|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Hotel robotniczy Wrocław
Hej, około 10 sierpnia ja oraz moja koleżanka z pracy przenosimy się do drugiego oddziału firmy do Wrocław ia. Na razie zostajemy tam na miesiąc, nie wiem czy to się przedłuży. Nie opłaca nam się wynajmować mieszkania, bo nie wiemy czy zostaniemy tam dłużej, dlatego szukamy innego rozwiązania. Czy hotel pracowniczy to dobry pomysł? Czy w takich hotelach są pokoje dwu osobowe? Czy któraś z Was korzystała z usług takiego hotelu? Jakie są w nim warunki? I czy macie może coś sprawdzonego? Przyznam szczerze, że trochę mnie to wszystko przeraża.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Hotel robotniczy Wrocław
Jest parę hoteli pracowniczych we Wrocławiu gdzie można się zatrzymać tak jak mówisz i się przenieść. W takich hotelach czy nawet hostelach masz podstawę łazienki kuchnie, czy tv i do tego parking, jeżeli byś przyjechał samochodem i do drugiej pracy dojeżdżał więc może jest warto. Byłem w takim hotelu rok temu, ale nie pamiętam dokładnie jak się nazywał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Takich hoteli jest masa. Mój ojciec często w nich spędza noce (pracuje przy budowie dróg ekspresowych więc jeździ po całym kraju) i szczerze mówiąc nigdy nie narzekał jakoś mocno na standard w takim hotelu. Oczywiście są one zapewniane przed podwykonawcę wiec nie ma wyboru, ale twierdzi że nigdy nie trafił na jakiś syf czy miejsce w którym się brzydził
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Noclegi we Wrocławiu są naprawdę liczne i macie szerokie pole do popisu
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Szefnoelia99 Czas edycji: 2015-07-28 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
wydaje mi się, że nawet w takim hotelu pracowniczym jest podział na pokoje jedno dwu osobowe. Jak jedziecie do Wrocławia na miesiąc to może rozejrzyjcie się za jakimś mieszkaniem. Często na okres wakacji można wynająć mieszkanie studenckie. Porównajcie koszta i zobaczycie co lepiej wybrać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.