|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
WESELE - sukienka i dodatki
Hej, jutro wybieram się na wesele kuzyna i w związku z tym naszły mnie pewne wątpliwości. Zwykle na wesela chodziłam w sukienkach na ramiączkach, najczęściej rozkloszowanych - tym razem jednak znalazłam zupełnie przy okazji innych zakupów sukienkę, w której czuję się rewelacyjnie i planuję iść właśnie w niej. Chciałabym tylko upewnić się, czy według Was to odpowiednia sukienka na taką okazję (jest dość zabudowana u góry, nie ma żadnego dekoltu, do tego zakryte ramiona) - może wymyślam, ale chętnie poznam Waszą opinię
![]() ![]()
![]() Edytowane przez _Anusia_ Czas edycji: 2015-07-20 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: WESELE - sukienka i dodatki
Moim zdaniem ani fason, ani wzór nie nadają się na taką uroczystość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Bardziej pasuje mi na poprawiny
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Na wesele odpowiedniejszy byłby inny fason, co nie oznacza, że można na nie wkładać wyłącznie wydekoltowane sukienki. Jeśli nie planujesz robić zakupów to zaproponowany przez Ciebie zastaw też powinien się sprawdzić. W towarzystwie szpilek sukienka będzie wyglądać bardziej elegancko. Tylko nie dokładaj tu już żadnych wzorów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Sukienka na wesele. Jakie dodatki i buty?
Cześć dziewczyny!
Kupiłam sobie o to taką sukienkę na wesele. Teraz mam pytanie jakie dodatki byście dobrały? I Jakie buty? Ja myślałam o czerwonych szpilkach co Wy na to? ![]() Edytowane przez mal00nie Czas edycji: 2015-07-21 o 07:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.