|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prezent dla nieznajomej
Cześć, proszę Was o radę(głównie dziewczyny i kobiety). Poznałem tydzień temu dziewczynę, nie wziąłem nr telefonu i teraz mam spory problem żeby go zdobyć. Mam za to możliwość przekazania jej przez znajomego w jakiejś formie prezentu albo upominku i przypięcia ew. krótkiej wiadomości pisanej odręcznie oczywiście.
Mam tylko wątpliwości czy nie weźmie mnie za jakiegoś nienormalnego desperata czy coś w tym stylu, po prostu przypadła mi do gustu z wyglądu i usposobienia i chcę złapać jakiś bliższy kontakt. Czy kwiatek i czekoladka będzie odpowiednia? Może coś innego? Nie mam zamiaru czekać i czaić się aż przyjdzie do miejsca gdzie sie widzieliśmy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: Prezent dla nieznajomej
a znajomy nie może dać Ci jej numeru telefonu albo namiarów na fejsbuka?
czekoladka, rafaello, czy coś takiego będzie okej, jeśli już się zdecydujesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dla mnie to świetny i niebanalny pomysł. Dużo bardziej by mi się☠to spodobało niż zaproszenie na facebooku...
Ale też bym postawiła na czekoladki (niezobowiązujące, np rafaello itd a nie bombonierka) zamiast kwiatków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dzięki, nr tel. nie chce dać, a nie pamięta nazwiska żeby podać dane na fb. Dzisiaj popróbuje jeszcze na niego wpłynąć, a jak nie to idę po czekoladki, mam nadzieję że się nie rozpuszczą w takiej pogodzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.