|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Związek z ginekologiem? Tak czy nie?
Co sądzicie o związku z ginekologiem? Czy mogłybyście z takowym wejść w głębszą relację, wiedząc, że codziennie zagląda w pochwy innych kobiet?
Spotykam się z mężczyzną, który jest ginekologiem, on twierdzi, że zaglądanie w <złe_słowo> innych kobiet to jego praca, że nie wyobraża sobie pracowac z mężczyznami, że lubi kobiety, ale na fotelu ginekologicznym na niego nie działają w aspekcie seksualnym. Owszem, opowiada czasami, że kobiety malują się w poczekalni zanim wejdą do niego, upiększają, niekiedy nawet go obmacują/dotykają zalotnie. Dostaje zaproszenia od pacjentek na swoim profilu fejsbukowym. Niby nie odwzajemnił tych zalotów, ale co będzie - JEŚLI? Jeśli kiedyś to zrobi? Mam mnóstwo wątpliwości. W dodatku on jest bardzo zboczony, powiedziałabym, że nawet perwersyjny w łóżku. Bardzo, ale to bardzo lubi seks i boję się, że kiedyś taka ładniejsza może na niego jednak zadziałać w jakiś tam sposób. Wiem, że chce, bym została jego stałą partnerką - mnie też na nim zależy, no ale właśnie ... Co Wy byście zrobiły na moim miejscu? Mogłybyście mieć faceta ginekologa? Chyba powinnam zmienić myślenie, zaufać ⌠ale to ciężkie w tej sytuacji. Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-07-09 o 10:18 Powód: <złe_słowo> |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Związek z ginekologiem? Tak czy nie?
Ja bym nawet chciała
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Myślisz, że będzie każdą kolejną pacjentkę bzykać na fotelu ginekologicznym? On lubi seks - ty nie? On jest ginekologiem, ogląda nie tylko ponętne dwudziestki i trzydziestki, ale też kobiety w wieku 60 lat z 30 kg nadwagą i obwisłą skórą. Jakoś nie wydaje mi się, żeby oglądał wyłącznie same ładne. Poza tym, kurczę, jakoś nie wydaje mi się, że przy oglądaniu setek czy tysięcy kobiecych pochw jakaś miała na niego zadziałać specjalnie podniecająco niż inne. Przecież pochwy aż tak się od siebie nie różnią. Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-07-09 o 10:19 Powód: <złe_słowo> w cytacie |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym bądźmy szczerzy. Lekarz nie leczy tylko tych pięknych i młodych. Przychodzą do niego starsze kobiety albo takie z problemami ginekologicznymi. Jakoś ciężko byłoby mi być zazdrosną o potencjalny romans przy rozpoznawaniu grzybicy. Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-07-09 o 10:19 Powód: <złe_słowo> w cytacie |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Na pewno jest to w pewnym stopniu "problematyczna" profesja.
Z drugiej strony, kobieta by musiała być naprawdę cud malina, żeby oczarować i uwieść faceta samą c*pką podczas wizyty, która z reguły trwa max 20 minut. Z innej strony z kolei, kiedyś słyszałam taki pogląd, że lekarze ogólnie są podatni na zdrady i jest wśród nich dużo seksoholików (?) Idąc dalej to i ogólnie to i o całym rodzie męskim "mówi się", że każdy facet zdradzi prędzej czy później i inne mądrości... A jak jest? Nigdy nie wiadomo, tzn. na pewno też bym się czuła nieswojo myśląc o tym, co w pracy robi mój facet, ale też nie dajmy się zwariować... Kochasz go? Mając faceta, który jest mechanikiem albo pracuje w korpo też można się obawiać zdrady. Ty go znasz, Ty musisz ocenić czy warto w to dalej wchodzić, czy odpuścić bo do emerytury będzie badał kobiece pochwy a Ty zawsze będziesz mieć z tym problem. Edytowane przez Littlejackie Czas edycji: 2015-07-08 o 17:20 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
E twoim opisie nie podobało mi się stwierdzenie, że dziewczyny go obmacują. Niby jak? Pozwolił na to? Ciężko mi sobie wyobrazić taką sytuację.
To że ktoś bardzo lubi seks nie ma najmniejszego związku z wiernością. Mnie wielu uznałoby za "zboczoną", ale jestem tak permanentnie monogamiczna, że ciężko mi choćby fantazjować o innym mężczyźnie. Szczerze wątpię, by spotkanie na fotelu ginekologicznym było dobrym miejscem do podrywu... oglądanie cudzych infekcji dróg rodnych zwykle nie nastraja do seksu, częściej słyszałam o panach po takiej pracy mających problem z seksem niż o namiętnych wyrywaczach pacjentek. |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze mnie to bawiło, bo ciężko mi to sobie wyobrazić. Siedzisz rozkraczona a facet zza parawanu pyta czy pójdziecie na cappuccino.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
nie wiem, czy widzialas pochwe od srodka, ale w tym nie ma nic sexy, w pobieraniu wymazow tez nie
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
"cóż za piękna macica, co pani powie na kolacje?" ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
Głaszczą go po głowie? Chwytają za rękę, krzycząc "OH, NIE WYCIĄGAJ!"? |
||
|
|
|
|
#10 |
|
zuy mod
|
Brałabym
zero problemów z kolejkami a tak serio - nie miałabym problemu.
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Opowiadał, jak kobiety dotykają go po torsie, mówiąc: "och, jaką pan doktor ma piękną koszulę". Opowiadał też, że kobiety przychodzą bardzo perwersyjnie ubrane, określił to tak "no jak nie do lekarza" i kładą się na fotel w wielgaśnych szpilkach. Wiem, mnie też się to w głowie nie mieści, ale ludzie są różni. Boję się, że kiedyś ulegnie, że będzie jakaś chemia plus ta intymna otoczka wizyty ginekologicznej. To tylko facet i wiem, że łasy na seks, ja pierdziuuuu Edytowane przez nonpic Czas edycji: 2015-07-08 o 17:52 |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No bo wiesz, lekarz dobra partia, do tego młody, przystojny... Trzeba włożyć louboutiny i pończochy samonośne
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz przerażające wyobrażenie o mężczyznach. To naprawdę nie są bezwolne marionetki które ulegają mitycznej chemii. Oni zdradzają jak CHCĄ zdradzić. I są tak samo "łasi na seks" jak kobiety... [1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;52017211]Niegłupi pomysł, nie trzeba samonośnych ściągać do badania ![]() [/QUOTE] Zwykle w takich sytuacjach noszę pończochy do pasa, właśnie ze względu na wygodę całej "operacji", ale mam babkę ginekolog której takie rzeczy nie straszne;p |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ulegnie bo bedzie trzymał jej rękę w pochwie? czy robił usg? prosze cie xD nie wierze ze nie jestes trollem |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
Jesli facet jest erotomanem-gawedziarzem, ktory opowiada jak to go kazda albo przynajmniej co druga kobieta podrywa, obmacuje i rzuca sie na niego to darowalabym sobie, bo szukam normalnego faceta, nie kreca mnie takie przechwalki. W zawodzie trzeba byc profesjonalista, a i kregoslup moralny zeby nie zdradzac. Facet moze nie zdradzac (bo gdyby byl np. strazakiem tez by mogl zdradzac
), ale takie przechwalki o napalonych kobietach sa dla mnie zenujace, zastanowilabym sie czy faktycznie to profesjonalne czy tylko proba zwrocenia uwagi.
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#21 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-07-09 o 16:16 Powód: Słownictwo w cytacie. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Przyczajenie
|
Ja bym czuła się dziwnie, ale jeśli byłby dla mnie atrakcyjnym mężczyzną to na pewno z tego powodu bym nie odpuściła. Często tylko tacy mężczyźni nie są zbyt dobrzy w sferze intymnej, bo tracą zainteresowanie partnerką, ale to tylko teoria nie poparta dowodami.
|
|
|
|
|
#23 |
|
Hrodebert
|
Może przyjmuje prywatnie, kasuje stówkę czy tam lepiej, to i jest "milszy" dla pacjentek. Milszy w sensie że jest bardziej hmmm przystępny, komunikatywny, co może skończyć się dwuznacznym zachowaniem pacjentek.
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Ja wchodząc w związek wiążę się z człowiekiem a nie jego zawodem. Co to w ogóle za myślenie? Ginekolog zdradzi, bo ogląda codziennie pochwy kobiet? To idąc tym tropem, proktolog preferuje tylko seks analny, bo ogląda odbyty? No daj spokój
Myślę, że akurat w tej sytuacji odepchnęłoby mnie ogólne zachowanie faceta. Z tego co piszesz to albo ma bardzo bujną wyobraźnię albo bardzo rozbudowane ego |
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Strach się bać co robi patolog, zoolog i lekarz dziecięcy... |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Obracam się w tej branży i uwierz mi, każdy dobry lekarz, który jest fair wobec siebie, pacjentki oraz żony/partnerki itp. potrafi wyznaczyć sobie granicę. Dam sobie obie ręce uciąć, że żaden z lekarzy, z którymi pracowałam w żadnym wypadku nie pozwoliłby pacjentce na jakieś macanie się po torsie czy seksowne szpilki do badania na fotelu, właśnie dlatego, że chce uniknąć dwuznacznych sytuacji. Jeśli facet, którego masz na oku ma problem z wyznaczeniem granic w relacji pacjentka-lekarz, to w tym właśnie jest problem, a nie w jego specjalizacji. No chyba, że to taki zwyczajny gawędziarz i próbuje Cię poderwać na to jaki to on nie jest rozchwytywany, a takie sytuacje wcale nie mają miejsca
Ale to też problem.
|
|
|
|
|
#28 |
|
Konto usunięte
|
Ktos to dobrze okreslil "erotoman gawedziarz". W kazdej profesji sie taki trafi .Moj kumpel trener personalny uwielbial sie chwalic tym, ze klientki proponuja mu seks. Jakiej by profesji ten Twoj ginekolog nie mial, zawsze bedzie myslal, ze kobiety na niego leca.
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak siedzi od rana do nocy w robocie to gdzieś musi kobiety poznawać
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-07-09 o 10:32 Powód: <złe słowo> |
|
|
|
|
|
#30 |
|
.
|
dla mnie to nie byłby problem, bo lekarz nie patrzy na pacjentkę jak na wkładkę do łóżka. nie każda kobieta jest na tyle ponętna, że w ogóle będzie zaprzątać myśli jakiegoś faceta.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.

podczas wizyty, która z reguły trwa max 20 minut. 

), ale takie przechwalki o napalonych kobietach sa dla mnie zenujace, zastanowilabym sie czy faktycznie to profesjonalne czy tylko proba zwrocenia uwagi.