|
|||||||
| Notka |
|
| Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Ogłoszenia internetowe
Hej
![]() Ostatnio tak przeglądam ogłoszenia w sprawie pracy na portalach: gumtree i olx. Niektóre z nich były dość ciekawe. Jednak niepokoi mnie trochę to, że niektóre ogłoszenia aktualizowane są codziennie. Czy to oznacza, że dużo osób szybko rezygnuje z tej pracy i potrzebują nowych bądź są to oszuści? Np takie ogłoszenie http://olx.pl/oferta/konfekcjonowani...tml#482aef4b1e 10 zł netto za godzinę to moim zdaniem dość dobrze. Zainteresowała mnie ta oferta i nie ukrywam, że chciałabym albo napisać, albo zadzwonić. A może któraś z was pisała, bądź telefonowała? Albo pracowała nawet? ![]() A drugie to są przeważnie kompletacja zamówień (głównie podręczniki). Też zdaje mi się, że to ciekawa praca. Może nie tak dobrze płatna, bo przeważnie jest to 10,50 brutto za godzinę, ale nie najgorsza chyba co? Może któraś z was pracowała na magazynie i metkowała, oklejała bądź etykietowała i zechciała by się podzielić doświadczeniem ![]() I ostatnie pytanie jeśli w takim ogłoszeniu nie pisze czy należy wysłać CV to wysyłać czy nie? Albo, że prosimy o zgłoszenia? CV wtedy też potrzebne czy nie? |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ogłoszenia internetowe
jeżeli ogłoszenia są tak często aktualizowane to uważaj, dużo osob na olx próbuje tak wyłudzać dane osobiste, nie wysyłaj CV tylko napisz czy oferta aktualna itd. warto też czytac opinie i powinni dodać informację jaka firma chce zatrudnić
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.