|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Nowa fryzura (chlopak,okragla twarz)
Witam!
Przychodze do was z prosba polecenia mi krotkiej fryzurki Jako ze jestem pulchny to Chcialbym to jako tako ukryc Podoba mi sie taka fryzura Jak ma Josh Homme (taka z grzywka ala daszek) Ponizej link. Na zdjeciu nie widac ale mam dlugie jasne blond wlosy. |
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowa fryzura (chlopak,okragla twarz)
Fryzura Josha Homma jest bardzo fajna, ale nie wiem czy aby na pewno do Ciebie pasuje. Pokaż jakieś inne zdjęcie z własnymi włosami - (nie w ręczniku kąpielowym) oraz uczesaniem jakie na co dzień nosisz. I jaki efekt chciałbyś uzyskać, wysmuklić twarz , nadać jej wyrazistego kształtu czy jeszcze coś innego?
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Taka oto fryzurka
Chcialbym po prostu sciac sie na krotko ale zeby moja twarz nie wygladala jak wielkie jajo Chce ja wysmuklic jak najbardziej sie da.
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Jejku fajne masz włosy - takie gęste i ładny kolor. Mi byłoby szkoda ich ścinać, ale pozbyłabym się tej grzywki, która Cię trochę przytłacza. Niestety krótsze włosy automatycznie skierują całą uwagę na Twoją twarz i jeszcze bardziej ją przyokrąglą. Także możesz włosy lekko podciąć i zmodyfikować fryzurę, ale drastycznego cięcia Ci nie polecam...
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Naprawde nic sie nie da zrobic?
![]() Slyszalem ze jesli podniose krotkie wlosy do gory to przy okraglej twarzy troche mi ja wysmukli takze.....moze jakies linki do fryzur w ktorych myslisz ze nie bedzie mi najgorzej? |
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Nie podoba mi się Twoja obecna fryzura, sprawia, ze twoje rysy twarzy robią się jeszcze bardziej rozmyte i zaokrąglone. Włosy obetnij u fryzjera, wybierz klasyczną męską fryzurę, dluższe na czubku glowy bokami krotsze i zobaczysz ze bedzie ok.
Wyglądasz mi na bardzo mlodego czlowieka, rysy twarzy jeszcze Ci się zmienią, a przede wszystkim wyostrzą. Nie martw sie. |
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
mysle ze bardzo dobrze pasowala by ci fryzurka jak ja to mowie na niemca
czyli boki na 3 mm gora na 12cm i wszystko na jedna strone grzyweczka troche na gume do gory ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- edit. cos takiego http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...FYeKLAode10Cmg |
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Ogólnie lubie długie włosy u facetów, ale myślę że tobie faktycznie może być lepiej w krótkich. Niech fryzjerka obleci Ci boki i tył maszynką na kilka mm a górę zostawi dłuższą tak żeby było zaczesać z odrobiną jakiejś gumy czy czegoś
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
On ma długą twarz i głowę - taka fryzura jeszcze bardziej ją optycznie wydłuży. To nie jest dobry pomysł.
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
To jest naturalny Twój kolor? smiało mozesz sobie sciac jak ma Homme, tylko pytanie czy bedzie Ci sie tak układać dobrze
|
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
ja też myślę, że taki fryz nie jest dobry dla twojej buzi
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.

Jako ze jestem pulchny to Chcialbym to jako tako ukryc

czyli boki na 3 mm gora na 12cm i wszystko na jedna strone grzyweczka troche na gume do gory