|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jaka fryzura do takiej sukienki?
Witam
![]() Niedługo wybieram się na wesele, jestem już umówiona do fryzjera, ale kompletnie nie mam pomysłu na fryzurę. Posiadam kręcone włosy sięgające do mniej więcej łopatek. I grzywkę. Sukienkę zakupiłam taką jak na dołączonym zdjęciu. Proszę o porady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jaka fryzura do takiej sukienki?
Fajnie by było gdybyś wrzuciła swoje zdjęcie, bo tak wiem tylko np że masz grzywkę ale nie wiem jaką.
Moje dwie propozycje to 1.Włosy podpięte gładko z jednej strony a reszta zarzucona na drugą z podkreślonymi lokami i dla kontrastu wyprostowana na gładko grzywka (szczególnie super wygląda jak masz ją ściętą na prosto). Dokładnie tak jak na zdj. 1 i 2 2. Włosy wysoko luźno upięte odsłaniające szyję plus wyprostowana grzywka na przedzie. W upięciu można pokombinować z jakimś elementem warkocza ![]() Powodzenia w wyborze fryzurki i pokaż zdjęcie fryzurki po fryzjerze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.