|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jaka krótka fryzura dla mnie?
Cześć wszystkim!
![]() Od jakiegoś czasu zbieram się do fryzjera, ale nie bardzo wiem jak chciałabym obciąć włosy. Kiedy mówię fryzjerce "zdaję się na Panią" zawsze wychodzę z tym samym Zawsze nosiłam krótkie, w długich wyglądam bardzo źle. Aktualnie mam krótkie włosy, ale chciałabym zmienić fryzurę, bo od właściwie czasów liceum (czyli od ok 5 lat) mam na głowie praktycznie ciągle to samo. Czasami zdarzały się małe urozmaicenia, ale ogólnie ciągle to samo: z przodu dłuższa grzywka, krótszy tył i boki. Nie boję się eksperymentów, miałam na głowie już wszystko (łącznie z trwałą) i chyba każdy "tradycyjny" kolor z wyjątkiem czarnego (bo wiem jak ciężko z niego zejść). Dołączam to co wygrzebałam w sieci, co mniej więcej mi się podoba. Jestem zauroczona fryzurą jaką miała młodziutka Mia Farrow w "Dziecku Rosemary"! Tylko nie jestem pewna czy to cięcie dla mnie. Może ktoś z Was ma jeszcze jakiś pomysł? ![]() Oczywiście swoje zdjęcia też wrzucam Jedynie kolor włosów jest inny. Już nie jestem czerwienią tylko coś między jasnym brązem a ciemnym blondem Liczę na Waszą radę! |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jaka krótka fryzura dla mnie?
Fryzura Mii będzie Ci odpowiadać
. Zafunduj sobie uczesanie tego typu.
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za odpowiedź
Niebawem wybiorę się do fryzjera i zobaczymy co z tego wyjdzie
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja także myślę, że fryzura w stylu Mii będzie Ci pasowała, albo coś a'la Twiggy:
1960s-twiggy-50.jpg A ta czerwień była kompletnie nie dla Ciebie, fajnie że teraz przeszłaś już do bardziej naturalnych odcieni. |
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.