|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Umowa z plusem
Witam mam podpisaną umowę na tzw mixa z plusem, kończy sie 31/12/2017 roku, zostało mi 28 doładowań czy da się zerwać jakoś ta umowę chcialabym sobie wziąć nowy telefon tak żebym miała przynajmniej 8 mpx w aparacie , takie telefony chodzą na rynku po ok 600 zł, dlatego próbuję cos wykombinować i czy 8 mpx to dobry aparat ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Umowa z plusem
Same Mpix o niczym nie świadczą, mogę się założyć, że bez problemu znajdzie się coś mającego np. 5Mpix lub nawet 2Mpix, co będzie robić zdjęcia lepszej jakości
![]() Masz podpisaną umowę, tak? To weź tą umowę, przeczytaj jej warunki, jeśli jest możliwość jej rozwiązania powinna być opisana w treści umowy. Drugie wyjście, to (jeśli umowa tego nie zabrania) zrobienie tych brakujących doładowań, jak je wpłacisz, to umowa powinna się rozwiązać ![]() Myślę, że trzecią możliwość, czyli rozmowę z obsługą klienta już masz za sobą, i dlatego pytasz na forum, bo w salonie Plusa (albo na infolinii) już zdążyłaś zapytać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
A aparat 8mpx to nic nie znaczy. Na tej podstawie aparatu się nie ocenia. Tak oceniają ludzie, którzy nie mają pojęcia na ten temat i biorą to, co ma więcej mpx. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Masz dwa rozwiązania. Albo zrywasz umowę, ale wtedy trzeba im zapłacić, albo wydasz kasę na 28 doładowań - wtedy umowa przestanie być ważna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.