|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Szczupła Trójkątna Twarz- jaka fryzurka?
Witam!
Mam trojkatna bardzo szczupła i drobna twarz. Wlosy zawsze mialam krotkie lub gora do ramion, poniewaz nie pasuja mi dlugie wlosy, ktore jeszcze bardziej twarz wyszczuplaja. Teraz mialam asymetryczne ciecia z jednej strony dluzsze z drugiej krotsze, ale odrosly ( sa pare cm przed ramiona) i fryzura stracila ksztalt, wlosy sie nie ukladaja (stawialam do gory bo gorne koncowki sa krotkie). Chce sie wybrac do fryzjera i zmienic jakos fryz bo to juz mi sie znudzilo i tak jak mowie nie ukladaja sie i od razu oklapuja. Macie jakies pomysly co do kształtu mojej twarzy. Dodam, ze wloski sa cienkie i delikatne. Mogą byc szalone i zwariowane fryzury z tym zeby latwo sie ukladaly bo nie chce jak zawsze spedzic 40 minut w lazience na modelowaniu. dzieki . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
Dot.: Szczupła Trójkątna Twarz- jaka fryzurka?
moze takie fryzurki,nie wymagaja duzego modelowania
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Podróżniczka
|
Moje propozycje
![]() ![]() ![]() Poza tym podoba mi się zdjęcie nr. 3 u kasi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
No własnie to jest problem kiedy odrastaja i juz na nic to nie wygląda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
hej prosze Was o pomoc w wyborze odpowiedniej fryzury.
obecnie jestem obcieta na boba w stylu Victorii Beckham ale juz jestem znudzona ta fryzurka i kolorem ale brak mi inspiracji. Mam drobna twarz w ksztalcie trojkata, jestem blondynka o szarych oczach z jana oprawa i jasnej cerze. dziewczyny prosze o pomoc!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Dot.: fryzura dla tojkatnej twarzy
fotka obowiazkowo...jesli chcesz czegos konkretnego...
"SexAppeal jest w jednej połowie tym co masz, a w drugiej tym co inni myślą, że masz..." ![]() ![]() ![]() Edytowane przez veiled Czas edycji: 2008-10-06 o 06:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
niepotrzebne sa mi mi.in. twoja oprawa oczu lub odcien cery jesli nie chcesz zmieniac koloru ale do twojej twarzy powiiny pasowac:fryzury asymetryczne wlosy cieniowane dlugosci sredniej . mozesz wyciagnac je na zewnatrz lub lekko pofalowac boki .
--> niekorzystne beda prosta grzywka przedzialek z boku koki konski ogon wysokie upiecia |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Może zmien poprostu kolor wlosow bo z takich krotkich wlosow to nie da sie zrobic zbyt wiele.Chyba ze preferujesz bardzo ktorkie fryzurki to poszukaj sobie na internecie jakis propozycji moze akurat cos Ci wpadnie w oko
![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Mam ten sam problem. Nigdy nie wiem jak mam ściąć swoje włosy. Też mam drobną, trójkątną twarz i długie, w miare gęste włosy. A przedziałek mam na środku i z tego co mówią mi znajomi w tej fryzurze mi najlepiej, a miałam ich na prawdę wiele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.