|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wyjazd do Portugalii. Wizażanka mnie oszukała.
Mam problem- pewna wizażanka, która zadeklarowała się, że pojedzie ze mną do Portugalii. Wystawiła mnie i to w okropny sposób, zaraz po tym jak kupiłam bilety o wartości 1064 zł (+20 kg bagaż rejestrowany już w cenie). Nie rozumiem takiego zachowania. Strasznie perfidne. Najpierw wykręcała sie, że odrzucało jej rezerwację a później, na drugi dzień, że ma problemy w pracy. Nie wiem o co chodzi, ale to co najmniej dziwne wg mnie. Tak się po prostu nie robi.
Uważajcie z takimi wyjazdami, bo ja się przejechałam bardzo. Zero odpowiedzialności. Najgorsze jest to, że bilety są bezzwrotne. Wyjazd jest od 21.09-01.10.2015. Nocleg już jest zapewniony (z couchsurfing). Nie wiem co mam robić, pytałam znajome czy chca jechać ale mają już plany. Jestem załamana i zła. Nie wiem ,czy jest jakieś wyjście z tej sytuacji. Boję się już zaufać komukolwiek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wyjazd do Portugalii. Wizażanka mnie oszukała.
Poszukaj może kogoś tutaj:
1) Podróżnik/Podróżniczka poszukiwani 2) Autostopowicze czyli my 3) fly4free.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.