|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Męska wypukłość
Chciałem dziś sobie kupić spodnie jeansowe, ciężki wybór, pominę już fakt, że są mało luźne w nogach, może nie typowe obcisle rurki, ale coś podobnego dość dopasowane o nie wielkim luzu w nogawkach, jeszcze to bylbym w stanie zaakceptować, ale rzecz w czymś innym, bardzo dopasowane były na tyłku i miejscu intymnym, tyłek jak tyłek nic szczególnego, ale właśnie z przodu wyraźnie zaznaczona była wypukłość. Chciałbym zapytać dziewczyn co o tym sądzę, czy nie zwracają na to uwagi, czy może nawet coś takiego się podoba, a może jest to obleśne?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Męska wypukóść
A może jest to bolesne i budzi współczucie?
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Dot.: Męska wypukóść
Tak szczerze, to nie ugniatało jakoś specjalnie tych miejsc, ale zarys był wyraźny. Bardziej mi chodzi czy chodzić w takim czymś na mieście nie będzie przypału?
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Odniesie się jeszcze ktoś do tematu? |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Męska wypukłość
Mi się nie podobają takie spodnie u facetów ale każdy ma swój gust.
|
|
|
|
|
#5 |
|
lokalna gwiazda
|
Ja niekoniecznie chciałabym męską wypukłość oglądać.
Widziałam raz chłoptasia w rurkach i siłą rzeczy z t y m dobrze się odznaczającym i dla mnie to... |
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie, dla mnie też to wyglądało co najmniej dziwnie. Tzn. raczej nie chciałabym, żeby mój facet tak się ubierał.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
tu są rurki i jakoś szczególnie ta część nie zwróciła mojej uwagi
http://images.asos-media.com/inv/med.../image1xxl.jpg jak facet lubi obcisłe elastyczne spodnie i obawia się o podkreślanie "męskości" to może ubrać dłuższą koszulkę http://images.asos-media.com/inv/med.../image1xxl.jpg
![]() Edytowane przez mal00nie Czas edycji: 2015-07-07 o 05:54 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.