![]() |
#1 | |
Raróg
|
![]() Cenzurują Wam nieparlamentarne słownictwo napisane nieco inaczej?
Jw.
![]() Na każdym kroku widzę "Kuwa", "Bo yepnę", "C*uj wie" itp. a mi z nagła ocenzurowano podpis, cytat lomo, który miałam już dość długo i który każdy widział. Podejrzewam tanią zemstę za to, że wyraziłam swoje zdanie w pewnym wątku. No jak to wygląda: "pe pe pe pe bla bla bla i <cenzura> wie o co jej chodzi" ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Cenzurują Wam nieparlamentarne słownictwo napisane nieco inaczej?
Ty tak na serio? Ekscytujesz się jednym ocenzurowanym słowem i dopatrujesz się w tym jakiejś zemsty? xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
wiesz, sądzę, że moderatorom trudno jest zauważyć każdy post z przeklenstwem. Natomiast podpisy są chyba jednak bardziej "widoczne" zwłaszcza w przypadku osób, które tworzą tematy taśmowo Jeśli uważasz, ze ci niesprawiedliwie go ocenzurowali to pisz wyżej. albo pobaw sie ze zgłaszaniem każdego niecenzuralnego słowa, jeśli ci sie chce Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-06-26 o 19:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wizażowy Kot Igor
|
O przepraszam, jakim chlebem powszednim? Ja dostałam czerwonego osta za wykropkowanego "syna".
TO jest chyba tak, że jeśli mod trafi na zonka to poprawi. Ale żaden mod nie jest w stanie czytać wszystkich postów, bo by zwariował i musiał być przykuty do kompa 24/24.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raróg
|
Ja wiem który wątasek by mu wystarczył
![]() Mój podpis był widziany przez moderatorów i supermoderatorów wcześniej wielokrotnie, a cenzura pojawiła sie teraz. Zastanowiło mnie to zwyczajnie. Czy to powszechna praktyka? A jak widzicie, to czemu nie ZP? Jak sprawiedliwie, to sprawiedliwie... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zgłaszam jak ktoś ewidentnie trolluje i przegina. Nie widzę problemu, serio. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
damn good coffee
|
spiseg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raróg
|
Po prostu to dziwne.
Widziała podpis Aniołek Tasmański, widziała Elvegirl, widziały modki z Wyliczanek, postawiłam się w jednym wątku i nagle jeps... Mam nadzieję, że się przyzna ta, która to zrobiła, ciekawa jestem, czy moje domysły są słuszne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Boże...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Także nie widzę na wizażu żadnych przekleństw. Jeśli chodzi o kulturę wypowiedzi portal stoi na naprawdę wysokim poziomie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raróg
|
A mnie się wydaje, że podupadł w porównaniu z poprzednimi latami pod tym wzgledem.
Otrzymałam tylko jedną odpowiedź na moje pytanie, cała reszta to jechanie po bandzie, ot, kulturą kipiący Wizaż. Ja swój podpis zachowam. Albo zaczną pilnować wszystkich, albo nikogo.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
No sorry, ale to Ty pojechałaś po bandzie, zakładając ten wątek.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Ludzie, to tylko internety, nie ma sie czym przejmowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raróg
|
Pojechałam po bandzie
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
uważam, że skoro wstawiasz w podpis niecenzuralne slowo to musisz liczyc sie z tym że modzi mogą zareagować. A nie robić pseudodrame z niczego...
jak sie czujesz skrzywdzona i niesprawiedliwie potraktowana to spróbuj napisac do aniołka, że "ocenzurowali ci niecenzuralny podpis". Tylko napisz jaką odpowiedź dostałaś, jestem ciekawa ![]() to przeciez tylko forum internetowe, nie trzeba wszczyniać pospolitego ruszenia z powodu męskich organów w podpisie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raróg
|
Ja tylko jestem ciekawa, czy Was cenzurują, dotarło?
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Naczelna Nastolatka
|
Nie, nie cenzurują, bo to jest taka grupa trzymająca władzę na wizażu. Taki gang...
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Nie sądzisz, że pora już dorosnąć? Dorosła kobieta nie powinna zachowywać się jak gimnazjalistka. Naprawdę to aż taka radość, że napiszesz przekręcony wulgaryzm i ci go nie ocenzurują?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raróg
|
Radość jak cholera
![]() Widzę, że Plotkowe to nadal złośliwości, Biedronki, Lidle, Avony i inne bzdety. Jak gimnazjalista chyba Ty się zachowujesz, nie potrafiąc odpowiedzieć na pytanie, na egzaminie w gimbazie dostałabyś pałę.
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2015-06-26 o 21:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Naczelna Nastolatka
|
Biedronki Lidle i Avon I INNE BZDETY
I to pisze osoba, która bije rekordy w wyliczankach. Logika poziom master. ...
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Dostalam juz upomnienie za slownictwo. Nie widze zeby jednych oszczedzali, a innych nie. Zreszta sama wlepialas i zaloze sie, ze nie musialo byc napisane wprost.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
jak ty bylas sprawiedliwym moderatorem to było dobrze, co xD?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
and cigarettes
|
To ja Ci odpowiem poważnie, może odpuścisz.
Tak - cenzurują. Nie używam wulgaryzmów napisanych poprawnie i bezbłędnie na forum. Zdarzało mi się napisać kuwra czy inny cuhj i widziałam kilka razy, że zostało to przez modkę ocenzurowane (post został zedytowany i dodane [cenzura] w miejscu wyrazu). Nie, nie uznałam tego za zemstę. Nie, nie uważam, by modka zrobiła coś karygodnego i niewłaściwego. Nie, nie uważam, że byłam potraktowana gorzej niż inni. W postach innch też widuję [cenzura] i powód edycji przez modkę: usunięcie wulgaryzmu. I to często. Częściej widzę [cenzura] niż przekleństwo. To prawda, że zdarzają się wulgaryzmy celowo napisane z błędem (albo i nawet bez), bez edycji modek i cenzury. Ale wiem, że to dlatego, że modki nie czytają wszystkich postów. Pewnie gdyby było to zgłaszane przez wszystkich i zawsze, to każdy taki zwrot byłby cenzurowany. Ale póki nie jest - ciężko zwalać winę na modki, że nie cenzurują wszystkich. Napisz może, ile takich postów zgłosiłaś i przekleństwa nie zostały ocenzurowane. Bo to, że się zdarzają niczemu nie dowodzi. Już na pewno nie temu, że modki cenzurują Twoje przekleństwa z zemsty (?). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
![]() A tak poważnie: sprawiedliwie nie znaczy równo. Mam sporo doświadczenia w moderowaniu na forum o innej tematyce, niż Wizaż i odpowiednio mniejszym, z nieco ponad 300 Użytkownikami i wierz mi, lub nie, ale nawet dziennych postów tak skromnej (w porównaniu z Wizażem) liczby Użytkowników nie zawsze byliśmy w stanie ogarnąć. Mod to też człowiek-ma swoje sprawy, jakieś tam życie poza forum i choćby chciał- nie da rady fizycznie ogarnąc wszystkich postów iluś tam tysięcy Użytkowników. Dlatego nie trzeba posądzać moda o prześladowanie/faworyzowanie bo to serio nie ma nic do rzeczy. Trzeba czasem popatrzeć też i z tej drugiej strony i postarać się zrozumieć.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.