|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Pomóżcie
Och drogie wizażystki
![]() Bardzo prosiłabym o pomoc kogoś, kto mógłby mi pomóc ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomóżcie
jak widac na zdjeciu fryzki te sa wypielgnowane i dobrze wyczesane, wiec wiadomo aby uzyskac yaki efekt, wazne jest dobre stzryzenie oraz modelowanie, ale jezeli masz podatne wlosy to mysle ze troche dobrej pianki i lekkie modelowanie [pozwoli na to aby fryzurka sie utrzymala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Gaga, heh dzięki za odpowiedź, ale ja do szkoły często mam na 7. i to chyba odpada ;( A czy jakby zawsze były - no nie wiem - rozczesane itepe to by cos dało?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
uwazam ze moglabys sobie zrobic taka fryzurke(ta druga faktycznie jest swietna
![]() powiem ci jak bylo ze mna.. moje wlosy sa ogolnie malo podatne na ukladanie a na dodatek dosc slabe i cienkie.. czyli jednym slowem cos strasznego :/ ale niecale 3tyg temu uparlam sie by cos zmienic i z dosc dlugich prostych wlosow mam teraz fryzurke bardzo mocno wycieniowana, z grzywka. balam sie ze bedzie problem z ukladaniem, ale kupilam dobra pianke, do tego Gume do wlosow Joanny i problemu nie ma. ja tez chodze do szkoly i z reguly rano nie mam na nic czasu ![]() zgadzam sie z Gaga-jesli pojdziesz do dobrego fryzjera to nie bedzie klopotu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Malalka, może i masz racje... moje są cieniutkie i takie siakie :/ Ale może rzeczywiście... naciagnę mamę na jakiegoś dobrego fryzjera to może i mi ciś doradzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
no pianke nakladasz z reguly na wilgotne wlosy, rozczesujesz i ukladasz, np. szczotka.
a Gume nakladam rano, jak juz mam suche wlosy, tylko po to zeby fajnie ulozyc koncowki i grzywke. powodzenia z fryzurka! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Malalka, dzięki
![]() Zastanawiam się jeszcze nad taką fryzurkę, jaką mam na avie (tzn ta kobieta, nie ja :P) lub nad taką (pół)okrągła... którą byście mi doradzili? Nie mam swojej foci, łiiiiiii ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.