|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
U Lidki - ciuszki, L-XL
Do wymiany mam:
1. Bluzka-tunika zapinana na guziki z kołnierzykiem z gumeczkami po bokach pod biustem w kolorze fioletowym marki Clockhouse (młodzieżówka C&A), rozmiar XL orientacyjne wymiary z moich pomiarów: obwód pod biustem 71 cm długość 73 cm długość od gumeczek 41 cm obwód w biodrach 106 cm obwód w pasie 118 cm - bluzka ma większy obwód w pasie, bo od bioder nadal się rozszerza, jak to tunika długość rękawów 60 cm - do przewijania i spięcia guziczkiem na łokciu bluzka noszona po kupieniu może dwa-trzy razy, stan bardzo dobry (jak nie noszona) - zdjęcia 2. sweter przez głowę z ozdobami "haftami" na ramionach, dekolt półokrągły, kolor jasny delikatny róż, marka Yessica (C&A), rozmiar XL orientacyjne wymiary z moich pomiarów: długość 70 cm szerokość pod pachami 62x2 = 124 cm szerokość w biodrach 59x2 = 118 cm szerokość w talii 65x2 = 130 cm rękaw długość 73 cm sweter nigdy nie założony, nawet nie wyprany, jeszcze z metką ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- 3. sukienka wieczorowa/wyjściowa marki RIGORE rozm. 40, kolor brązowy, na cienkich ramiączkach regulowanych, z ozdobnym pasem pod biustem, z podwójnym dołem - dolny materiał śliski świecący (atłasowa podszewka), zewnętrzny matowy, plisowany (plisowana żorżeta) - bardzo zwiewna i wygodna (gumeczki na plecach przy ramiączkach) orientacyjne wymiary z moich pomiarów: ramiączka 24 do 43 cm (regulacja) obwód pod biustem 80 cm długość od ramiączek 82 cm długość "spódnicy" 70 cm nosiłam ją mając miseczkę B sukienka ubrana na jedną imprezę, stan bardzo dobry, może mieć na sobie śladowe ilości brokatu, które mi się nie sprały za pierwszym razem ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Zdjęcia jutro, bo dziś coś mi nie działa dodawanie. Edytowane przez lidka6 Czas edycji: 2015-07-02 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: U Lidki - ciuszki
Zdjęcia fioletowej bluzki - tuniki.
Edytowane przez lidka6 Czas edycji: 2015-07-02 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Zdjęcia sweterka różowego.
Edytowane przez lidka6 Czas edycji: 2015-07-02 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Sukienka brązowa imprezowa
Edytowane przez lidka6 Czas edycji: 2015-07-02 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: U Lidki - ciuszki, L-XL
Niestety nic :-(
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.