZYK Kitsi - TP 10 sierpnia - CHŁOPCZYK Acka - TP 13 sierpnia - CHŁOPCZYK Nicole'__ -TP 14 sierpnia - DZIEWCZYNKA majka242007 - TP 14 sierpnia - (córka Maja - 2008 rok) - CHŁOPCZYK Mravka - TP 14 sierpnia - (syn - 2012 rok) - CHŁOPCZYK - CC: 05.08 Niespodziewajka25 - TP 15 sierpnia - (syn Adaś) - DZIEWCZYNKA roxana_lu - TP 17 sierpnia - (syn - 2009 rok) - DZIEWCZYNKA moniska139 - TP 17 sierpnia - (syn Filip - 2011 rok) - DZIEWCZYNKA 12mu05 - TP 18 sierpnia - (syn Mikołaj - 2014 rok) - DZIEWCZYNKA dd1dd - TP 18 sierpnia - DZIEWCZYNKA Isabelle_26 - TP 19 sierpnia - (córka Hania - 2006 rok) - DZIEWCZYNKA magdowe - TP 20 sierpnia- CHŁOPCZYK vea7 - TP 20 sierpnia - (syn Janek - 2013 rok) - DZIEWCZYNKA natalia1011 - TP 20.08.2015 - CHŁOPCZYK beaciorq - TP 21 sierpnia - CHŁOPCZYK Ambiwalentna29 - TP 22 sierpnia - (syn Borys - 2013 rok) - CHŁOPCZYK springtime - TP 22 sierpnia - ciąża bliźniacza - DWIE DZIEWCZYNKI asienka_182 - TP 22 sierpnia - DZIEWCZYNKA hanusia_86 - TP 23 sierpnia - DZIEWCZYNKA Anev0 - TP 24 sierpnia - CHŁOPCZYK - CC: 17.08 NOK84 - TP 24 sierpnia - (córka - 2011 rok) - CHŁOPCZYK heroine86 - TP 24 sierpnia- DZIEWCZYNKA Sandeo - TP 24 sierpnia - CHŁOPCZYK Aliczka88 - TP 26 sierpnia - (syn Michaś - 2011 rok) - CHŁOPCZYK Molise - TP 26 sierpnia - CHŁOPCZYK ankaaa206 - TP 27 sierpnia - (syn - 2013) - DZIEWCZYNKA TusiaeM - TP 30 sierpnia - DZIEWCZYNKA Pikaso - TP 31.08.2015 - (córka Lena - 2010 rok) - CHŁOPCZYK ROZPAKOWANE MAMUSIE: ![]() Wózki sierpniowych maluszków: ankaaa206 - Jedo Fyn, spacerówka Inglesina Avio MsLullaby - Bebetto Silvia vea7 - X-lander X-move roxana_lu - Maxi Cosi Mura 4 Plus NOK84 - Maxi Cosi Mura 4 Ambiwalentna29 - X-lander XA Mravka - Teutonia Mistral S asienka_182 - Roan Teo martulka0991 - Bebetto Vulcano beatrix28 - Brevi Ovo kasperka - Joolz Day Quadro beaciorq - Bebetto Vulcano Jess922 - ABC Design 3Tec asienka_182 - Bebetto Torino Nicole`_ - Maxi Cosi Mura 4 Plus majka242007 - Quinny Buzz 3 Kitsi - Mutsy Evo sandeo - X-lander X-move
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia ![]() Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-07-12 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VII :)
Melduję się
![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
#4 |
Zakorzenienie
|
Jej... Pojadłam czereśni i nie mam na nic siły
![]()
#5 |
Zakorzenienie
|
Laseczka
![]() Ja dzisiaj muszę dorwać czereśnie ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
łoł ale lecimy
![]()
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam kilogram ![]() W ogóle ostatnio mam parcie na warzywa i owoce... Ciagle z rana w warzywniaku siedzę ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- No jak tu same gaduły ![]() ![]()
#8 |
Zakorzenienie
|
Napisalam dlugasny post i go wcielo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() No to która się w tej części rozpakowuje? ![]()
#10 |
Zakorzenienie
|
heroine86 nie wiem ile potrwa
![]() Do tego dochodzi ciagle cos nowego...malarz sie nie wyrobil ostatnio w czasie, bo okazalo sie, ze jest wiecej do zrobienia niz mialo byc... Jakby tego bylo malo zabrudzili mi moj betonowy komin i tez trzeba bedzie to zrobic ![]() W sypialni myslalam, ze mniej pracy bedzie, ale moj Tz zerwal moja piekna tapete, ktora mialam na scianie za lozkiem... Stwierdzil, ze do tego parkietu nie pasuje i robimy wszystko na nowo ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Ta, która pyta ![]() ![]() Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-06-19 o 10:04 Powód: Blad |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z takim tempem jakie tutaj panuje to ja na pewno nie ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czereśnie ? ![]() A różnie. Dziś były 4 rodzaje... Za 10, 12, 14 i 15zł ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() a nie obraziłabym się ![]() pod warunkiem, że pociągniemy tą część tak do 20 lipca ![]()
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czym zabrudzili? ![]() A Wy macie swoje mieszkanko? Własnościowe? Na stałe zamierzacie zostać w DE? ![]() Kurcze, jak ja mam się ubrać? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
A tak pytam orientacyjnie, bo u siebie widziałam po 24 zł
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zabrudzili czyms jak parkiet zrywali ![]() Tak, mamy wlasnosciowe mieszkanie, wybudowane ponad rok temu, a mieszkalismy w nim chyba rok ![]() Parkiet byl na gwarancji wiec zdecydowalismy sie ta cala masakre teraz zrobic... Jakby tego bylo malo schody tez nowe musimy robic, bo byly ciemne, a teraz parkiet jasny to i schody nowe musza byc ![]() Obecnie schody zdemontowane, ogromna drabina postawiona zeby wejsc na gore ![]() Wczoraj chcialam wejsc i zobaczyc jak tam wyglada, ale Tż mi zabronił i zrobił mi zdj ![]() Zostajemy na stałe, mój mąż stąd pochodzi ![]() ![]() Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-06-19 o 10:15 Powód: Blad |
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Tadam!
i ja się witam w nowej cześci, dzieeeeki roxana ![]() Cytat:
![]() Dziś też druga część bobu na mnie czeka...mniaaaaam Nicole jeśli się nie mylę to mam coś takiego https://www.sklep.vileda.pl/produkt/...ss_eco_new.php i ogólnie do tej pory dawała radę. Jednak odkąd mam to nowe żelazko to widzę,że przy dłuzszym prasowaniu po prostu woda się skrapla pod spodem i kapie na dywan. Także dziekuje za taki interes. W tej desce jest gąbka i pod spodem taka metalowa siatka. Nie wiem z czego to wynika, wydaję mi się ,że to zelazko poprostu wypuszcza takie ilości pary,że pokrowiec+gąbka za mocno nasiąkają. Nie wiem może inne modele z viledy by się bardziej nadawały. Póki co zaprzestałam szukania,bo pojawiły się inne wydatki. kasperka to jest to żelazko http://www.neo24.pl/?p=bosch_tdi_903231a co do remontu to widzę,że zakres się "niechcący" rozszerzył ;/ Niestety często chyba tak się dzieję,że nieprzewidziane rzeczy dochodzą. Trzymam kciuki,abyście skończyli na czas! Dobra wraaacam do segregowania tej masy ubranek ![]()
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Jeny, ale pędzimy z tymi częściami
![]() Ja jeszcze raczej nie ![]() ![]() ![]()
#21 |
Zadomowienie
|
Kasperka Ty chociaż mniej więcej wiesz kiedy wrócisz na swoje. A nasza przeprowadzka ma być w lipcu. a kiedy to nikt nic nie wie. Więc ja wszystko już szykuje powoli. Niedługo zacznę pakować i jak coś to TŻ ze znajomymi nas przeprowadzą. Obyśmy tylko zdążyli zanim Mały się pojawi. A jak nie no to trudno, nie mogę sie tym już denerwować. JAkos to ogarniemy.
a u mnie po 14 euro... i to brzydkie. ech;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. https://www.sklep.vileda.pl/produkt/...mfort_plus.php albo 2. https://www.sklep.vileda.pl/produkt/...s_premium_.php Tylko na allegro, bo tam sporo taniej ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Roxana, Heroine- dzięki za pomysły
![]() ![]() Ja chętnie, jeśli wątek będzie trwał 5 tygodni co najmniej ![]() Aczkolwiek ja mam duże szanse przenosić, u nas się nie zdarzają porody w terminie, albo przed. ![]() ![]()
#24 |
Rozeznanie
|
Witam się w nowej czesci
![]() ![]() ![]() Ja sie rozpakowuje w kolejnej . w tej chce zostac jeszcze w dwupaku ![]() Dziecko mi podmienili , taki aniolek że uwierzyc nie moge ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do odpieluchowania to ja bym odpucila skoro synek robi pod siebie . Moj tak robil , po dwoch dniach odpuscilam wrocilam za 2 tygodnie i po trzech dniach ogarnal wszystko . Wiem że czas nagli ale nie da sie dziecka do tego zmusic , albo jest gotowe albo nie ..
#25 |
Wtajemniczenie
|
heroine nom taki mały krasnal jestem
![]() kasperka yhym szczuplaczek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj kumpel zapukał mi do drzwi - robił sobie jaja i straszyl policją ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jakie będę mieć pamiątkę ... 10 lat będę oglądać na dowodzie moje zdjęcie ciążowe twarzy ![]()
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie nie wiem kiedy na swoje wroce ![]() Dzis mamy ostatnia noc na tym wynajetym mieszkaniu, wlasciciele cieszyliby sie oczywiscie jakbysmy pobyt przedluzyli, ale ooo nie nie! Nie chce tu zostac ani dnia dluzej ![]() Takze jutro jak ogarniemy kilka rzeczy, jedziemy do tesciow i tam musze zostac do odwolania ... Najgorsze jest to, ze to 130 km stad czyli nie mam mozliwosci zeby isc do nas i zobaczyc co i jak... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Zauważyłam ostatnio, że te czereśnie u nas strasznie się pogorszyły. Kupowałam 2 razy pod rząd i były takie strasznie miękkie i dużo zgnitych
![]()
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde, remonty nie należą do przyjemnych rzeczy ![]() ![]() ![]() Aha, takie buty ![]() Ale leje ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiedzialam, ze tak bedzie ![]() Od poczatku mowilam to do Tżta... Z drugiej strony powinnam się cieszyć... Mamy dobrą firmę od parkietu... Jeżdzą do nas po 250 km dziennie... I przyjęli nasze zlecenie w sumie ma ostatnią chwilę, bo przecież inwestor mial to robic, a okazalo sie na koniec inaczej ![]() To firma znajomego i nawet pow.mu, ktorych dwoch pracownikow u siebie chcialabym miec i tych tez mam takze przymykam oko na male niedociagniecia ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.